Ph.D. i maskiner og udstyr, maskin- og udstyrsdesign

Technical University of Liberec

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.D. i maskiner og udstyr, maskin- og udstyrsdesign

Technical University of Liberec

Ph.D. i maskiner og udstyr, maskin- og udstyrsdesign

Ph.d.-uddannelsen Maskiner og udstyr Design er fokuseret på uafhængige videnskabelige og forskningsprojekter inden for design af maskiner og udstyr. Formålet er at producere højtuddannede og kreative kandidater, der er i stand til at deltage i videnskabelige, forskningsmæssige og faglige aktiviteter. Ph.D. kandidater udvider og fordyber yderligere deres viden om matematik, fysik og anvendt videnskab i det teoretiske grundlag for studieretningen for at kunne lykkes i løsningsopgaver inden for udvikling og design, modellering og simulering af operationer og design og udførelse af eksperimenter .

De kandidater er i stand til selvstændigt at anvende masteroplevelserne og det høje niveau af teoretisk viden, der gives i forelæsninger og erhverves gennem moderne læringsmetoder, fx beregninger og eksperimenter, til løsning af specifikke problemer inden for de udvalgte dele af design af dele og mekanismer for maskiner, hjulbearbejdningsmaskiner, arbejds- og monteringsmaskiner, stempelforbrændingsmotorer, glasfremstillingsmaskiner og robotik, tekstilmaskiner og maskiner til fremstilling af nanofibre, udstyr til termiske teknologier og teknisk diagnostik mv. Desuden er de bekendt med forskningen metoder inden for design af maskiner og udstyr og i stand til kritisk analyse, evaluering og syntese og dermed kunne diskutere resultaterne af deres undersøgelser og udvide summen af ​​den nuværende viden på en professionel måde værd at udgive og dele med andre medlemmer af det faglige samfund både i deres hjemland og i udlandet.

Efter afslutningen af ​​uddannelsen vil kandidaterne lykkes i stillinger af forskergruppemedlemmer i både teoretiske og anvendte forskningsområder eller som eksperter i teamene i industrielle udviklingscentre og store forskningsinstitutioner med fokus på et bestemt område. På grund af deres dybe viden og faglige tilgange vil de også lykkes i en bredere sammenhæng som foredragsholdere på de videregående uddannelsesinstitutioner.

Škoda Auto Ph.D. Program

Ph.D. Ansøgere ved TUL er berettiget til at ansøge om deltagelse i Škoda Auto Ph.D. program eller de kan skrive deres speciale på et emne, der tilbydes af virksomheden.

Nøgle Fakta

 • FAKULTET: Fakultet for Maskinteknik
 • INSTRUKTIONS SPRÅK: Engelsk
 • STØTTEBERETTIGELSE:
  • Anerkendt tertiær uddannelse (Master grad) som foreskrevet ved lov nr. 49/2009, Coll. (ikke nødvendig for ansøgere fra Slovakiet, Polen, Ungarn, Tyskland og Slovenien).
  • Entréprøve
 • VARIGHED: 4 år
 • FEE / AKADEMISK ÅR: USD 2000
 • ANSØGNING FEE: CZK 500 / USD 25
 • APPLICATION DEADLINE: 31. januar 31. august
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret September 8, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,000 USD
FEE / AKADEMISK ÅR
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Liberec, Liberec Region
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tjekkiet - Liberec, Liberec Region
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen