Ph.D. i datalogi

Generelt

Program beskrivelse

Computer Science-programmet uddanner eleverne til at blive verdensklasse forskere og tankeledere inden for datalogi. Programmet er designet til at forberede den studerende til en karriere i den akademiske verden, industrielle forskning eller avancerede stillinger i branchen.

Programmet tilbyder to grader: ph.d.-graden og ph.d.-graden. MS-graden kan opnås ved kun at tage kurser eller ved en kombination af kurser og skrive en speciale. Studerende, der er interesseret i en forskerkarriere, opfordres til at ansøge direkte til ph.d. program. En MS-grad er ikke en forudsætning for at tilmelde sig ph.d. program.

En studerende, der gennemfører ph.d. grad vil have demonstreret original forskning, der udkommer i førsteklasses prestigefyldte konferencer, tidsskrifter og andre forskningsfora. Denne grad er passende for dem, der ønsker at forfølge en karriere inden for forskning enten i akademi eller industri. En studerende, der gennemfører MS-graden ved at tage kurser og skrive en afhandling, har demonstreret evnen til at udføre målrettet forskning og gennemføre et forskningsprojekt. Denne grad er passende for studerende, der ønsker at forfølge en

Ph.D. grad senere. En studerende, der gennemfører MS-graden ved kun at tage kurser, har demonstreret stærk præstation på kandidatniveau kurser, der forbereder den studerende til en karriere inden for avanceret forskning og udvikling i branchen.

Omfanget af forskningen i Computer Science-programmet på KAUST omfatter følgende områder:

 • Kunstig intelligens og maskinlæring
 • Computational Biosciences
 • Computersystemer og databaser
 • High Performance Computing
 • Teoretisk datalogi
 • Visual Computing

Ph.D.

Doctor of Philosophy (Ph.D.) Grad er designet til at forberede eleverne til forskning karriere i akademi og industri. Den tilbydes udelukkende som et fuldtidsprogram.

Der er et minimumskrav til ophold på KAUST på tre og et halvt år for studerende, der indgår med en bachelorgrad og to og et halvt år for studerende, der indgår i en MS-grad. Et minimum GPA på 3,0 skal opnås på alle ph.d.-kurser. Individuelle kurser kræver mindst et 'B-' for at opnå kursuskredit.

Ph.D. Grad omfatter følgende trin:

 • Sikring af en Dissertation Advisor.
 • Vellykket gennemførelse af Program Coursework.
 • Passerer den kvalificerende eksamen.
 • Forsende Dissertation Proposal Defense for at opnå kandidatur status.
 • Forberedelse, indsendelse og vellykket forsvar af en ph.d.-afhandling

Ph.D. Kursus krav

De krævede kurser varierer for studerende, der deltager i ph.d. Grad med en BS-grad eller en relevant MS-grad. Studerende, der har en BS-grad, skal gennemføre alle programkernen / obligatoriske kurser og valgfrie kurser, der er beskrevet i afsnittet MS-grad og er også forpligtet til at gennemføre ph.d. kurser. Studerende, der deltager i en BS-grad, kan også kvalificere sig til at opnå MS-graden ved at opfylde kravene til MS Degree; det er dog den studerendes ansvar at erklære deres intentioner om at gå ud med en MS

Studerende indtaster ph.d. Grad med en relevant MS-grad skal opfylde kravene, selv om yderligere kurser kan kræves af disses rådgiver.

Ph.D. Kurser

 • Mindst to 300-niveau kurser
 • Graduate Seminar 398 (non-credit): Alle studerende skal registrere og modtage en tilfredsstillende karakter for hvert semester, programmet kræver, at de deltager.
 • Vinterberigelsesprogram: Studerende skal tilfredsstillende gennemføre mindst et komplet Vinterberigelsesprogram (WEP) som led i graden. Studerende, der gennemførte WEP krav, mens de tjener MS Degree er ikke forpligtet til at tilmelde sig en fuld WEP for anden gang i Ph.D. Grad.

Studerende, der deltager i programmet med en MS-grad fra KAUST, kan overføre ubrugte kurser mod ph.d. programkrav underlagt godkendelse på programniveau. Studerende, der overfører fra et andet universitets ph.d. Programmet kan modtage en vis doktorgradsundersøgelse og kurser fra sag til sag for beslægtet arbejde, der udføres på den oprindelige institution efter godkendelse af dekanen. Sådanne studerende skal dog stadig opfylde kravene til kvalifikationseksamen og disputationsforsvar ved KAUST.

For mere information, få adgang til programguiden .

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Læs mere

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Minimer