Ph.D. i maskinteknik, anvendt mekanik

Technical University of Liberec

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.D. i maskinteknik, anvendt mekanik

Technical University of Liberec

Ph.D. i maskinteknik, anvendt mekanik

Ph.d.-studiet Applied Mechanics er fokuseret på uafhængige videnskabelige og forskningsprojekter inden for mekanik. Målet er at producere højtuddannede og kreative kandidater, der er i stand til at deltage i videnskabelige, forsknings- og faglige anvendelser af mekanikernes mekanik inden for maskinteknik. For at kunne lykkes i løsningsopgaver inden for ingeniørmekanik, har ph.d. kandidater udvider og fordyber yderligere deres viden om matematik, fysik (mekanik) og anvendt videnskab i det teoretiske grundlag for studieretningen.

De kandidater er i stand til selvstændigt at anvende masteroplevelserne og det høje niveau af teoretisk viden, der gives i forelæsninger og erhverves gennem moderne læringsmetoder til løsning af specifikke problemer inden for de udvalgte områder af ingeniørmekanik, mekanik af stive og bøjelige legemer, væskemekanismer og termodynamik . Desuden er de bekendt med forskningsmetoder inden for anvendte mekanik og i stand til kritisk analyse, evaluering og syntese, således at de kan diskutere resultaterne af deres undersøgelser og udvide summen af ​​den aktuelle viden på en professionel måde værd at udgive og dele med andre medlemmer af det faglige samfund både i indlandet og i udlandet.

Efter afslutningen af ​​uddannelsen vil kandidaterne lykkes i stillinger af forskergruppemedlemmer i både teoretiske og anvendte forskningsområder eller som eksperter i teamene i industrielle udviklingscentre og store forskningsinstitutioner med fokus på et bestemt område. På grund af deres dybe viden og faglige tilgange vil de også lykkes i en bredere sammenhæng som foredragsholdere på de videregående uddannelsesinstitutioner.

Škoda Auto Ph.D. Program

Ph.D. Ansøgere ved TUL er berettiget til at ansøge om deltagelse i Škoda Auto Ph.D. program eller de kan skrive deres speciale på et emne, der tilbydes af virksomheden.

Nøgle Fakta

 • FAKULTET: Fakultet for Maskinteknik
 • INSTRUKTIONS SPRÅK: Engelsk
 • STØTTEBERETTIGELSE:
  • Anerkendt tertiær uddannelse (Master grad) som foreskrevet ved lov nr. 49/2009, Coll. (ikke nødvendig for ansøgere fra Slovakiet, Polen, Ungarn, Tyskland og Slovenien).
  • Entréprøve / interview
 • VARIGHED: 4 år
 • FEE / AKADEMISK ÅR: USD 2000
 • ANSØGNING FEE: CZK 500 / USD 25
 • APPLICATION DEADLINE: 31. januar 31. august
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret September 8, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,000 USD
FEE / AKADEMISK ÅR
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Liberec, Liberec Region
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tjekkiet - Liberec, Liberec Region
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen