Ph.d. i antropologi og social forandring

Antropologi og social forandring er en lille, innovativ kandidatafdeling med særlig fokus på aktivistisk stipendium, militant forskning og social forandring. Vores unikke tilgang til etnografisk forskningsmetode løser traditionelle barrierer mellem forskning og politisk aktivisme, mellem insidere og udenforstående, og mellem forskere og hovedpersoner. Etnografi er et værktøj til at "skabe de forhold, vi beskriver." Vi engagerer os i samarbejdsprocessen for at undersøge eksisterende alternativer og muligheder for social forandring.

Studerende lærer at anvende praksis med direkte handling til forskningsprocessen med støtte fra talentfulde fakultet. Vi sætter op for at skabe de betingelser, vi beskriver, når vores forskning begynder at legemliggøre værdierne i den verden, vi ønsker at skabe.

Om programmet

Vores program afholder regelmæssigt foredrag, konferencer og workshops om forskellige sociale retfærdighedsproblemer, der samler forskere, aktivister og kunstnere, både lokale og internationale. Programmet har sit eget bogtryk - Kairos - med PM Press udgivere. Antropologi og social forandring er tilknyttet Benemérita Universidad Autónoma i Mexico, så studerende, der flydende spansk kan fortsætte deres ph.d.-studier der. Vores afdeling er også medlem af HAU's netværk af etnografiske teorier, et internationalt netværk af forskningscentre og antropologiafdelinger

Ph.d.-uddannelsen omfatter to års kurser, plus eksamen og afhandling. Studerende kan forfølge et deltidsprogram i samråd med deres akademiske rådgiver.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 6 flere kurser fra California Institute of Integral Studies »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date