Doktorgradsstudie

Kandidater fra et tilsvarende kandidatuddannelsesprogram har mulighed for at udvide deres viden inden for ph.d.-studier ved Fakultet for Elektroteknik på University of West Bohemia i Pilsen. Denne grad er den tredje, højeste grad af universitetsstudier, den er på fuld tid og dens standardlængde er 4 år (maksimal studietid er 6 år).

Undersøgelsen er reguleret af undersøgelses- og eksamensreglerne fra University of West Bohemia i Pilsen. Hver studerende har en individuel studieplan og ledes af en vejleder, som den studerende har ansøgt om med ph.d.-studietemnet. Studerende i fuldtidsform udleveres med et stipendium.

Statens doktorgradseksamen bestås under studiet senest to år efter programmets start. Undersøgelsen afsluttes med forsvaret af afhandlingen. Kandidaterne i studiet tildeles den akademiske titel "Doctor" (forkortet til "Ph.D." angivet bag navnet). Alle ph.d.-kurser kan også studeres på engelsk ved FEL i Pilsen.

122597__MG_5218_rets_vyrezobnoveny_text_en.jpg

Vi tilbyder følgende grene i studieprogrammet "Elektroteknik og informatik" (EaI):

  • Elektrisk energiteknik (DEEN) - på fuld tid
  • Elektronik (DELN) - på fuld tid
  • Elektroteknik (DELT) - på fuld tid

5 grunde til, at jeg skulle studere doktorgradsstudier ved FEE i Pilsen:

  1. Mulighed for at blive medlem af FEE / RICE-teamet og få et job under studiet i unikke internationalt anerkendte FEE / RICE-teams.
  2. Mulighed for at lære af vejledere, der er verdenskendte eksperter. At samarbejde med dem giver dig en jobreference, der ellers ville være utilgængelig for dig.
  3. Samarbejde om verdensklasse R
  4. Mulighed for at rejse rundt i verden. Du får interessante kontakter og møder vigtige personligheder på internationale konferencer og praktikpladser.
  5. Stipend på op til 15.000 CZK om måneden, som kan øges med præstationsbonus i form af ekstraordinært stipend og muligvis bonusser fra projekter, du vil arbejde på.

Hvad er studiets længde?

4 år.

Har jeg ret til sovesalen?

Ja, studerende på doktorgradsstudiet har mulighed for at blive indkvarteret i sovesal. Derudover er du berettiget til de samme studerendes fordele som bachelor- eller kandidatstuderende.

Hvad er ansvaret under undersøgelsen?

Opgaverne defineres altid individuelt for hver ph.d. studerende. I løbet af dine studier arbejder du på en udvalgt forskningsopgave og engagerer dig i mange videnskabelige projekter. Normalt består du fem faglige eksamener, der supplerer dine faglige færdigheder for at klare dit specialistemne. Du vil være involveret i at arbejde med studerende, du vil offentliggøre resultaterne af dit videnskabelige arbejde. Du rejser og deltager i en professionel praktikplads på en prestigefyldt udenlandsk arbejdsplads.

Kan jeg ændre studieformen, mit specialeemne og min vejleder under studierne?

Ja, den studerende kan muligvis skifte fra fuldtidskursus til det kombinerede og omvendt. Han / hun kan også ændre emnet for afhandlingen og vejlederen, men alle ændringer skal godkendes og drøftes af FEE Doctoral Study Board eller FEE Scientific Board.

Ansøgningsprocedure

Hele ansøgningsproceduren er beskrevet her:

https://www.fel.zcu.cz/en/applicants/doctoral/podani_prihlasky/

Program undervist i:
  • Engelsk
  • Tjekkisk
Senest opdateret Oktober 15, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
4 år
Fuldtid
Price
- undervises gratis, ingen spændingsafgift. Desuden er alle ph.d. studenter tildeles med stipendium.
Deadline
Okt 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Aug 2024
Ansøgningsfrist
Okt 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
Okt 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.
End Date
Aug 2024

RICE R&D center laboratories

Faculty of Electrical Engineering

Pilsen, Czech Republic