Den Singapore Management University (SMU) PhD i Business program udvikler ekstraordinære lærde, der har en dyb forståelse af de spørgsmål, står over for erhvervslivet og som er i stand til at gennemføre banebrydende uafhængig forskning i specialer, herunder finansiering, markedsføring, Operations Management, Organisatorisk Adfærd & Human Resources og Strategic Management & Organisation.

Programmet drives af SMU Lee Kong Chian School of Business, som er er en af ​​de yngste institutioner over hele verden til at blive tillagt EQUIS og AACSB akkrediteringer. Akkrediteringerne dækker alle programmer, herunder ph.d.. Fakultet medlemmer på Skolen konsekvent offentliggør i top-tier business tidsskrifter, og vores stringent og intellektuelt stimulerende pensum forbereder vores kandidater til diverse karriere i den akademiske verden og industrien.

Den Singapore Management University (SMU) Lee Kong Chian School of Business tilbyder:

PhD i Business (Finance)
Denne streng og intellektuelt stimulerende program lægger vægt avancerede studier inden for finans, økonomi, statistik og kvantitative forskningsmetoder. Programmet er undervist af en gruppe af dynamisk fakulteter, som konsekvent offentliggør i top finans tidsskrifter.

Ved afslutningen af ​​programmet, vil kandidater har de nødvendige færdigheder til at foretage dybtgående forskning i en bestemt sub-felt i finansiering såsom Asset Pricing, corporate finance og markedet mikrostruktur. Kandidater vil også have en bred forståelse af feltets centrale forskningsspørgsmål. I betragtning af den enorme betydning af finansiering til den globale økonomi, vil en kandidat i dette program være godt forberedt til diverse karriere i den akademiske verden, erhvervslivet, internationale organisationer og den offentlige sektor.

Brede forskningsstyrker omfatter Asset Pricing; Corporate Finance & Governance; Hedge Funds; Institutionelle investorer Market Microstructure; Og Private Equity.

PhD i Business (Marketing)
Dette program tog de studerende til at gennemføre stringent og relevant forskning fokuseret på at forstå og forudsige marketing tiltag i virksomheder og ledere, og forbrugeradfærd. Dette er en meget selektiv program rettet mod uddannelse studerende til at blive markedsføring fakultet i top-differentieret forskning fokuserede skoler.

Den læring erfaring omfatter virksomhed kurser på tværs SMU og tæt samarbejde med, og udsættelse for, verdenskendte markedsføring fakultet medlemmer, der vil tilbyde avanceret forskning emne kurser. Ph.d.-studerende vil også kunne udnytte de ressourcer i SMU verdensklasse forskningsinstitutter og centre såsom Center for Marketing Excellence og Institute for Service Excellence.

Brede forskningsstyrker omfatter E-Retailing; Digital Marketing; Finansielle virkninger af markedsføringsaktioner Og rolle følelser og følelser på forbruger beslutning beslutningstagning.

PhD i Business (Operations Management)
Dette yderst konkurrencedygtig program lægger vægt teoretisk forskning med praktisk relevans. De studerende forventes at fuldføre streng kursusaktiviteter, et tæt samarbejde med de Operations Management fakultet medlemmer og deltage i regelmæssige forskningsseminarer.

Studerende vil også have muligheder for at interagere med anerkendte gæstelærere fra forskellige dele af verden. Programmet sigter mod at placere sine kandidater i fakultetets positioner på førende universiteter og ledende stillinger i industrien, den offentlige sektor og internationale organisationer.

Brede forskningsstyrker omfatter E-Commerce & Omnichannel Retailing; Healthcare Operations Management; Produkt og service design og udvikling; Indkøb & Sourcing Management; Supply Chain Management; Og bæredygtige operationer.

Ph.d. i erhvervslivet (organisatorisk adfærd og menneskelige ressourcer - OBHR)
Programmet udstyrer kandidater med den viden, færdigheder og evner til at gennemføre meget stringent forskning i OBHR i vigtige forskningsområder universiteter over hele verden. Programmet, undervist af en international gruppe af videnskabelige medarbejdere, der konsekvent offentliggør i feltets mest respekterede tidsskrifter, giver hands-on træning i forskning lige fra starten samt en stimulerende pensum med vægt psykologiske grundlag for organisatorisk adfærd & menneskelige ressourcer, statistik og forskningsmetoder. En pleje tilgang af vores fakultet medlemmer, der vil hjælpe de studerende lykkes på arbejdsmarkedet og i deres karriere.

Brede forskningsstyrker omfatter kreativitet; Kultur; Etisk adfærd; Dom og beslutningstagning Mindfulness; Organisatorisk retfærdighed Præstationsmåling; Og tillid.

PhD i Business (Strategic Management & Organisation)
Dette program udstyrer de studerende med de færdigheder, viden og kompetencer til at udføre forskning af høj kvalitet inden for områderne strategisk ledelse og organisationer. Eleverne kan vælge deres forskningsemner fra en række forskellige delområder inden for områderne strategisk ledelse og organisationsteori, virksomhedsledelse og forretningsstrategi, innovation, teknologi ledelse, iværksætteri, og corporate governance.

Programmet giver grundig uddannelse af videnskabelige medarbejdere, der regelmæssigt offentliggør i top akademiske tidsskrifter. Dette sikrer, at vores studerende vil være godt rustet til at starte deres akademiske karriere som kompetente, uafhængige og offentliggjort forskere.

Bred forsknings styrke omfatter Entrepreneurship, Innovation, International Business, Organisationsteori og Strategisk Ledelse.

PhD i Business Program Structure


Ph.d. i Business er en fuldtids-program, med en maksimal kandidatur fem år. I de første to års studier, vil de studerende tilmelde sig intensive kurser til at bygge deres forskning dybde og bredde. De kursusaktiviteter er at forberede eleverne til afhandling forskning. Studerende er forpligtet til at sidde i en ph.d. Qualifying Examination (QE) for at vurdere deres beherskelse af grundlæggende begreber og teorier. På en vellykket afslutning af QE, vil den studerende være klar til at gå i gang med afhandlingen, som er baseret på original, uafhængig forskning.

Framework

 • 6 Grundkurser (6 kursusenheder) - 2 Valgfag (2 studieenheder) - 4 Avancerede Forskningsemner Kurser (4 studieenheder) - Ph.d.-afhandling (28 kursusenheder)

Mundtlig Forsvar af afhandling forslag

Dette er en mundtlig præsentation af det foreslåede emne til en afhandling udvalg. En skriftlig afhandling forslag skal indsendes inden præsentationen. En vejleder, med ekspertise i det valgte emne, vil blive udpeget. Han eller hun vejleder og mentorer den studerende gennem hele afhandlingen arbejde.

Mundtlig forsvar og Afslutning af ph.d.-afhandling
Dette er en mundtlig præsentation af den skriftlige afhandling rapport til udvalget. Efter eventuel revision (er) til rapporten og efter opfyldelsen af ​​alle nødvendige krav, vil udvalget anbefale til universitetet om tildeling af ph.d.-graden.

Adgangskrav

 • Mindst en god bachelorgrad. En kandidatuddannelse er nyttig, men ikke påkrævet.
 • God GRE eller GMAT resultater.
 • God TOEFL eller IELTS score (for ansøgere, hvis undervisningssprog på bachelor- / kandidatniveau ikke var på engelsk).

Ph.d.-studerende 'Professional Development

Eleverne er også faglig uddannelse. Disse omfatter undervisning, engelsk kommunikation og præsentationsteknik, samt karriereudvikling workshops såsom interview forberedelse. Desuden har de studerende også muligheder for at dele deres forskningsbidrag med den internationale forskningsverden gennem velrenommerede referee forskningskonferencer, i Singapore og i udlandet. SMU yder støtte til vores studerende til at deltage i sådanne konferencer.

Scolarships

Stipendier til rådighed

Singapore Management University (SMU) Ph.d.-programmer: Forskning Excellence på tværs af Management, Social Science & Computing

Et førende universitet i Asien, Singapore Management University (SMU) er kendt internationalt for sin verdensklasse forskning og fremtrædende undervisning. Det genererer topforskning med global indvirkning, og har til formål at producere bredt baserede, kreative og igangsættende ledere. Hjem til over 8300 bachelor-og ph.d.-studerende, er SMU kendt for sin interaktiv og teknologisk-aktiveret pædagogik af seminar-stil undervisning i små klassestørrelser. Universitetet består af seks skoler - School of Bogføring, Lee Kong Chian School of Business, School of Economics, School of Information Systems, School of Law og School of Social Sciences - tilbyder en bred vifte af bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser i forskellige discipliner .

SMU tilbyder fire ph.d.-programmer:

 1. PhD i Business, med specialisering i:
 • finansiering
<li>   markedsf&oslash;ring</li>
<li>    Operations Management</li>
<li>    Organisatoriske Adf&aelig;rd &amp; Human Resources</li>
<li>    Strategisk ledelse &amp; Organisation</li>

Ph.d. i økonomi

  Ph.d. i psykologi

  Ph.d. i informationssystemer (databehandling samt ledelse)

Fordele ved Videreførelsen af ​​SMU Ph.d.

 • SMU forbereder vores ph.d.-studerende til at blive førende i verdensklasse akademiske eller industri tanke ledere på deres specialiserede områder ved at give mulighed for dybere integration på tværs af ledelse, samfundsvidenskab og computing. Vores studerende er godt rustet til at skabe eller generere slagkraftige og den virkelige verden løsninger. SMU opfordrer vores studerende til at gennemføre tværfaglig forskning under deres ph.d.-rejse.
 • Der er også mange muligheder for vores ph.d.-studerende til at deltage i forskning og undervisning teams på skolerne samt SMU forskningscentre og institutter omfatter internationalt kendte videnskabelige medarbejdere, der er eksperter inden for deres specialiserede områder.
 • Ud over akademisk uddannelse, SMU ph.d.-studerende deltager også i faglige udviklingsaktiviteter (såsom præsentation og undervisningskompetencer uddannelse). Denne uddannelse er nyttigt for dem i løbet af deres ph.d.-studier samt efter endt uddannelse.
 • At være i en by campus, ph.d.-studerende har let adgang til industriens partnere, der leverer forskningsdata og validering platforme samt SMU forsknings- faciliteter, som omfatter proprietære og offentliggjorte databaser.
 • SMU giver vores ph.d.-studerende med stipendier, der dækker studieafgift og give levende stipendier samt giver generøs konference finansiering til studerende til at dele deres forskningsbidrag med den internationale forskningsverden.
 • Vores ph.d. kandidater har fundet gode placeringer på prestigefyldte akademiske institutioner og brancheorganisationer.
Program undervist i:
Italiensk
Singapore Management University

Se 4 flere kurser fra Singapore Management University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 - 5 år
Fuldtid
Price
- Stipendier til rådighed
Deadline
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Closing date for applications is 31 Jan 2019
End Date