Ph.D. i maskinteknik

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Maskinteknik Programmets kursusplan er moderne og stringent. Kurser i programmet giver et solidt fundament i fag som mekanisk adfærd af tekniske materialer, kontinuummekanik, termodynamik, eksperimentel og numerisk forbrænding, beregningsfluid dynamik og kontrolteori. Vores kandidater er teknisk uddannede til at være produktive medlemmer af det moderne verdenssamfund som helhed og specielt velegnede til forskningskarrierer i den akademiske verden, industrien og de offentlige forskningslaboratorier. Vi lægger stor vægt på klasselæring kombineret med innovativ forskning på en række områder.
Vi inviterer dig til at udforske vores hjemmeside for at finde ud af mere om vores kandidatuddannelsesprogram og fakultetets forskningsgrupper.

Ph.D. Grad

Ph.D. grad fokuserer på original forskning og kulminerer i en forskningsafhandling. Afslutningen af programmet tager typisk tre til fire år ud over MS-graden. Vores ph.d. studerende præsenterer deres forskningsresultater på førende konferencer rundt om i verden og offentliggør deres arbejde i videnskabelige tidsskrifter med stor indflydelse.

Ph.D. Gradskrav

Doctor of Philosophy (Ph.D.) grad er designet til at forberede eleverne til forskning karrierer i akademi og industri.
Den tilbydes udelukkende som et fuldtidsprogram.

Der er et minimumskrav til ophold på KAUST på 3,5 år for studerende, der indtaster en bachelorgrad og 2,5 år for studerende, der indgår i en MS-grad. Et minimum GPA på 3,0 skal opnås på alle doktorgradsopgaver. Individuelle kurser kræver mindst et B- for at opnå kursuskredit.

Studerende, der forfølger en ph.d. grad kræves for at fuldføre følgende gradskrav for at optjene graden:

  • Sikring af en Dissertation Advisor.
  • Vellykket gennemførelse af kursusundervisning.
  • Passerer den kvalificerende eksamen.
  • Udformning af afhandlingskomitéen.
  • Forsendelse af forsvarsforslaget.
  • Forsvar og send Ph .D. Afhandling.

Ph.D. Grad tidslinje

Lær mere

Programleder:
Aamir Farooq, Ph.D.
Lektor i maskinteknik
Bygning 5, niveau 4, værelse 4217.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Læs mere

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Minimer