Ph.d. Economics

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. Economics

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Ph.d. Economics

En ph.d. er den mest avancerede form for postgraduate studier. Den uddeles på den vellykkede afslutning af et program for overvåget forskning og bedømmes ved en mundtlig eksamen og afsluttende afhandling.

Økonomien Ph.d. giver de studerende mulighed for at studere økonomi til ph.d.-niveau, med ekspert tilsyn og yderligere forskning uddannelse. Programmet består af en kombination af de underviste kurser og overvåget uafhængig forskning, der fører til afslutningen af ​​en ph.d.-afhandling.

Fordi akademisk personale adfærd verdens førende forskning på tværs af en bred vifte af emner, kan skolen tilbyde ekspert tilsyn i de fleste områder af disciplin.

Studerende tildeles to vejledere, og mens vi gør alt for at matche ansøgere til personalet på grundlag af deres forskning interesser, er det ikke altid muligt på grund af personalets kapacitetsproblemer. Regelmæssige årlige og kvartalsvise anmeldelser afholdes for at sikre en gnidningsløs udvikling af forskningsarbejdet.

I det første år, komplet studerende undervist for at erhverve de nødvendige færdigheder og baggrundsviden for deres forskning. Nogle er obligatoriske og nogle er anbefalet af deres vejledere. Alle studerende tage ph.d. Economics Research Methods modul og mindst et andet modul. De forpligter sig også forskning og generiske færdigheder uddannelse, leveret af Institut for Økonomi og Graduate School, og begynde at arbejde på deres forskning.

Fra det andet år, studerende fokusere nærmere på deres forskning. Uddannelse er også for udarbejdelse af artikler til forelæggelse for akademiske tidsskrifter og søge job i den akademiske verden.

Kandidater fra vores ph.d.-program har hjulpet rykke grænsen for økonomisk viden på tværs af en bred vifte af økonomi delområder, fremgår af deres udbud af stillinger i de bedste universiteter i verden efter endt uddannelse, samt i de politiske organer (Verdensbanken, IMF , OECD osv) og offentliggørelse af deres forskning i top økonomiske tidsskrifter. Som følge heraf har Nottingham længe blevet set som en førende ph.d.-program i Storbritannien og mere udbredt.

Nøgle Fakta

 • Nottingham blev tildelt den højeste mulige score i den seneste Quality Assurance Agency undervisning review
 • Den seneste Tilburg ranking af økonomiske fakulteter sætter skolens 6. i England, 13. i Europa og 36. i verden
 • Vi er rangeret 6. blandt Storbritanniens økonomiske fakulteter til forskning magt i den seneste Research Excellence Framework

Faciliteter

Skole faciliteter

Skolen tilbyder en række ressourcer til postgraduate forskning studerende, herunder computing, software og studiefaciliteter. Computere understøtter standardpakker, samt en bred vifte af specialiserede statistiske, matematiske og programmering applikationer.

Bibliotek faciliteter

De Hallward Bibliotek alle de store økonomi publikationer og tidsskrifter. Vores biblioteksfaciliteter åbne lange timer og omfatter områder til gruppearbejde, individuelt og tavse undersøgelse.

Ph.d.-skolen

Ph.d.-skolen er et unikt anlæg, der fokuserer på postgraduate uddannelse og repræsenterer de behov, ph.d.-studerende inden for universitetet. Det giver en verdensklasse forskeruddannelse og udviklingsmiljø for kandidater og tidlige karriere forskere.

Samfundsvidenskab og Arts Graduate Center er udelukkende et rum for ph.d.-studerende og forskere i fakulteter for Arts and Social Sciences. Det tilbyder netværksbaserede computer stationer og trådløs internetadgang til bærbare computere, en undersøgelse område, et socialt område med komfortable sæder, en stille undersøgelse zone, og køkkenfaciliteter.

Midlands Graduate School

Nottingham er en del af Midlands Graduate School ESRC Doctoral Training partnerskab, som tilbyder finansieringsmuligheder for ph.d.-studerende hvert år. For mere information, besøg Midlands ph.d.-skolens hjemmeside.

Forskning Support

Seminarer

Eleverne opfordres til at deltage i skolens travle seminar og workshop-programmer, der giver dem mulighed for at engagere sig med top internationale akademikere på området. Hvert år masterclasses om specifikke emner indehaves af førende forskere på besøg på skolen.

konferencer

Eleverne opfordres også til at præsentere papirer til eksterne konferencer, og deres deltagelse er støttet af skolen. Der er også en årlig konference, hvor de studerende præsentere deres arbejde til videnskabelige personale og medstuderende.

Undervisning muligheder

Anden og tredje år forskning studerende opfordres til at fungere som faglige vejledere, generelt til første år studerende. Det giver værdifuld træning for en fremtidig karriere i den akademiske verden, såvel som en fremragende mulighed for at udvikle en række præsentation og organisatoriske færdigheder. Studerende, der forpligter vejledning modtager undervisning i kommunikation og pædagogiske færdigheder.

Student Services

Studenterservice give en række støtteordninger, information og specialiserede tjenester for at forbedre din studerende erfaring og indgår i et omfattende netværk af tjenester på universitetet designet til at støtte dig hele dine studier, inklusive akademisk og handicap støtte, rådgivning, økonomisk støtte, og børnepasning tjenesteydelser.

Internationale Kontor

Vores internationale kontor er dedikeret til de behov, vores internationale og EU-studerende. Det Internationale Kontor vil sikre at du har alle de oplysninger, du har brug for at bo og studere på Nottingham og tilbyder en velkommen program lige før starten af ​​det akademiske år.

Center for English Language Education

Universitetets Center for English Language Education (CELE) giver forberedelse af høj kvalitet og engelsk support før og under dine studier, samt give et socialt program for sine elever.

Studerendes Union

De Studerendes Union er en vigtig kilde til støtte med deres egen Student Advice Centre.

Forsker Udviklingsprogram

I tæt samarbejde med akademiske skoler, ph.d.-skolens dedikerede træning hold bidrager til fakultetet specifikke og ph.d. uddannelsesprogrammer. De leverer også grundlæggende uddannelse i overensstemmelse med de standarder, der er fastsat af Storbritanniens store forskningsprojekter finansieringskilderne gennem deres Forsker udviklingsprogram. Det betyder, at så godt som hjælper dig med at udvikle dine forskning færdigheder, vil du have muligheder spænder kommunikationsevner, karriere, tidsstyring og iværksætteri - og mulighed for at mødes og arbejde sammen med forskere fra andre discipliner.

Karriere

Gennemsnitlig startlønnen og karriereforløb

I 2015 havde 100% af kandidater i School of Economics, der var til rådighed for arbejdsmarkedet sikret arbejde eller videre studier inden for seks måneder efter eksamen. Den gennemsnitlige startløn var £ 23.322 med den højeste bliver £ 30.000. * Kandidater fra vores ph.d.-program gå på at have en vellykket karriere i en lang række områder. Mange går videre til den akademiske verden, og vi har med succes placeret studerende på universiteter, herunder Yale, Oxford, Nottingham, LSE, Warwick, Manchester, Durham, Birmingham, Bristol, East Anglia, Surrey, Bonn, Innsbruck, Ecole Polytechnique, Sau Paulo og Xiamen.

Andre har gået på at positioner i Verdensbanken, IMF, OECD, Europa-Kommissionen, Den Europæiske Centralbank samt forskellige ministerium og politiske institutter.

 • Kendte omgivelser fuld tid hjem højere grad kandidater 2014/15. Løn beregnes baseret på dem på fuld tid lønnet beskæftigelse i Det Forenede Kongerige.

Karrieremuligheder og beskæftigelsesegnethed

Vores prisvindende Karriere og beskæftigelsesegnethed service vil hjælpe dig med at planlægge din karriere i hele din tid på universitetet og videre. Tjenester til rådighed, omfatter:

 • præsentationer og drop-in sessioner med arbejdsgivere
 • en-til-en karriere vejledning og CV sessioner med vores rådgivere
 • over 700 karriere begivenheder afholdes hvert akademiske år
 • en specialist karriere rådgiver for forskning kandidater

Når du er studerende med os, og selv efter du opgraderer, vil du have adgang til vores service for livet.

Fleksible betalte placeringer

Postgraduate Placeringer Nottingham tilbyder fleksible betalte placeringer med en række arbejdsgivere fra små lokale virksomheder til multinationale organisationer. Disse placeringer er åbne for alle kandidater og er designet til at passe ind med dine studier og giver dig mulighed for at lære overførbare færdigheder, forbedre dit CV og forbedre dine beskæftigelsesmuligheder i løbet af din ph.d.-studier.

The University of Nottingham er den bedste universitet i England for graduate beskæftigelse, ifølge The Times og Sunday Times God University Guide 2017.

adgangskrav

 • ESRC-anerkendte mestre (eller international tilsvarende) i økonomi, med et gennemsnit på 63% eller derover
 • IELTS: 7,0 (ikke mindre end 6,0 i ethvert element); hvis disse kvaliteter ikke er opfyldt, engelske forberedende kurser er tilgængelige
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 - 6 år
Fuldtid
Price
Pris
4,300 GBP
Internationale gebyrer: 15,570 GBP (HEU gebyrer: 4183 GBP)
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen