Ph.D. i statistik (STAT)

Generelt

Program beskrivelse

Statistikken (STAT) programmet uddanner eleverne til at analysere og model komplekse virkelige problemer i moderne statistisk datalogi. To grader tilbydes: MS-graden (under enten en afhandling eller en ikke-afhandling) og ph.d. grad. Adgang til en grad garanterer ikke overførsel til en anden. Alle studerende i MS og Ph.D. Programmer styres af et fakultet rådgiver til at udvikle deres studieprogram.

Ph.D.

Doctor of Philosophy (Ph.D.) Grad er designet til at forberede eleverne til forskning karriere i akademi og industri. Den tilbydes udelukkende som et fuldtidsprogram.

Der er et minimumskrav til ophold på KAUST på tre og et halvt år for studerende, der indgår med en bachelorgrad og to og et halvt år for studerende, der indgår i en MS-grad. Et minimum GPA på 3,0 skal opnås på alle ph.d.-kurser. Individuelle kurser kræver mindst et 'B-' for at opnå kursuskredit.

Ph.D. Grad omfatter følgende trin:

  • Sikring af en Dissertation Advisor.
  • Vellykket gennemførelse af Program Coursework.
  • Passerer den kvalificerende eksamen.
  • Forsende Dissertation Proposal Defense for at opnå kandidatur status.
  • Forberedelse, indsendelse og vellykket forsvar af en ph.d.-afhandling

Ph.D. Kursus krav

De nødvendige kurser varierer for elever, der går ind i ph.d. Grad med en bachelorgrad eller en relevant MS grad. Studerende med en bachelorgrad skal udfylde alle programkurs / obligatoriske kurser og valgkurser, der er skitseret i MS-afdelingen og skal også afslutte ph.d. kurser nedenfor.

Studerende, der indgår med en bachelorgrad, kan også kvalificere sig til at optjene MS-graden ved at opfylde MS-gradskravene. Det er imidlertid den studerendes ansvar at erklære, at de har til hensigt at tage udgangspunkt i en MS-studerende, der går ind på ph.d. Grad med en relevant MS-grad skal opfylde kravene nedenfor, selv om yderligere kurser kan kræves af disses rådgiver.

Ph.D. Kurser

  • Mindst fire 300-niveau kurser, hvoraf mindst to skal være fra STAT 300 niveau kursus listen.
  • Graduate Seminar 398 (non-credit): Alle studerende skal registrere og modtage en tilfredsstillende karakter for hvert semester, programmet kræver, at de deltager.
  • Vinterberigelsesprogram: Studerende skal tilfredsstillende gennemføre mindst et komplet Vinterberigelsesprogram (WEP) som led i graden. Studerende, der gennemførte WEP krav, mens de tjener MS Degree er ikke forpligtet til at tilmelde sig en fuld WEP for anden gang i Ph.D. Grad.

Studerende, der deltager i programmet med en MS-grad fra KAUST, kan overføre ubrugte kurser mod ph.d. programkrav underlagt godkendelse på programniveau. Studerende, der overfører fra et andet universitets ph.d. Programmet kan modtage en vis doktorgradsundersøgelse og kurser fra sag til sag for beslægtet arbejde, der udføres på den oprindelige institution efter godkendelse af dekanen. Sådanne studerende skal dog stadig opfylde kravene til kvalifikationseksamen og disputationsforsvar ved KAUST.

For mere information, få adgang til programguiden .

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Læs mere

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Minimer