Kadir Has University økonomi og bankdoktorprogram (Ph.D.) Programmet tjener personer, der er interesserede i at forfølge en karriere inden for økonomi, enten som akademiker på universiteter eller som professionelle inden for finanssektoren institutioner og organisationer. I betragtning af værdien af tid skal eleverne vælge kurser i henhold til specialiseringen, at de søger at opnå størst mulig gavn i deres læring og speciale forskning. Programmet består af obligatoriske kurser sammen med selektive kurser på store og åbne markeder. De vigtigste felt selektive kurser er dem, der er markeret med FB kursus koder, mens open-field selektive kurser er dem, der tilbydes af de andre store felter i Kadir Has University 's School of Graduate Studies. På linje kan eleverne også tilmelde sig graduate kurser i beslægtede discipliner som økonomi, lov, business management, kommunikation, engineering og management informationssystemer. Efter en vellykket gennemførelse af deres kursusarbejde skal de studerende bestå kvalifikationseksamen af programmet og derefter gennemføre afhandling på en ph.d. afhandling afsluttes med en vellykket afhandling af forsvar og godkendelse.

Forordninger og regler om accept af programmet, kursusarbejde og specialeafhandlingens faser af programmet og andre relevante forhold kan ses på kandidatuddannelserne på Kadir Has University hjemmeside.

Undervisningssprog, undervisning og speciale af programmet er engelsk.

Undervisningstiderne af kurserne er skræddersyet til de faglige fagfolk.


Særtræk ved KHAS Finans og Banking Ph.D. Program

Det Fakultet for Finans og Banklægning Ph.D. Programmet består af kompetente akademikere, der følger den globale og indenlandske udvikling på deres områder tæt. Ud over at undervise i kurser og gennemføre andre akademiske aktiviteter i programmet organiserer fakultetets medarbejdere også paneler, seminarer og konferencer om aktuelle økonomiske og finansielle spørgsmål. Således er den teoretiske instruktion af programmet beriget med real-world orienterede eksempler og aktiviteter.

Kadir Has University stadigt voksende bibliotek og elektroniske databaser giver adgang til en bred vifte af bøger, tidsskrifter og relaterede oplysninger.

Kandidater fra programmet erhverver ajourførte instruktion inden for sine centrale områder inden for finansiering og bankvirksomhed som finansøkonomi, finansielle institutioner og markeder, bankteori og -politik, ledelsesøkonomi, internationalt monetært / finansielt system, finansiel risikostyring og finansiel modellering . For dem, der er interesserede, tilbyder programmet kurser i kvantitativ finansiering, sandsynlighed, stokastiske processer og statistikker også.

Kursusmaterialer af programmet er på engelsk, hvilket giver eleverne adgang til de mest opdaterede kursusoplysninger på verdensplan. Dette hjælper dem med at konkurrere bedre på den stadig mere globale markedsplads for finanseksperter.

Kandidater fra programmet arbejder med succes i forskellige private og offentlige institutioner som bankvirksomheder, virksomheder, investeringsfonde, statslige organisationer og storbygrupper samt højere læreanstalter, universiteter og forskningscentre.

Oplysninger om institutionen

Finans og Banking Ph.D. Programmet blev grundlagt i 2009 inden for Graduate School of Social Sciences og begyndte at acceptere studerende i 2009-2010 akademiske år.

Kvalifikation tildelt / Kvalifikationsniveau

De studerende, der afslutter programmet, tildeles en ph.d. grad (niveau 7) i finans og bank ph.d.

Adgangskrav

Kandidater med et eksamensbevis fra et 4-årig bacheloruddannelse på forskellige områder kan ansøge om finans- og banktilsyns ph.d. De, der ansøger om programmet med en afhandling, skal have mindst 55 point fra ALES. ALES score er ikke påkrævet af dem, der ansøger om ikke-afhandlingen mulighed. For detaljerede oplysninger henvises til: - Forordninger for Kadir Has University Forbundsstudier og Kandidatuddannelser - Forordning for Graduate Education på Kadir Has University Der er forskellige procedurer og krav til anvendelse af udenlandske statsborgere. Tjek venligst - Vejledningen til internationale studerende.

Anerkendelse af tidligere læring

De studerende, der har gennemført mindst et semester i et andet program på kandidatskolen eller i et andet universitet, kan accepteres ved overførsel. Betingelserne for overførsler bestemmes af universitetets senat. Studerende skal have gennemført kurser på mindst 6 kredit / timer og skal score 2,50 / 4,0 point gennemsnitskvalitet. De kurser, der vil blive krediteret for Finans og Banking Ph.D. Blandt de kurser, der tages af studerende i andre programmer, vil der blive besluttet på forslag fra Finans- og Bankdirektøren. og der træffes en endelig afgørelse i direktionen for ph.d.-skolen. Skal særlige studerende på samme område optages til Finans- og Bankdirektør, vil de krediterede kurser blive besluttet på forslag fra Finans- og Bankdirektøren. Program og endelig afgørelse træffes på direktionen for Graduate School of Social Sciences. For detaljerede oplysninger, se venligst: - Forordninger for Kadir Has University Forbundsstudier - Forordning for Graduate Education på Kadir Has University Der er forskellige procedurer og krav til anvendelse af udenlandske statsborgere. Venligst tjek: - Vejledningen til internationale studerende.

Afgangskrav

For at kunne afslutte programmet med specialeopgave skal eleverne have mindst 3,00 over 4,00 Cum. GPA, skal med succes afslutte alle målekurser og det krævede antal valgfrie kurser, og hans afhandling skal godkendes af afhandlingskomitéen efter hans forsvar. For at kunne afslutte sig fra det ikke-afhandlingsvalgsprogram, skal eleverne have mindst 3,00 over 4,00 Cum. GPA, skal med held fuldføre alle de nødvendige kurser og det krævede antal valgfrie kurser, og hans / hendes projekt skal godkendes af hans / hendes rådgiver.

Definition af programmet

Formålet med vores ph.d.-program i økonomi og bank er at skabe et akademisk miljø, der er egnet til at forberede personer, der er op til de internationale standarder på området. Det er et fleksibelt program, der gør det muligt for kandidater fra samfundsvidenskabelig eller teknisk baggrund at forbedre deres faglige og akademiske dannelse i tværfaglige rammer. Derfor kan eleverne i tillæg til obligatoriske bank- og finanskurser tage valgfrie kurser, der tilbydes af beslægtede kandidatuddannelser som økonomi, økonomi, juridik eller internationale relationer. Der er stor breddegrad i valget af emnet for ph.d.-afhandlingen.

Programudfald

 1. Mastering af grundlæggende økonomi begreber som tid værdi af penge, risiko-retur forhold. Erhvervelse af den teoretiske baggrund, der er nødvendig for at forstå og løse finansielle og bankproblemer.
 2. Mastering af grundlæggende økonomi begreber som tid værdi af penge, risiko-retur forhold, på niveau af at bidrage til feltet. At erhverve den teoretiske baggrund, der er nødvendig for at forstå og løse finansielle og bankproblemer og at lave teoretiske bidrag.
 3. Evne til kreativt og innovativt at analysere og løse problemer i forbindelse med bank og finansiering på virksomheds-, sektor-, makro- og globalt plan i lyset af økonomiske og finansielle modeller.
 4. Evne til at analysere problemer i forbindelse med bank og finansiering på virksomheds-, sektor-, makro- og globalt plan i lyset af økonomiske og finansielle modeller.
 5. At lære og erhverve evnen til at bidrage til den historiske, teoretiske og praktiske viden om finansielle institutioner og markeder.
 6. Erhvervelse af detaljeret historisk, teoretisk og praktisk viden om finansielle institutioner og markeder.
 7. Kritisk og kreativt at vurdere rollen og betydningen af sociale, lovgivningsmæssige og politiske faktorer for bank- og finansbranchen ud fra både praktiske og teoretiske synspunkter og evne til at komme med forslag til forbedringer.
 8. Vurdering af betydningen af sociale, lovgivningsmæssige og politiske faktorer for bank- og finansbranchen ud fra både praktiske og teoretiske synspunkter.
 9. Lære om de globale aspekter af de finansielle markeder og deres sammenkobling med internationale anliggender.
 10. Lære om de globale aspekter af de finansielle markeder og deres sammenkobling med internationale anliggender i deres fulde detaljer og på niveau med at bidrage til eksisterende viden.
 11. At lære og erhverve evnen til at anvende principperne og metoderne for økonomiskøkonomisk teori, herunder porteføljeforvaltning, corporate finance og andre underfelter.
 12. At lære og få evnen til at anvende og udvikle principperne og metoderne for økonomiskøkonomisk teori, herunder porteføljeforvaltning, corporate finance og andre underfelter.
 13. Evne til at analysere og syntetisere økonomiske og økonomiske data. Evne til at præsentere forskningsresultater i et skriftligt og verbalt format. Evne til at fungere både som et holdmedlem og en leder i forretningsindstillinger.
 14. At erhverve evnen til dybdegående og kreativ analyse, syntese og brug af økonomiske og økonomiske data.
 15. Evne til at præsentere, diskutere og forsvare forskningsresultater i et skriftligt og verbalt format både i akademiske og forretningsmæssige rammer.
 16. Evne til at fungere både som holdmedlem og leder og give nye perspektiver i både forretningsmæssige og akademiske miljøer.

Professionelle Profiler af kandidater

Kandidater fra programmet kan forfølge deres faglige eller akademiske karriere. Desuden kan de lægge deres menneskelige kapital som følge af deres forudgående viden og hvad de har erhvervet i finans- og banktilsynsprogrammet til produktiv brug både i den private eller offentlige sektor.

Evaluering Spørgeskemaer

Kursus- og fakultetmedlemsundersøgelsesundersøgelse Graduation Survey Satisfaction Survey

Internationalt samarbejde

Alle Erasmus og andre internationale samarbejdsaftaler af Kadir Has University der involverer videregående uddannelse og forskning på kandidatniveau, gælder for Finans- og Bankprogram.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 2 flere kurser fra Kadir Has University »

Senest opdateret Februar 4, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
12,000 USD
Doktorgradsprogrammer - Betaling i 3 rater: 20.000 $
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Aug 31, 2023
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Aug 31, 2023