Ph.d. i antropologi og social forandring

California Institute of Integral Studies

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i antropologi og social forandring

California Institute of Integral Studies

Ph.d. i antropologi og social forandring

Antropologi og social forandring er en lille, innovativ kandidatafdeling med særlig fokus på aktivistisk stipendium, militant forskning og social forandring. Vores unikke tilgang til etnografisk forskningsmetode løser traditionelle barrierer mellem forskning og politisk aktivisme, mellem insidere og udenforstående, og mellem forskere og hovedpersoner. Etnografi er et værktøj til at "skabe de forhold, vi beskriver." Vi engagerer os i samarbejdsprocessen for at undersøge eksisterende alternativer og muligheder for social forandring.

Studerende lærer at anvende praksis med direkte handling til forskningsprocessen med støtte fra talentfulde fakultet. Vi sætter op for at skabe de betingelser, vi beskriver, når vores forskning begynder at legemliggøre værdierne i den verden, vi ønsker at skabe.

Om programmet

Vores program afholder regelmæssigt foredrag, konferencer og workshops om forskellige sociale retfærdighedsproblemer, der samler forskere, aktivister og kunstnere, både lokale og internationale. Programmet har sit eget bogtryk - Kairos - med PM Press udgivere. Antropologi og social forandring er tilknyttet Benemérita Universidad Autónoma i Mexico, så studerende, der flydende spansk kan fortsætte deres ph.d.-studier der. Vores afdeling er også medlem af HAU's netværk af etnografiske teorier, et internationalt netværk af forskningscentre og antropologiafdelinger

Ph.d.-uddannelsen omfatter to års kurser, plus eksamen og afhandling. Studerende kan forfølge et deltidsprogram i samråd med deres akademiske rådgiver.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 27, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - San Francisco, California
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - San Francisco, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen