OM PROGRAMMET

Elektroteknologi (EE) spiller en vigtig rolle inden for teknik, anvendt fysik og computervidenskab. En væsentlig del af fremskridt inden for teknologi stammer fra avanceret forskning udført inden for EE. På KAUST er EE-programmet bundet til denne tradition: Det tager sigte på at forberede eleverne på en lang række professionelle stier og fremme verdensklasse forskning og forskningsbaseret uddannelse gennem tværfaglig partnerskab inden for teknik og videnskab.

EE-uddannelsen har to (2) hovedspor:

  • Elektro-Physics
  • Systemer

Elektro-Physics-sporet omfatter tekniske områder af solid state-elektronik, mikrosystemer, elektromagnetik og fotonik, mens systemsporet omfatter kommunikation, netværk, signalbehandling, computersyn og kontrol.

Ph.D

Doctor of Philosophy (Ph.D.) Grad er designet til at forberede eleverne til forskning karriere i akademi og industri. Den tilbydes udelukkende som et fuldtidsprogram. Der er et minimumskrav til ophold på KAUST på tre og et halvt år for studerende, der indgår med en bachelorgrad og to og et halvt år for studerende, der indgår i en MS-grad. Et minimum GPA på 3,0 skal opnås på alle ph.d.-kurser. Individuelle kurser kræver mindst et 'B-' for at opnå kursuskredit.

Ph.D. Grad omfatter følgende trin:

  • Sikring af en Dissertation Advisor.
  • Vellykket gennemførelse af Program Coursework.
  • Passerer den kvalificerende eksamen.
  • Forsende Dissertation Proposal Defense for at opnå kandidatur status.
  • Forberedelse, indsendelse og vellykket forsvar af en ph.d.-afhandling

Ph.D. Kursus krav

De nødvendige kurser varierer for elever, der går ind i ph.d. Grad med en bachelorgrad eller en relevant MS grad. Studerende med en bachelorgrad skal udfylde alle programkurs / obligatoriske kurser og valgkurser, der er skitseret i MS-afdelingen og skal også afslutte ph.d. kurser nedenfor. Studerende, der indgår med en bachelorgrad, kan også kvalificere sig til at optjene MS-graden ved at opfylde MS-gradskravene. Det er imidlertid den studerendes ansvar at erklære, at de har til hensigt at uddanne sig hos en MS

Studerende indtaster ph.d. Grad med en relevant MS-grad skal opfylde kravene nedenfor, selv om yderligere kurser kan kræves af disses rådgiver.

Ph.D. Kurser

  • Mindst to 300-niveau kurser
  • Graduate Seminar 398 (non-credit): Alle studerende skal registrere og modtage en tilfredsstillende karakter for hvert semester, programmet kræver, at de deltager.
  • Vinterberigelsesprogram: Studerende skal tilfredsstillende gennemføre mindst et komplet Vinterberigelsesprogram (WEP) som led i graden. Studerende, der gennemførte WEP krav, mens de tjener MS Degree er ikke forpligtet til at tilmelde sig en fuld WEP for anden gang i Ph.D. Grad.

Studerende, der indtaster programmet med en MS-grad fra KAUST, kan overføre ubrugte kursusarbejde til ph.d. programkrav med forbehold af godkendelse på programniveau. Studerende, der overfører fra et andet universitet Ph.D. Programmet kan modtage nogle Dissertation Research and Coursework kredit fra sag til sag for relateret arbejde udført på den oprindelige Institution efter godkendelse fra dekanen. Sådanne studerende skal dog stadig opfylde kravene til Kvalificerende eksamen og Dissertation Proposal Defense hos KAUST.

For mere information, få adgang til programguiden .

Program undervist i:
Engelsk
King Abdullah University of Science and Technology

Se 14 flere kurser fra King Abdullah University of Science and Technology »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
30 - 42 måneder
Fuldtid
Price
Free
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date