Ph.d. I Business

Lingnan University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. I Business

Lingnan University

Ph.d. i Business

Varighed: 3 eller 4 år (fuld tid) Sted: Hongkong

Faculty of Business

Institut for Regnskab
Ved aktuel området, Bogføring afdeling på Lingnan i de sidste 6 år rangerer 21. verdensplan beskatning forskning ifølge en omfattende undersøgelse "Regnskab Rankings for universiteter 2014" af Brigham Young University (www.byuaccounting.net), og er førende inden beskatning forskning i Hong Kong. Instituttet har udgivet skat forskningen i top-tier akademiske tidsskrifter, herunder The Accounting Review; Journal for Regnskab og økonomi; og Journal of American Beskatning Association. Instituttet rangerer også højt i auditering forskning i henhold til den samme undersøgelse, og har udgivet revision forskning i de førende tidsskrifter som Contemporary Accounting Research; Gennemgang af Accounting Studies; Regnskab, Organisation og Samfund; Revision: En Tidende praksis og teori; og Journal of International Accounting Research. Den regnskabsmæssige fakultet har også en interesse i corporate governance og etik forskning. Vores fakultet medlemmer medlemskab i Editorial Review Board førende forskning tidsskrifter som The Accounting anmeldelse, Moderne Accounting Research og Journal of American Beskatning Association er klar anerkendelse af vores forskning stående. Vores forskning bidrager til regnskab teori og praksis, der giver betydelige indsigter til revisorerhvervet i Mainland og Hong Kong.

Institut for Computing og beslutning Sciences
Institut for Computing og beslutning Sciences Institut er en af ​​de fem afdelinger i fakultetet for Business med speciale i undervisning og forskning i Information Systems Management (ISM) og Operations Management (OM). Den har en lille gruppe af videnskabelige medarbejdere, der er blandt de mest aktive forskere i Hong Kong i deres specialiserede forskningsområder (http://cptra.ln.edu.hk/~~number=plural), og som er godt anerkendt af jævnaldrende med konkurrencedygtige forskningsbevillinger og publikationer i høj kvalitet tidsskrifter høje (f.eks Management Science, Operations forskning, produktion og Operations Management, European Journal of Operational Research, Kommunikation af ACM, beslutningsstøttesystemer, IEEE Transactions on Systems, Man, og kybernetisk, og informations- og Management).

Afdelingen tilbyder MPhil og ph.d.-uddannelser i Business med særligt fokus på ISM og OM. Vi glæder os over motiverede ansøgere og er fuldt forpligtet til at tilbyde den bedst mulige læring og forskningsmiljø for vores MPhil og ph.d.-studerende. Kvalificerede ansøgere opfordres også til at overveje Hongkong Ph.d. Fellowship Scheme (HKPFS), et stærkt konkurrencepræget og prestigefyldte program oprettet ved Rådets Research Grants (RGC) i Hongkong.

Institut for Finansiering og forsikring
Institut for Finansiering og forsikring har syv videnskabelige medarbejdere, der er aktive inden for forskning. Vores forskningsinteresser er vidtrækkende og bruge teoretisk, empirisk, og anvendte metoder. Fakultetet har for nylig afsluttet undersøgelser af kreditvurderinger, værdipapirer volatilitet og derivater, bank udlån beslutninger, corporate finance og teoretiske modeller for forsikring og risikostyring. Resultaterne fra disse undersøgelser er blevet offentliggjort i ansete internationale tidsskrifter.

Forskningsresultaterne studerende arbejder tæt sammen med deres vejledere. Ud over deres afhandlinger, de studerende har mulighed for at arbejde med fakultetets medlemmer på andre forskningsprojekter. Studerende gør relevante kurser ved Lingnan og på andre lokale universiteter. Et kendetegn ved vores tilgang er, at eleverne begynder at arbejde på forskningsprojekter fra deres første valgperiode.

Institut for Ledelse
Lingnan s Institut for Ledelse har udviklet forskning styrker i så store områder som konflikthåndtering, organisationsstudier, forretningsetik, tværkulturel ledelse, og Kina business undersøgelser og undersøger også nye forskningsspørgsmål. Vores forskning understøtter Lingnan University liberal kunst mission at udvikle og anvende viden til offentlig tjeneste. Vi søger motiverede, i stand studerende, der er forpligtet til at udvikle deres forskning kompetencer gennem vores postgraduate programmer.

Institut for Marketing og International Business
Vores fakultet modtog deres ph.d.-grader i Australien, Canada, Hong Kong, eller USA.

Gennem årene har de kandidater af vores program været lønnet beskæftigelse af organisationer i Hong Kong, fastlandet og i udlandet. Nogle fortsætter med at fortsætte den avancerede studier i andre prestigefyldte universiteter, herunder Georgia State University, McGill University, Rutgers University, York University, University of Connecticut, University of Illinois i Urbana-Champaign og University of Alberta. Vores kandidater har præsenteret deres forskningsresultater på internationale akademiske konferencer såsom Academy of International Business konference og marketing Science Conference. Nogle af dem har vundet sådanne priser som "Bedste Graduate Student Paper" eller "Best Conference papir" på internationale konferencer.

Anvendelsesmetoder

Ansøgere kan søge optagelse på ph.d.-uddannelsen på to måder som følger:

1. Ansøg om ph.d.-programmer via Hongkong Ph.d. Fellowship Scheme (HKPFS)

Lingnan er en af ​​de universiteter, der kan nominere strålende ansøgere til Fellowship ydes af Rådet Research Grants (RGC) gennem HKPFS. Hver Fellowship fået tildelt vil blive forsynet med HK $ 240000 / år (HK $ 20000 / måned) og en konference / forskningsmæssig rejsegodtgørelse på op til HK $ 10,000 / år i højst 3 år. (US $ 1 = HK $ 7,8).

Ansøgning om optagelse gennem denne ordning er nu inviteret. For at ansøge om optagelse, bedes du foretage en første ansøgning på RGC's Adgangssystem på www.rgc.edu.hk/hkphd i perioden 1. september til 1. december 2017 (Hongkong Tid 12:00) . Hver ansøger vil blive tildelt et referencenummer. Ansøgeren skal derefter indsende en fuld ansøgning direkte til Lingnans elektroniske system på www.ln.edu.hk/admissions/applyonline senest den 3. december 2017 . Sene ansøgninger vil ikke blive behandlet.

2. Ansøg om ph.d.-programmer direkte

Ansøgere kan søge om optagelse til ph.d.-uddannelsen ved på universitetet direkte. Fuldtids studerende vil normalt være forsynet med Postgraduate stipendier. Postgraduate Studentship for en ph.d.-studerende bliver HK $ 16.390 / month * (sats underlagt anmeldelse).
* Skal hæves til HK $ 16.720 / måned efter bekræftelse af kandidatur.

Universitetet inviterer ansøgninger fra 1. november 2017 til 26. januar 2018 . Ansøgere kan ansøge online ved www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. For yderligere oplysninger, besøg venligst www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Generelle adgangskrav

 1. En ansøger om optagelse til kandidatur for graden af ​​ph.d. bør normalt:
 • en. holde en kandidatgrad tildeles af en videregående uddannelsesinstitution anerkendt til dette formål af universitetet; eller
 • b.. have en relevant bacheloruddannelse med første eller anden klasse æresbevisninger eller en tilsvarende standard, og har registreret i et studieprogram for en kandidatgrad på en anerkendt videregående uddannelsesinstitution i mindst et år og have bevis for forskning præstation; eller
 • c. har opnået tilsvarende kvalifikationer af a) eller b) ovenfor; eller
 • d. har givet tilfredsstillende dokumentation for akademiske og faglige opnåelse.

Bemærk: Første grad kandidater med dokumenteret forskning kvalifikationer eller erfaring kan blive optaget direkte til ph.d.-studier kun under særlige omstændigheder. Normalt vil en kandidat uden en kandidatgrad ville ikke blive optaget til ph.d.-studier, og han / hun skal lade sig registrere som en MPhil studerende i første instans.

 1. I tillæg til ovenstående, en ansøger, hvis grad ikke er fra en videregående institution i Hong Kong eller en engelsk-talende land skal opnå et minimum score på 550 (papir-baseret test) eller 213 (computer-baseret test) eller 79 (Internet -baseret test) i testen af ​​engelsk som fremmedsprog (TOEFL), eller et band score på 6,5 eller derover i International English Language Testing System (IELTS), eller en tilsvarende score i en anerkendt test, eller tilsvarende kvalifikationer til bevise hans / hendes sprogkundskaber, der vil blive behandlet fra sag til sag-basis. Ansøgere skal opfylde yderligere krav, hvis nogen, der fastsættes af de programmer, som de søger om optagelse.
 2. For optagelse til Lingnan ph.d.-programmer via HKPFS, fastsatte den RGC at en ansøger fra et ikke engelsk-talende universitet, medmindre han / hun giver bevis for, at engelsk er undervisningssproget for alle kurser for indgangen kvalifikation (r) i hans / hendes foreslåede ph.d.-uddannelse (r), han / hun er forpligtet til at vedhæfte score resultaterne af TOEFL eller IELTS i ph.d.-programmet. Dette krav (obligatorisk indsendelse af TOEFL / IELTS score resultater) kan fritages for ansøgere, hvis forslag ph.d. studier er specifikt i ikke-engelsk medie, fx kinesisk. Sagsøgerne har imidlertid stadig nødt til at opfylde de sproglige krav på universitetet som angivet i punkt 2 ovenfor.

Programmets specifikke adgangskrav

 1. En ansøger skal:
 • en. have en relevant kandidatgrad fra et anerkendt universitet med en god GPA; eller
  (Bemærk: En relevant kandidatgrad indeholder en virksomhed kandidatgrad udbydes af Business Fakultet Lingnan University eller af virksomheden fakultetet for en godkendt institution. En ikke-business grad kan komme i betragtning til relevans fra sag til sag.)
 • b.. have en relevant bacheloruddannelse med første eller anden klasse æresbevisninger eller en tilsvarende standard, og har registreret i et program for undersøgelse for en kandidatgrad på en anerkendt videregående uddannelsesinstitution i mindst et år og have beviser for forskning præstation; eller
 • ca. have en relevant bacheloruddannelse med første eller anden klasse æresbevisninger eller en tilsvarende standard, og har opnået en faglig kvalifikation, der kræver kandidat indrejse og ikke mindre end to år (fuld tid) erhvervserfaring; eller
 • d. har opnået en tilsvarende kvalificering af (a) eller (b) eller (c) ovenfor.
 1. egnethedsprøve

En ansøger skal indsende officielle GMAT eller GRE resultat med en tilfredsstillende score inden for de seneste tre år.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret September 4, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 - 4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Hongkong - Tuen Mun, New Territories
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Hongkong - Tuen Mun, New Territories
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen