Ph.d. i klinisk psykologi

University of Nicosia

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i klinisk psykologi

University of Nicosia

 • Varighed (år): 3 år
 • Kvalifikation Tildelt: Klinisk psykologi (ph.d., 3 år)
 • Kvalifikationsniveau: 3. Cyklus (ph.d.)
 • Undervisningssprog: Engelsk
 • Mode Undersøgelse: Fuld tid
 • Minimum ECTS-point: 210

Profil af programmet

Formål

De mål, der er sat for programmet i klinisk psykologi, er mange gange dækket af erhvervets kompleksitet og multifaceted virkelighed. Det drejer sig om (a) at tilvejebringe de vigtigste kliniske kompetencer og evner til selvstændig og etisk klinisk praksis og (b) skabe fagfolk baseret på den videnskabelige praktiserende model, som vil være uafhængige tænkere og videnskabsmodtagere.

Målsætninger

Ved udgangen af ​​deres uddannelse skal de studerende være kompetente inden for områderne:

 • Vurdering, formulering, intervention, evaluering og kommunikation.
 • Arbejde med en række kunder i en række psykologiske / psykiatriske og / eller medicinske problemer / vanskeligheder under hensyntagen til kundernes sociale, uddannelsesmæssige, racemæssige og kulturelle baggrund
 • Anvende deres viden og ekspertise for at trække på en række evidensbaserede psykologiske modeller og psykologiske terapier i deres arbejde med klienter.
 • Anvende deres faglige viden og færdigheder til at stille videnskabelige spørgsmål i både et fagligt og i klinisk sammenhæng og for at kunne omsætte disse spørgsmål i forskning hypoteser og undersøgelser.

Karriereudsigter

Efter en vellykket afslutning af programmet vil kandidater være i stand til at kunne arbejde som uafhængige klinikere, forskere og akademikere. Kandidater vil kunne arbejde som kliniske psykologer på offentlige og private hospitaler eller klinikker, har privat praksis, arbejder på forskningscentre, arbejder som konsulenter og vil være konkurrencedygtige ansøgere til akademiske stillinger på universiteter.

Adgang til videre studier

Efter eksamen, ville de studerende have opnået den højeste akademiske titel muligt.

Vurdering

Kursusvurdering består normalt af en omfattende afsluttende eksamen og løbende vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blandt andet omfatte midterste termer, projekter og deltagelse i klassen.

Bogstavkarakterer beregnes ud fra vægten af ​​den afsluttende eksamen og den løbende vurdering og de faktiske numeriske karakterer opnået i disse to bedømmelseskomponenter. Baseret på kursuskaraktererne beregnes den studerendes semester karakterpoint gennemsnit (GPA) og kumulative point gennemsnit (CPA).

Graduation Krav

Den studerende skal udfylde 210 ECTS og alle programkrav, som omfatter 1500 timers overvåget practicum, ph.d.-afhandling afslutning, passerer omfattende undersøgelse.

Et minimum kumulative kvotient på 3,0 / 4,0 er nødvendig for graduering. En studerende, der afslutter kursusaktiviteter uden at opnå dette minimumskrav bliver nødt til at gentage et eller flere kurser for at forbedre hans / hendes kvaliteter. Kvaliteter af C og derunder er utilfredsstillende, og de studerende bliver nødt til at gentage kurset til at forbedre deres lønklasse.

Learning Outcomes

De tre års studier og uddannelse, der tilbydes af ph.d. i klinisk psykologi program er blevet omhyggeligt designet til at sikre, at engagerede, flittige, vellykkede studerende vil:

 1. Kunne kritisk analysere og syntetisere information fra evidensbaseret praksis i klinisk psykologi ved hjælp af en række ressourcer, så deres træning vil danne grundlag for deres udvikling som livslang elever og selvreflekterende praktiserende.
 2. Kunne anvende viden og færdigheder i terapeutiske relationer som afledt af en række forskellige evidensbaserede psykoterapeutiske tilgange, og som effektivt kan anvendes i forskellige behandlingssammenhænge.
 3. Udvikle færdigheder i udvælgelsen, anvendelsen og fortolkningen af ​​kliniske og psykometriske vurderingsmetoder samt være i stand til at vurdere effektiviteten af ​​deres kliniske praksis.
 4. Udvikle høje etiske standarder i overensstemmelse med de fremtidige roller som professionelle og ansvarlige klinikere, og som informeret af de etiske regler og standarder på Cypern Psykologer 'Association, Den Europæiske Sammenslutning for Psykologer' Association (EFPA), og American Psychological Association (APA) Kode of Conduct.
 5. Udvikle færdigheder til at arbejde med en række kliniske populationer, en samt værdi og sætter pris på mangfoldighed repræsenteret ved personer af forskellige kulturer, køn, etnicitet, racer, religioner, aldre, fysisk / mental tilstand, og andre grupper.
 6. Vil have viden og færdigheder til selvstændigt at designe og evaluere interventionsprogrammer.
 7. Vedtage en videnskabelig tilgang til at behandle spørgsmål, der er relevante for klinisk psykologi og udvikle færdigheder i at organisere forskningsprotokoller og procedurer.
 8. Være i stand til at illustrere og kritisk evaluere forskningsmetoder anvendt i psykologisk undersøgelse og demonstrere egnethed i forberedelsen, udførelsen og styringen af ​​en uafhængig storskalaundersøgelse.
 9. Vil have den viden og færdigheder til selvstændigt at designe og evaluere forskning og psykometriske instrumenter.
 10. Udvikle færdigheder i formidling af resultater til det bredere akademiske samfund, først ved at skrive deres speciale og derefter gennem at offentliggøre deres arbejde i akademiske tidsskrifter og / eller give præsentationer i akademiske konferencer og seminarer.
 11. Godkende virkningen af ​​deres egne erfaringer, overbevisninger og kultur om processer og resultater af undersøgelsen samt fortolkning af resultater, og gennem denne proces bliver reflekterende forskere.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
University of Nicosia

Sidst opdateret November 23, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
22,260 EUR
Lokale / EU-studerende årlige undervisning; € 22.890 International studerende årlig undervisning
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cypern - Nicosia, Nicosia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Sep. 2019
Cypern - Nicosia, Nicosia
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school