Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

For up-to-date information om ph.d.-uddannelserne på Det Erhvervsøkonomiske Fakultet, se hjemmesiden .


Ph.d.-økonomi og ledelse (engelsk)

Inden for erhvervsøkonomi og ledelse er ph.d.-studerendes forskningsaktiviteter fokuseret på emner som de nye teorier om økonomisk organisation; Nye anvisninger i måling af forretningsresultater forretningsstrategi i europæisk sammenhæng globaliseringens virkninger på forretningsførelsen omstrukturering og genoplivning af virksomheder innovation og finansielle strategi for multinationale virksomheder former for samarbejde i det internationale erhvervsklima; multinationale selskaber virksomhedsledelse og andre relaterede spørgsmål. Programmets struktur er som følger:



Blok A: Fælles for hele skolen:

  • Økonomi (mikroøkonomi-makroøkonomi)



Blok B1: Branch obligatoriske fag:

  • Forskningsmetoder for ledere
  • Statistiske metoder til videnskabelig forskning *
  • Kvantitative instrumenter til økonomisk analyse *


* Doktorand vælger et af de to fag på anbefaling af en vejleder og efter hans / hendes specialisering.


Blok B2: Branch obligatorisk emne:

  • Forretningsøkonomi *
  • Forvaltning for fremtiden *
  • Forbruger adfærd*


* Doktorand vælger et af de tre fag på anbefaling af en vejleder og efter hans / hendes specialisering.



Blok C: Valgfrie emner

Efter drøftelse med hans / hendes tilsynsførende vælger doktoranden andre emner, der er nødvendige for doktorsafhandlingen (se listen over akkrediterede fag til ph.d.-studie).

Indstillinger kan muligvis udvides til andre kurser fra menuen gratis valgfrie kurser akkrediteret til doktorgradsstudiet ved universitetet for økonomi i Prag.

Adgang til en doktorgradsstudie

Programmet er betinget af korrekt gennemførelse af studier i et kandidatuddannelsesprogram. Kandidatuddannelsen skal anerkendes i Tjekkiet

Udenlandske studerende, der ønsker at studere i et program på et andet sprog end tjekkisk ( "Program for udlændinge" ) skal betale studiegebyr. Dette gebyr er € 5000 pr. År. Denne form for studie er et fjernprogram, hvilket betyder, at eleverne kommer til konsultationer på et tidspunkt aftalt med deres vejleder, men er ikke forpligtet til at deltage i foredrag og seminarer dagligt. Ikke desto mindre skal de komme til eksamen. Studerende kan studere, sit eksamener samt skrive og forsvare deres ph.d.-afhandling på et fremmedsprog. Standardlængden af ​​studiet er 3 år. Studerende har ikke ret til stipendier eller boliger.

Udenlandske studerende i studieprogrammerne i tjekkisk ( "det tjekkiske program" ) betaler ikke gebyrer og kan få stipendium i den periode, der ikke overstiger standardlængden af ​​studiet. Fakultetets dekan fastsætter det beløb, der skal tildeles For stipendiet. De kan søge boligophold (underlagt sovesalernes kapacitet).

Også de studerende, der har fået stipendium fra den tjekkiske regering, betaler ikke gebyrer og kan modtage boligindkvartering.

Adgang til ph.d.-uddannelsen er betinget af, at universitetet har opnået optagelsesprocedure. Den endelige afgørelse hviler hos dekan ved fakultetet for det respektive ph.d.-program med behørigt hensyntagen til succes i adgangskontrollen samt fakultetets undervisningskapacitet. Hvis en ansøger ikke er optaget på grund af den utilstrækkelige undervisningskapacitet på fakultetet, forbliver eksamensresultaterne gyldige i et år efter datoen for eksamenens afslutning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra University of Economics Prague - Faculty of Business Administration »

Senest opdateret December 9, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
5,000 EUR
pr. år på engelsk gratis på tjekkisk
Deadline
Maj 15, 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Maj 15, 2019

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
Maj 15, 2019
End Date