Ph.D. inden for tekstilteknik

Generelt

Program beskrivelse

Ph.D. I Tekstilteknik,

Kandidater fra denne Ph.D. Programmet er udstyret med dyb viden i deres specialisering, som muliggør kreativt og videnskabeligt arbejde. De vil udvikle kommunikative færdigheder, og de kan tydeligt udtrykke deres ideer og meninger. De er bekendt med metoden til behandling af information. De kan finde beskæftigelse i alle brancher i filialen, især på forsknings- og uddannelsesområdet. De er ret godt tilpasningsberettigede til krævende jobstillinger på andre områder samt i tværfaglig forskning. De er i stand til yderligere uafhængig kvalifikationsudvikling, de kan løse komplicerede teknologiske eller tekniske problemer.

117764_textileclass.jpg

Nøgle Fakta

 • FAKULTET: Det Tekniske Fakultet
 • INSTRUKTIONS SPRÅK: Engelsk
 • STØTTEBERETTIGELSE:
  • Anerkendt tertiær uddannelse (Master grad) som foreskrevet ved lov nr. 49/2009, Coll. (ikke nødvendigt for ansøgere fra Slovakiet, Polen, Ungarn, Tyskland og Slovenien).
  • Entréprøve
  • Flere oplysninger på: http://www.ft.tul.cz/da
 • VARIGHED: 4 år
 • FEE / AKADEMISK ÅR: USD 2000
 • Ansøgningsgebyr: CZK 2000 / USD 100
 • ANSØGNINGSSKRIFT: 15. februar 2020 (for studieåret 2020/21)

117763_ScreenShot2019-07-03at11.15.33AM.png

Studenteretning

Hvis der var et godt sted at lære, mens du havde det sjovt, ville TUL være det !!! Store professorer, state-of-the-art laboratorier og støttende ledelse !!! Vidunderlig mulighed for at arbejde med et multinationalt team af kolleger. Denne institution kombinerer udfordrende forskning og støttende vejledning for at give eleverne mulighed for at realisere deres fulde potentiale. Universitetslivet var spændende; forskning-intuitiv; studerer intellektuelt stimulerende og oplevelses-følelsesmæssigt givende. Dette er det bedste sted at fokusere på forskning, mens du nyder naturens uberørt skønhed. Jeg har også lavet venner fra alle dele af verden. PhD. på TUL var det bedste, der var sket med min karriere.

Mohanapriya Venkataraman, M.Tech., MFTech, PhD.

Fra Indien - nu arbejder på vores universitet

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven ... Læs mere

Top-level results in research and science, excellence in teaching and interdisciplinary collaboration have stood for the Technical University of Liberec since 1953. Around 7000 students study at seven faculties and one specialized institute. Minimer
Liberec , Wrocław , Zittau + 2 Mere Mindre