Kandidatuddannelsen i Elektroteknologi og Elektronik Engineering er blevet etableret med en vision om, at indførelse af innovative produkter kun kan opnås ved specialisering og ved at kombinere kreativitet og teknik erfaring. Dette program er organiseret for at give de studerende mulighed for at specialisere sig i signalbehandling, energisystemer, anvendt elektromagnetik, strømelektronik og styresystemer.

Programmet har til formål at give de studerende færdigheder til at anvende den avancerede viden om matematik, videnskab og teknik specielt til løsning af komplekse problemer inden for deres specialisering område, at drive og udføre tværfaglige studier og at arbejde med andre i faglige og sociale rammer og at organisere og deltage kreativt og integreret designaktiviteter effektivt.


Programstruktur/>


Ph.D.s første år Programmet består af kurser, efterfulgt af et års forberedelse til ph.d.-eksamensbeviset. Efter at have bestået eksamen med succes, begynder de studerende at skrive deres afhandlinger for en samlet forskningsperiode på to år./>


Entry kvalifikation/>


Postgraduate diplom (eller højere) BSc og MSc (med speciale) grad skal opnås et af nedenstående programmer:/>

Elektroteknisk og Elektronisk Engineering mv. (Elektroteknik, Elektronik, Elektronik og Kommunikation, Kommunikation og Kontrol), Biomedicinsk, Bioengineering, Mekatronik, Computer, Software, Energi, Mekanik og andre ingeniørprogrammer og Fysik, Kemi, Biologi, Biokemi, Molekylærbiologi, Genetik , Statistik, matematik, computervidenskab eller lignende afdelinger.

Min. Graduation Degree skal være: 3.00 / 4.00 GRE (Ny): Min. 153, GRE (gammel): Min. 680 eller GMAT: Min. 500

Indgangskvalifikationsdokumenterne accepteres på følgende sprog: Engelsk / Tyrkisk.

Ofte kan du få et passende transkript fra din skole. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du bruge officielle oversættelser sammen med verificerede kopier af originalen.


Sprogkrav/>


engelsk/>

  • TOEFL IBT: Min. 72
  • CAE, CPE: Min. C
  • PTE: Min. 55


Andre krav/>

  • Der skal være mindst 1 reference (r).
  • Et motivationsbrev skal tilføjes til din ansøgning.
Program undervist i:
Engelsk
Yasar University

Se 5 flere kurser fra Yasar University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Price
12,000 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date