Ph.D. i systemteknik og informatik, ledelsesinformatik

Generelt

Program beskrivelse

Ph.D. i systemteknik og informatik, ledelsesinformatik

Den højeste grad af universitetsuddannelse giver dyb og systematisk viden om informationssystemerne til analysespecialisering, projektering af optimeret opfattelse af informationssystemer og deres kørsel med hensyn til deres brugere. Udover den opnåede viden om informationssystemer får eleverne betydelig ekspertise inden for økonomi og ledelse. Eleverne erhverver en forudsætning for at opnå økonomiske og ledende stillinger på højeste niveau inden for virksomhedernes og andre institutioners ledelse. Desuden vil eleverne være til brug på universiteter og i videnskab og forskningsinstitutioner.

eller yderligere oplysninger se: http://www.ef.tul.cz/myuniversity

117785_lecture.jpg

Škoda Auto PhD Program

Ph.d.-kandidater på TUL er berettiget til at ansøge om deltagelse i Škoda Auto Ph.d.-programmet, eller de kan skrive deres speciale på et emne, der tilbydes af virksomheden.
For udvalgte ph.d.-studerende udgør Škoda Auto PhD-programmet enestående mulighed for at arbejde på deres ph.d.-afhandling i samarbejde med ŠKODA AUTO-fagfolk.
Adgangsprocessen har flere trin. For det første vil du præsentere og diskutere emnet for din afhandling med din lektor på dit universitet og med en ŠKODA AUTO-repræsentant. Et vellykket interview følges af deltagelse i bedømmelsescentret, og hvis det lykkes, afventer en afslappet arbejdskontrakt dig.
Hvis du ikke er valgt i bedømmelsescenteret, kan du også supplere din afhandling med ŠKODA AUTO i form af en praktikplads.

117783_education_class.jpg

Nøgle Fakta

 • FAKULTET: Det Økonomiske Fakultet
 • INSTRUKTIONS SPRÅK: Engelsk
 • STØTTEBERETTIGELSE:
  • Anerkendt tertiær uddannelse (kandidatgrad) som foreskrevet i lov nr. 49/2009, Coll. (ikke nødvendigt for ansøgere fra Slovakiet, Polen, Ungarn og Slovenien).
  • Forslag til emne for fremtidig afhandling (5-10 sider) og en liste over offentliggjorte papirer anbefales at sende før ansøgning til: admissions.ef@tul.cz.
  • Engelsk færdigheder - B2 niveau, ingen officiel certifikat kræves.
  • Et kort motivationsinterview via Skype.
 • VARIGHED: 4 år
 • FEE / AKADEMISK ÅR: USD 1200
 • Ansøgningsgebyr: CZK 2000 / USD 100
 • ANSØGNINGSFRIST:
  1. runde: IKKE SPECIFICERET
  2. runde:
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven ... Læs mere

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven faculties and one specialized institute. Minimer
Liberec , Wrocław , Zittau + 2 Mere Mindre