Ph.d. i Business

Normal Varighed: 3 eller 4 år (Heltid)

Sted: Hong Kong

Fakultet for Erhverv

Institut for Bogføring
På topniveau er regnskabsafdelingen i Lingnan i de sidste seks år 21. verden over i skatteforskning ifølge en omfattende undersøgelse "Accounting Rankings for Universities 2014" af Brigham Young University (www.byuaccounting.net) og er leder inden for skatteforskning i Hong Kong. Instituttet har offentliggjort skatteforskning inden for akademiske tidsskrifter, herunder The Accounting Review; Journal of Accounting and Economics; og Journal of the American Taxation Association. Afdelingen er også stærkt i revisionsforskning i henhold til samme studie og har udgivet revisionsforskning i de førende tidsskrifter såsom Journal of Accounting and Economics; Moderne regnskabsforskning; Gennemgang af Regnskabsstudier; Regnskab, Organisation og Samfund; Revision: En Journal of Practice and Theory; og Journal of International Accounting Research. Den regnskabsmæssige fakultet har også interesse i virksomhedernes oplysning, forsyningskæden informationsoverførsel og forretningsforbindelser, corporate governance og etikforskning. Vores forskning bidrager til regnskabsteori og praksis, der giver væsentlig indsigt i regnskabsbranchen i fastlandet og Hong Kong.

Institut for Computing og Decision Sciences
Institut for Computing og Beslutningsvidenskab er en af ​​de fem afdelinger i Det Erhvervsøkonomiske Fakultet, der specialiserer sig i undervisning og forskning inden for datalogi (DS), Information Systems Management (ISM) og Operations Management (OM). Det har en lille gruppe fakultetmedlemmer, der er blandt de mest aktive forskere i Hongkong i deres specialiserede forskningsområder (http://cptra.ln.edu.hk/), og som er anerkendt af jævnaldrende med konkurrencedygtige forskningsbevillinger og publikationer i højkvalitets tidsskrifter (fx Management Science, Operations Research, Production and Operations Management, Journal of Management Information Systems, European Journal of Operational Research, IEEE Transactions on Pattern Analysis og Machine Intelligence, IEEE Transaktioner om Evolutionsk Computation, Kommunikation af ACM , Beslutningstøttesystemer og information og ledelse).

Instituttet tilbyder MPhil og ph.d.-uddannelser i Business med særligt fokus på DS, ISM og OM. Vi byder velkommen motiverede ansøgere og er fuldt ud forpligtet til at tilbyde det bedst mulige lærings- og forskningsmiljø for vores MPhil og ph.d.-studerende. Kvalificerede ansøgere opfordres også til at overveje Hong Kong Ph.d.-stipendieordning (HKPFS), et yderst konkurrencedygtigt og prestigefyldt program, der blev oprettet af Hong Kongs Research Grants Council (RGC).

Institut for Finans og Forsikring
Institut for Finans og Forsikring har syv fakultetets medlemmer, der er aktive inden for forskning. Vores forskningsinteresser er vidtrækkende og bruger teoretiske, empiriske og anvendte tilgange. Fakultetet har for nylig afsluttet undersøgelser af kreditvurderinger, værdipapirvolatilitet og derivater, bankudlånsbeslutninger, corporate finance og teoretiske modeller for forsikring og risikostyring. Resultaterne fra disse undersøgelser er blevet offentliggjort i prestigefyldte internationale tidsskrifter.

Forskerstuderne arbejder tæt sammen med deres vejledere. Udover deres afhandlinger har eleverne mulighed for at arbejde med fakultetets medlemmer på andre forskningsprojekter. Studerende gør relevante kurser på Lingnan og på andre lokale universiteter. Et kendetegn ved vores tilgang er, at eleverne begynder at arbejde på forskningsprojekter fra deres første semester.

Institut for Ledelse
Lingnan's Institut for Ledelse har udviklet forskningsstyrker inden for store områder som konflikthåndtering, organisationsstudier, forretningsetik, tværkulturel ledelse og Kina-erhvervsuddannelser og udforsker også nye forskningsspørgsmål. Vores forskning støtter Lingnan University liberale kunst mission om at udvikle og anvende viden til offentlig service. Vi søger motiverede, dygtige studerende, der er forpligtet til at udvikle deres forskningskompetencer gennem vores postgraduate programmer.

Institut for Marketing og International Business
Gennem årene har kandidatuddannelserne i vores program haft lønnet beskæftigelse af organisationer i Hongkong, fastlandet og i udlandet. Nogle fortsætter med at forfølge avancerede studier i andre prestigefyldte universiteter, herunder Georgia State University, McGill University, Rutgers University, York University, University of Connecticut, University of Illinois i Urbana-Champaign og University of Alberta. Vores kandidater har præsenteret deres forskningsresultater på internationale akademiske konferencer som Academy of International Business Conference og Marketing Science Conference. Nogle af dem har vundet sådanne priser som "Best Graduate Student Paper" eller "Best Conference Paper" på internationale konferencer.

Anvendelsesmetoder

Ansøgere kan søge adgang til ph.d.-uddannelsen på to måder som følger:

1. Ansøg om ph.d.-programmer via Hong Kong Ph.d.-stipendieordning (HKPFS)

Udestående og strålende ansøgere kan søge adgang via HKPFS senest den 1. december 2018 (Hongkong Tid 12:00) . Fellowship awardees vil blive forsynet med et stipendium med et månedligt stipendium på HK $ 25,100 *, og afkaldt hele studieafgiften for hans / hendes første studieår. Studerende, der ansøger om og ikke får stipendiet, kan stadig overvejes til de almindelige ph.d.-pladser i Lingnan.

(US $ 1 = HK $ 7,8).

(* sats for 2018-19, underlagt årlig revision)

For at ansøge om optagelse skal du først foretage en ansøgning på RGC's Adgangssystem på www.rgc.edu.hk/hkphd i perioden 1. september til 1. december 2018 (Hongkong Tid 12:00) . Hver ansøger vil blive tildelt et referencenummer. Ansøgeren skal derefter indsende en fuld ansøgning direkte til Lingnans elektroniske system på www.ln.edu.hk/admissions/applyonline senest den 2. december 2018 (Hongkong kl. 11:59) . Sene ansøgninger vil IKKE blive overvejet.

2. Ansøg om ph.d.-programmer direkte

Ansøgere kan også søge adgang til ph.d.-uddannelserne ved at henvende sig direkte til universitetet. Fuldtidsstuderende vil normalt blive forsynet med Postgraduate Studentships. Postgraduate Studentship for en ph.d.-studerende bliver HK $ 16.720 / month *.
* Skal hæves til HK $ 17.050 / måned efter bekræftelse af ansøgning. (sats for 2018-19, underlagt årlig revision)

Universitetet inviterer til ansøgninger fra 1. november 2018 til 25. januar 2019 . Ansøgere kan søge online via www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. For detaljer, besøg www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Generelle adgangskrav

 1. En ansøger om optagelse til kandidatur til ph.d.-graden bør normalt:
  en. hold en kandidatgrad udstedt af et universitetsuddannelsesinstitut, der er anerkendt til dette formål eller
  b. hold en relevant bachelorgrad med første eller anden klasse æresbevis eller tilsvarende niveau og har tilmeldt sig et studieprogram for en kandidatgrad på en anerkendt videregående uddannelsesinstitution i mindst et år og har bevis for forskningsresultater eller
  c. har opnået en tilsvarende kvalifikation af a) eller b) ovenfor eller
  d. har givet tilfredsstillende bevis for akademisk og faglig opnåelse.
  Bemærk: Førstegangskandidater med dokumenteret forskningskvalifikation eller erfaring kan kun optages direkte til ph.d.-studier, UNDER UNDERSØGELIGE OMSTANDIGHEDER. Normalt vil en kandidat uden en kandidatuddannelse ikke blive optaget til ph.d.-studier, og han / hun skal i første omgang registrere som MPhil-studerende.
 2. Ud over det ovennævnte skal en kandidat, hvis grad ikke er fra en tertiær institution i Hongkong eller et engelsktalende land, opnå en minimumsscore på 550 (papirbaseret test) eller 213 (computerbaseret test) eller 79 (internet -baseret test) i testen af ​​engelsk som fremmedsprog (TOEFL) eller et band score på 6,5 eller derover i det internationale engelske sprogtestsystem (IELTS) eller en tilsvarende score i en anerkendt test eller en tilsvarende kvalifikation til bevise hans / hendes sprogfærdigheder, som vil blive behandlet fra sag til sag. Ansøgere skal opfylde yderligere krav, hvis de er fastsat af de programmer, som de ansøger om adgang til.
 3. For adgang til Lingnan Ph.d.-uddannelser via HKPFS fastsatte RGC, at for en ansøger fra et ikke-engelsktalende universitet, medmindre han / hun godtgør at engelsk er undervisningssprog for alle kurser for hans / hendes indgangskvalifikation (er) / hendes foreslåede ph.d.-uddannelser, skal han / hun knytte scoringsresultater fra TOEFL eller IELTS i ph.d.-ansøgningen. Dette krav (obligatorisk indsendelse af TOEFL / IELTS scoringsresultater) kan fritages for ansøgere, hvis foreslåede ph.d.-studier er specifikt i ikke-engelskmedium, fx kinesisk. Ansøgerne skal dog stadig opfylde universitetets sprogkrav som fastsat i punkt 2 ovenfor.

Programspecifikke adgangskrav

 1. En ansøger bør:
  en. hold en relevant kandidatgrad * fra et anerkendt universitet med en god GPA; eller
  b. hold en relevant bachelorgrad med første eller anden klasse æresbevis eller tilsvarende niveau og har tilmeldt sig et studieprogram for en kandidatgrad på en anerkendt videregående uddannelsesinstitution i mindst et år og har bevis for forskningsresultater eller
  c. hold en relevant bachelorgrad med første eller anden klasse æresbeviser eller på tilsvarende niveau og har opnået en faglig kvalifikation, der kræver graduate entry og ikke mindre end to års (fuldtids) erhvervserfaring; eller
  d. har opnået en tilsvarende kvalifikation af a) eller b) eller c) ovenfor.
 2. En ansøger skal indgive officielle GMAT eller GRE resultat med en tilfredsstillende score inden for de seneste tre år.

* En relevant kandidatgrad omfatter en business mastergrad tilbydes af Business Faculty of Lingnan University eller af en fakultet for en godkendt institution. En non-business grad kan betragtes som relevant for hvert enkelt tilfælde.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 12 flere kurser fra Lingnan University »

Senest opdateret December 10, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
30 - 72 måneder
Fuldtid
Price
42,100 HKD
Undervisning for året 2019-2020 er under revision.
Deadline
Kontakt skolen
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.
End Date