Ph.d. (skole for samfundsvidenskab)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Alle akademiske afdelinger i School of Social Sciences inviterer til ph.d.-ansøgninger.

Forskningsområderne er kun bredt vejledende, og vores medarbejdere sætter stor forretning ved kreative og innovative tilgange til at afgøre, om de er nye eller kendte - og til intellektuel analyse, både etablerede og banebrydende.

Emner vi overvåger omfatter følgende områder:

 • Udviklingsstudier
 • Fredstudier
 • Psykologi
 • Sociologi og kriminologi
 • Socialt arbejde og social pleje

At påtage sig en ph.d. er en spændende mulighed, men det kan også være ret skræmmende, da der er mange trin at tænke på, herunder ansøgning, ankomst, optagelse, forventninger og progression for blot at nævne nogle få. På School of Social Sciences mener vi, at det er vigtigt, at selv om vores forskningsstuderende arbejder på individuelle projekter, arbejder de ikke isoleret. Vi tilbyder en række muligheder for træning, udvikling af færdigheder, regelmæssige tilsynssessioner og løbende peer support.

placering

University of Bradford er rangeret 301-400 i verden for samfundsvidenskab i 2019 Times Higher Education World University Rankings.

Adgangskrav

Til graden af Doctor of Philosophy

 • Første eller øverste klasse bachelorgrad på et godkendt universitet eller institution
 • En højere grad på et godkendt universitet eller institution
 • Undtagelsesvis kandidater med lavere end ovenfor men med erfaring og træning som egnet forberedelse

Kandidater til ph.d.-doktorgrad registrerer sig nu direkte på Doctor of Philosophy award.

For graden af Master of Philosophy

 • Bacheloruddannelse på et godkendt universitet eller institution
 • Professionel kvalifikation godkendt af fakultetet Forskning Postgraduate Gradues Underudvalg og passende almen uddannelse og erhvervsuddannelse
 • Undtagelsesvis kan kandidater med mindre end ovenfor, men i stand til at give tilfredsstillende bevis for, at de har opnået en tilstrækkelig videnstandard, blive accepteret af underudvalget for Fakultet for Postgraduate Research Degrees

Hvis du gerne vil diskutere ethvert aspekt ved at studere for en ph.d. eller dit forskningsforslag, kontakt venligst:

Dr. Clare Beckett
01274 233521
c.beckett@bradford.ac.uk

Engelsk sprogkrav

Ansøgere, der ikke har engelsk som førstegangssprog, skal have mindst 6,5 i deres IELTS-score eller have afsluttet en grad, hvor undervisningssproget er engelsk.

Hvis du ikke opfylder IELTS kravet, kan du tage en University of Bradford præ-sessional engelsk kursus.

Hvad du vil studere

En forskningsgrad giver dig mulighed for at bestemme dit eget fagområde. Din vejledere vil hjælpe med at formulere dit forskningsemne og sikre, at du er på skema for at afslutte din forskning til tiden. Forskningsprojekter er næsten per definition unikke. Det er ikke let at beskrive et typisk projekt. Dog gælder visse fælles funktioner for alle.

For at bekræfte fremskridt på din ph.d. skal der laves en anbefaling af et Progressions Panel foreslået af din vejleder. Hvis du alligevel vælger at indsende en MPhil, skal dit resterende arbejde udføres i det følgende år.

Det andet år af dit ph.d.-program kan godt tages op med den faktiske dataindsamling. I slutningen af året bør det være muligt at forsøge en indledende analyse af dine resultater.

I det tredje år kan du foretage en detaljeret samling og analyse af dine resultater og organisere dem i en logisk og overbevisende afhandling.

I løbet af dit fjerde år kan din vejleder bekræfte, at du er klar til at indsende din afhandling til eksamen. Efter aflevering vil din afhandling læses af to eksaminatorer, og du vil blive pålagt at deltage i en mundtlig eksamen, hvor du forventes at besvare spørgsmål om din afhandling.

Læring og vurdering

For at bekræfte din fremgang skal der laves en anbefaling til Fakultetets Forskningsudvalg. Den studerende skal fremlægge detaljeret dokumentation med en tidsplan for yderligere arbejde til afslutning og deltage i et fremskridtsmøde. Dette kaldes nogle gange et progressions- eller overførselspanel og er et obligatorisk universitetskrav.

Studerende vil blive forpligtet til at gå igennem denne proces mellem 12 og 13 måneder mærket af deres registrering. De nødvendige dokumenter til mødet er som følger:

 • en tre-siders oversigt over dit studie, der afspejler dine fremskridt til dato og rejser noget, som du især vil gerne have feedback om;
 • et væsentligt kapitel i din afhandling
 • et forskningsforslag
 • en afhandling planlægger.

Disse dokumenter skal indsendes 14 dage før mødet.

Et yderligere kontrolmøde kan afholdes når som helst efter Progression-mødet, hvis vejlederen mener, at det er nødvendigt. Dette ville igen tage form af et panel af akademikere, der gennemgår skriftligt arbejde, men antallet af akademikere og typen af skriftligt arbejde, der vil blive revideret, er det op til vejlederen at beslutte. Ofte afholdes et tredje monitoreringsmøde mod slutningen af studiet og tager form af en gennemgang af det første udkast til specialet eller en mock viva.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Læs mere

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Minimer