Velkommen til Boston College Department of Physics

Velkommen til Boston College Department of Physics. Vores afdelings primære fokus er banebrydende forskning koncentreret i eksperimentel og teoretisk kondenseret materie fysik. I løbet af en relativt kort periode er vi blevet en af de førende kondenserede stofafdelinger i landet. Nogle specifikke områder af nuværende interesse er superledningsevne, fotovoltaik, metamaterialer, termoelektrics, nanostrukturer og nanomaterialer til biosensing, plasmonics, plasmaer, topologiske isolatorer, nye elektroniske materialer og andre stærkt korrelerede elektronsystemer.

Graduate studerende deler i denne forskning, opnår den tekniske og intellektuelle uddannelse, der er nødvendig for fremtidig succes i karrierevejene efter eget valg. Afdelingen omfatter 17 fakulteter, mange postdokumenter og ca. 50 kandidatstuderende, som alle støttes af undervisningsassistenter eller forskningsassistenter.

Væsentlige forskningsfaciliteter er tilgængelige for vores kandidatstuderende. Institut for Fysik fortsætter med at forbedre og supplere disse faciliteter og har udviklet stærke bånd til mange eksterne faciliteter, herunder Los Alamos National Laboratory, Argonne National Laboratory, Institute for Complex Adaptive Matter (ICAM), Brookhaven National Laboratory, Naval Research Laboratory og National High Magnetic Field Laboratory.

Udover kurser og forskningsdeltagelse bliver kandidatstuderende medlemmer af det verdensomspændende forskningsmiljø. Hver uge er der colloquia og seminarer præsenteret af førende fysikere fra hele landet og verden. Afdelingen er et nært samfund af forskere samt en del af det blomstrende Boston intellektuelle og videnskabelige samfund, der muliggør samarbejde mellem lokale universiteter.

Efter mange års studier og forskning sender vi vores unge fysikere til verden til vellykkede karriere på mange områder, herunder akademiske, industrielle og offentlige stillinger. Hvis dette fællesskab er attraktivt for dig, inviterer vi dig til at lære mere om vores levende videnskabelige miljø ved at besøge bc.edu/physics.

Graduate Program

Hvert år byder Boston College Department of Physics cirka ti nye studerende på sit kandidatuddannelsesprogram. De forfølger Ph.D. og Masters grader i forskellige teoretiske og eksperimentelle forskningsprogrammer herunder:

 • Fotonik og plasma
 • Stærkt korrelerede materialer og ukonventionel superledningsevne
 • Materialer til vedvarende energi (termoelektriker, solceller, hydrogenbrændselsceller)
 • Topologiske materialer
 • Biologisk Fysik, Neurovidenskab
 • 2D atomkrystaller og tynde film
 • Quantum Information Science

BC kandidater har gået videre til vellykkede karriere inden for en lang række områder inden for såvel som uden for fysik, herunder bl.a. energisekretær Ernest Moniz. Find venligst en delvis liste over vores nylige alumner. Studerende er forberedt på en bred vifte af karriere, herunder akademisk forskning, undervisning og industri. Det unikke miljø i BC Fysikafdelingen er fokuseret på en stærkt samarbejdsmæssig tilgang, hvor studerende udgør en vital del af samfundet. Udover at arbejde med BC fysik fakultet, har eleverne adgang til banebrydende faciliteter og arbejder ofte i integrerede videnskabsteams med fakultet fra Kemi, Biologi, Neurovidenskab eller nabosteder.

Alle studerende i god stand er fuldt ud støttede økonomisk, med muligheder for at starte forskning så tidligt som sommeren forud for deres første år. Studerende i god stand modtager fuld økonomisk støtte i form af undervisningsassistenter og forskningsassistenter, sygesikring samt undervisningsmeddelelse, der dækker de fulde udgifter til undervisning.

Læringsresultater

Ved afslutningen af kandidatstudier skal den studerende have udviklet følgende:

 • omfattende kendskab til de fysiske grundfelter
 • detaljeret kendskab til det specifikke felt (er) i fysik
 • evne til at gøre forskning i et bestemt fysikområde
 • evne til at kommunikere effektivt om forskning og generelle emner i fysik
 • evnen til at undervise og forklare begreber i fysik til elever og andre
 • beredskab til at gå ind i en karriere inden for fysikforskning, undervisning eller beslægtede erhverv

Afdelingen vil vurdere vores studerendes læringsresultater og ændre programmet efter behov årligt for at hjælpe eleverne bedre med at nå disse mål.

Ph.D. Program

Studerende i ph.d.-uddannelsen kan forfølge en kandidatgrad og ph.d. i forskellige teoretiske og eksperimentelle forskningsprogrammer, herunder:

 • Fotonik og plasma
 • Stærkt korrelerede materialer og ukonventionel superledningsevne
 • Materialer til vedvarende energi (termoelektriker, solceller, hydrogenbrændselsceller)
 • Topologiske materialer
 • Biologisk Fysik, Neurovidenskab
 • 2D atomkrystaller og tynde film

Kandidater fra programmet har gået videre til vellykkede karriere inden for en lang række områder inden for såvel som uden for fysik, herunder bl.a. tidligere amerikanske energiminister Ernest Moniz. Studerende er forberedt på en bred vifte af karriere inden for en række områder, herunder akademisk forskning, undervisning og industri. Afdelingen er fokuseret på en stærkt samarbejdsmæssig tilgang, hvor eleverne udgør en vital del af samfundet. Udover at arbejde med BC fysik fakultet, har elever adgang til banebrydende faciliteter og arbejder ofte i integrerede videnskabsteams med fakultet fra Kemi, Biologi, Neurovidenskab eller nabosteder.

Finansiel bistand

Afdeling Finansiering

Doktorand er generelt optaget med finansiel støtte i form af forskningsassistenter. Disse præmier omfatter et konkurrencedygtigt stipendium og et stipendium til alle kurser relateret til programmet. Doktorsstuderende tjener generelt som undervisningsfæller efter det første år. Finansiering kan forlænges i op til fem år afhængig af tilfredsstillende fremskridt i forhold til færdiggørelse.

Ph.D. kandidater forventes at forfølge graden på fuld tid og at opretholde tilfredsstillende fremskridt hen imod færdiggørelse af gradskrav.

Program undervist i:
 • Engelsk
Boston College

Se 5 flere kurser fra Boston College »

Senest opdateret Februar 6, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
- Fuldt finansieret af undervisning og stipendier
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date