Ph.D. i energiressourcer og petroleumsingeniør

Generelt

Program beskrivelse

Det akademiske program for energiressourcer og petroleumsteknik til ph.d. studerende, fokuserer på moderne reservoirbeskrivelse, teknik og styring. Studerende i dette program får bred uddannelse i grundlæggende videnskabelige koncepter og termodynamik, geologi, geofysisk karakterisering og reservoir engineering. Vores studerende deltager i videnskabelige forskningsaktiviteter, der kan omfatte matematiske analyser, beregningsmodellering, eksperimentel forskning og / eller feltstudier. Kandidaterne fokuserer på original forskningsdrevet for at fremme videnens grænser.

Hvis du besøger som en potentiel kandidat til vores program, kan vi med sikkerhed sige, at 'KAUST'-oplevelsen er en helt unik mulighed for strålende Ph.D. studerende, der deler drømmen om at gøre en forskel på vores område og i verden. Vi håber du vil overveje KAUST og vores program.

Ph.D. Grad

Doctor of Philosophy (Ph.D.) Grad er designet til at forberede eleverne til forskning karriere i akademi og industri. Den tilbydes udelukkende som et fuldtidsprogram.

Der er et minimumskrav til ophold på KAUST på tre og et halvt år for studerende, der indgår med en bachelorgrad og to og et halvt år for studerende, der indgår i en MS-grad. Et minimum GPA på 3,0 skal opnås på alle ph.d.-kurser. Individuelle kurser kræver mindst et 'B-' for at opnå kursuskredit.

Ph.D. Grad omfatter følgende trin:

  • Sikring af en akademisk rådgiver.
  • Vellykket gennemførelse af Program Coursework.
  • Passerer den kvalificerende eksamen.
  • Forsende Dissertation Proposal Defense for at opnå kandidatur status.
  • Forberedelse, indsendelse og vellykket forsvar af en ph.d.-afhandling.

Ph.D. Kursus krav

De nødvendige kurser varierer for elever, der går ind i ph.d. Grad med en bachelorgrad eller en relevant MS grad. Studerende med en bachelorgrad skal færdiggøre alle programkernekurser og valgkurser, der er skitseret i MS-afdelingen og skal også afslutte ph.d. kurser nedenfor. Studerende, der indgår med en bachelorgrad, kan også kvalificere sig til at optjene MS-graden ved at opfylde MS-gradskravene. Det er imidlertid den studerendes ansvar at erklære, at de har til hensigt at uddanne sig hos en MS

Studerende indtaster ph.d. Grad med en relevant MS-grad skal opfylde kravene nedenfor, selv om yderligere kurser kan kræves af den akademiske rådgiver.

Ph.D. Kurser

  • Mindst to 300-niveau kurser.
  • Studerende med en KAUST MS-grad men ikke i ErPE eller med en MS-grad fra et andet universitet skal tage mindst to ErPE Core-kurser ud over to 300-niveau ErPE kurser.
  • Graduate Seminar 398 (non-credit): Alle studerende skal registrere og modtage en tilfredsstillende karakter for hvert semester af det program de deltager i.
  • Vinterberigelsesprogram: Studerende skal tilfredsstillende gennemføre mindst et komplet Vinterberigelsesprogram (WEP) som led i graden. Studerende, der gennemførte WEP krav, mens de tjener MS Degree er ikke forpligtet til at tilmelde sig en fuld WEP for anden gang i Ph.D. Grad.
  • Tilfredsstillende deltagelse i hver KAUSTs sommersession er obligatorisk. Sommersessionskurser er kreditbærende og gælder i forhold til graden.

Ph.D. kandidatur

Udover de faglige forudsætninger skal den studerende med succes gennemføre den krævede ph.d. kvalifikationsmiljøer til fremskridt mod Ph.D. kandidatur status. Disse milepæle består af den fagbaserede kvalifikationseksamen og ph.d. Forslag Forsvar.

Ph.D. Forsvar

For at udstede en ph.d. kandidat skal danne en ph.d. Dissertation Defense Committee, færdiggør Ph.D. afhandling og succesfuldt forsvare sin ph.d. afhandling.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Læs mere

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Minimer