Ph.d. I økonomi

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. I økonomi

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México

The Economics Ph.D. Programmet på ITAM blev oprettet med det formål at bidrage til Mexico og Latinameras akademiske og økonomiske udvikling gennem fremme af økonomisk forskning og uddannelse af højt kvalificerede økonomer. Programmet er en del af ITAMs fortsatte engagement med den videnskabelige og kulturelle udvikling i regionen.

ITAM har en lang og vellykket erfaring uddannelse økonomer på bachelor og master niveau. ITAM er også en af ​​regionens førende forskningsinstitutter inden for økonomi, som det fremgår af antallet og kvaliteten af ​​publikationer fra vores økonomifakultet og af organisationen de seneste år af en række vigtige akademiske begivenheder. Af begge grunde er vi i en fremragende position til at opbygge et førsteklasses ph.d.-program.

Program Mål

ITAM's ph.d. Program i økonomi er beregnet til at tiltrække studerende med klare akademiske interesser, der af forskellige grunde foretrækker at udføre deres ph.d.-studier i Latinamerika. Programmet er rettet mod at udvikle de studerendes forskningsfærdigheder og kende dem med interesseproblemer for regionen.

Vi forventer, at kandidater i vores program er i en ideel position for at blive med i de forskellige undervisnings- og forskningsinstitutioner i Latinamerika, samt forskningsgrupper i erhvervslivet og regeringen.

Den forventede gennemførelsestid for ph.d. Program i økonomiITAM er fem år. Programmet har tre faser:

Fase I består af tre semestre afsat til de grundlæggende kurser i økonomisk teori, matematisk analyse og økonometri, efterfulgt af generelle undersøgelser i mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometri. Godkendelse af disse eksamener giver den studerende graden af ​​Maestro en Teoría Económica. Godkendelse af eksaminerne med en fremragende karakter er et krav om at komme videre til næste fase af programmet.

Fase II består af et år afsat til feltkurser. Disse kurser kan tages enten på ITAM eller inden for rammerne af Programa Doctoral Latinoamericano (Latinamerikansk Dotorate Program), som er en fælles indsats mellem Universidad de Chile, Universidad Torcuato Di Tella (Argentina) og ITAM. Programdoktorale Latinoamericano kræver, at de studerende besøger hver af de deltagende institutioner i tre måneder.

Fase III svarer til dissertationsforskning. Det forventes at tage cirka to år.

Graduate-profil

Programmet sigter mod at uddanne økonomer, der vil gå til ledende forskningsstillinger i Mexico og Latinamerika. Vi håber, at vores kandidater vil optage stillinger i økonomiske forskningscentre for universiteter og andre institutioner i regionen.

Krav til potentielle studerende

At blive anset som kandidat til ph.d. I økonomi skal følgende krav være opfyldt. Alle ansøgere skal:

  • Hold en bachelorgrad i et emne.
  • Har en bachelor grade gennemsnit på 8,0 (otte).
  • Tag GRE (Graduate Record Examination).
  • Tilfredsstille faglige forudsætninger inden for følgende områder: Analyse, Lineal Algebra, Dynamiske Systemer, Statistikker, Mellemliggende Mikroøkonomi, Mellemliggende Makroøkonomi. Programdirektøren vil afgøre, om kandidatens akademiske erfaring opfylder disse forudsætninger. Eventuelle forudsætninger, der ikke er opfyldt på dette stadium, skal akkrediteres ved at studere de relevante emner på ITAM inden påbegyndelse af ph.d.-uddannelsen.
  • Vær en fuldtidsstuderende.
  • Udfyld ansøgningsprocessen. Ansøgningsgebyret, der skal betales af alle ansøgere, er $ 300,00 pesos.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret September 4, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
5 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Mexico - Buenavista, State of Mexico
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Mexico - Buenavista, State of Mexico
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen