Om programmet

Computer Science-programmet uddanner eleverne til at blive verdensklasse forskere og tankeledere inden for datalogi. Programmet er designet til at forberede den studerende til en karriere i den akademiske verden, industrielle forskning eller avancerede stillinger i industrien.

Programmet tilbyder to grader: Doctor of Philosophy (Ph.D.) og MS grad. MS-graden kan opnås ved kun at tage kurser eller ved at kombinere kurser og skrive en afhandling. Studerende, der er interesseret i en forskningskarriere, opfordres til at ansøge direkte på ph.d. program. En MS-grad er ikke en forudsætning for at tilmelde sig ph.d. program.

En studerende, der gennemfører ph.d. grad vil have demonstreret original forskning, der udkommer i førsteklasses prestigefyldte konferencer, tidsskrifter og andre forskningsfora. Denne grad er passende for dem, der ønsker at forfølge en karriere inden for forskning enten i akademi eller industri. En studerende, der gennemfører MS-graden ved at tage kurser og skrive en afhandling, har demonstreret evnen til at udføre målrettet forskning og gennemføre et forskningsprojekt. Denne grad er passende for studerende, der ønsker at forfølge en

Ph.D. grad senere. En studerende, der gennemfører MS-graden ved kun at tage kurser, har demonstreret stærk præstation på kandidatniveau kurser, der forbereder den studerende til en karriere inden for avanceret forskning og udvikling i industrien.

Omfanget af forskningen i Computer Science-programmet på KAUST omfatter følgende områder:

 • Kunstig intelligens og maskinlæring
 • Computational Biosciences
 • Computersystemer og databaser
 • High Performance Computing
 • Teoretisk datalogi
 • Visual Computing

Ph.D.

Doctor of Philosophy (Ph.D.) Grad er designet til at forberede eleverne til forskning karriere i akademi og industri. Den tilbydes udelukkende som et fuldtidsprogram.

Der er et minimumskrav til ophold på KAUST på tre og et halvt år for studerende, der indgår med en bachelorgrad og to og et halvt år for studerende, der indgår i en MS-grad. Et minimum GPA på 3,0 skal opnås på alle ph.d.-kurser. Individuelle kurser kræver mindst et 'B-' for at opnå kursuskredit.

Ph.D. Grad omfatter følgende trin:

 • Sikring af en Dissertation Advisor.
 • Vellykket gennemførelse af Program Coursework.
 • Passerer den kvalificerende eksamen.
 • Forsende Dissertation Proposal Defense for at opnå kandidatur status.
 • Forberedelse, indsendelse og vellykket forsvar af en ph.d.-afhandling

Ph.D. Kursus krav

De nødvendige kurser varierer for elever, der går ind i ph.d. Grad med en bachelorgrad eller en relevant MS grad. Studerende med en bachelorgrad skal udfylde alle programkurs / obligatoriske kurser og valgkurser, der er skitseret i MS-afdelingen og skal også afslutte ph.d. kurser. Studerende, der indgår med en bachelorgrad, kan også kvalificere sig til at optjene MS-graden ved at opfylde MS-gradskravene. Det er imidlertid den studerendes ansvar at erklære, at de har til hensigt at uddanne sig hos en MS

Studerende indtaster ph.d. Grad med en relevant MS-grad skal opfylde kravene, selv om yderligere kurser kan kræves af disses rådgiver.

Ph.D. Kurser

 • Mindst to 300-niveau kurser
 • Graduate Seminar 398 (non-credit): Alle studerende skal registrere og modtage en tilfredsstillende karakter for hvert semester, programmet kræver, at de deltager.
 • Vinterberigelsesprogram: Studerende skal tilfredsstillende gennemføre mindst et komplet Vinterberigelsesprogram (WEP) som led i graden. Studerende, der gennemførte WEP krav, mens de tjener MS Degree er ikke forpligtet til at tilmelde sig en fuld WEP for anden gang i Ph.D. Grad.

Studerende, der indtaster programmet med en MS-grad fra KAUST, kan overføre ubrugte kursusarbejde til ph.d. programkrav med forbehold af godkendelse på programniveau. Studerende, der overfører fra et andet universitet Ph.D. Programmet kan modtage nogle Dissertation Research and Coursework kredit fra sag til sag for relateret arbejde udført på den oprindelige Institution efter godkendelse af dekanen. Sådanne studerende skal dog stadig opfylde kravene til Kvalificerende eksamen og Dissertation Proposal Defense hos KAUST.

For mere information, få adgang til programguiden .

Program undervist i:
Engelsk
King Abdullah University of Science and Technology

Se 14 flere kurser fra King Abdullah University of Science and Technology »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
30 - 42 måneder
Fuldtid
Price
Free
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date