Læs den officielle beskrivelse

 • Varighed (år): 3 år
 • Kvalifikation tildelt: Klinisk psykologi (Ph.D., 3 år)
 • Kvalifikationsniveau: 3. cyklus (Doktorgrad)
 • Undervisningssprog: Engelsk
 • Studieform: Heltid
 • Minimum ECTS Credits: 210

Profil af programmet

mål

De mål, der er sat for programmet i klinisk psykologi, er mange gange dækket af erhvervets kompleksitet og multifaceted virkelighed. Disse skal (a) give de vigtigste kliniske kompetencer og evner til selvstændig og etisk klinisk praksis, og (b) skabe fagfolk baseret på den videnskabsmand-praktiserende model, som vil være uafhængige tænkere og videnskabsmænd.

mål

Ved udgangen af ​​deres uddannelse skal de studerende være kompetente inden for områderne:

 • Vurdering, formulering, intervention, evaluering og kommunikation.
 • Arbejde med en række kunder i en række psykologiske / psykiatriske og / eller medicinske problemer / vanskeligheder under hensyntagen til kundernes sociale, uddannelsesmæssige, racemæssige og kulturelle baggrund
 • Anvendelse af deres viden og ekspertise for at trække på en række bevisbaserede psykologiske modeller og psykologiske terapier i deres arbejde med kunder.
 • Anvendelse af deres akademiske viden og færdigheder til at stille videnskabelige spørgsmål både i en akademisk og klinisk sammenhæng og at kunne omdanne disse spørgsmål til forskningshypoteser og undersøgelser.

Karriereudsigter

Efter vellykket gennemførelse af programmet vil kandidater være i stand til at kunne arbejde som uafhængige klinikere, forskere og akademikere. Kandidater vil kunne arbejde som kliniske psykologer på offentlige og private hospitaler eller klinikker, har privat praksis, arbejder på forskningscentre, arbejder som konsulenter og vil være konkurrencedygtige ansøgere til akademiske stillinger på universiteter.

Adgang til videre studier

Efter afgang ville de studerende have opnået den højeste akademiske titel muligt.

Vurdering

Kursusvurdering består normalt af en omfattende afsluttende eksamen og løbende vurdering. Kontinuerlig vurdering kan blandt andet omfatte midterste termer, projekter og deltagelse i klassen.

Bogstavkarakterer beregnes ud fra vægten af ​​den afsluttende eksamen og den løbende vurdering og de faktiske numeriske karakterer opnået i disse to bedømmelseskomponenter. Baseret på kursuskaraktererne beregnes den studerendes semesterkursusgennemsnit (GPA) og kumulativt pointgennemsnit (CPA).

Afgangskrav

Den studerende skal udfylde 210 ECTS og alle programkrav, som omfatter 1500 timers overvåget praksis, afhandling af ph.d.-afhandling, bestået af den omfattende eksamen.

Et minimum Kumulativt Grade Point Gennemsnit på 3,0 / 4,0 er påkrævet for eksamen. En studerende, der gennemfører kurser uden at nå dette minimumskrav, skal gentage et eller flere kurser for at forbedre hans / hendes karakterer. Graderne C og under er utilfredsstillende, og de studerende skal gentage kurset for at forbedre deres karakter.

Læringsresultater

De tre års studier og uddannelse, der tilbydes af ph.d.-programmet i klinisk psykologi, er blevet omhyggeligt designet til at sikre, at engagerede, flittige og vellykkede studerende vil:

 1. Kunne kritisk analysere og syntetisere information fra evidensbaseret praksis i klinisk psykologi ved hjælp af en række ressourcer, så deres træning vil danne grundlag for deres udvikling som livslang elever og selvreflekterende praktiserende.
 2. Kunne anvende viden og færdigheder i terapeutiske relationer som afledt af en række beviserbaserede psykoterapeutiske tilgange, og som effektivt kan anvendes i forskellige behandlingssammenhænge.
 3. Udvikle færdigheder i udvælgelse, anvendelse og fortolkning af kliniske og psykometriske vurderingsmetoder samt at kunne vurdere effektiviteten af ​​deres kliniske praksis.
 4. Udvikle høje etiske standarder i overensstemmelse med fremtidige roller som professionelle og ansvarlige klinikere og som informeret af de etiske koder og standarder for Cyprus Psychologists 'Association, European Federation for Psychologists' Association (EFPA) og American Psychological Association (APA) Code of Conduct.
 5. Udvikle evner til at arbejde med en række kliniske populationer, en værdi som værdsætter og anerkender mangfoldigheden repræsenteret af personer af forskellige kulturer, køn, etnicitet, racer, religioner, alder, fysisk / psykisk status og andre grupper.
 6. Vil have viden og færdigheder til selvstændigt at designe og evaluere interventionsprogrammer.
 7. Vedtage en videnskabelig tilgang til at behandle spørgsmål, der er relevante for klinisk psykologi og udvikle færdigheder i at organisere forskningsprotokoller og procedurer.
 8. Være i stand til at illustrere og kritisk evaluere forskningsmetoder anvendt i psykologisk undersøgelse og demonstrere egnethed i forberedelsen, udførelsen og styringen af ​​en uafhængig storskalaforskning.
 9. Har viden og færdigheder til selvstændigt at designe og evaluere forsknings- og psykometriske instrumenter.
 10. Udvikle færdigheder i formidling af resultater til det bredere akademiske samfund, først ved at skrive deres speciale og derefter gennem at offentliggøre deres arbejde i akademiske tidsskrifter og / eller give præsentationer i akademiske konferencer og seminarer.
 11. Godkende virkningen af ​​deres egne erfaringer, overbevisninger og kultur om processer og resultater af undersøgelsen samt fortolkning af resultater, og gennem denne proces bliver reflekterende forskere.

Stipendier - Finansiel støtte

Universitetet tilbyder stipendier og finansiel støtte til fuldtidsstuderende, i form af akademiske merit stipendier, finansiel bistand, atletiske stipendier og på campus arbejdsstudier.

Program undervist i:
Engelsk
University of Nicosia

Se 15 flere kurser fra University of Nicosia »

Senest opdateret November 22, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
22,260 EUR
Lokale / EU-studerende årlige undervisning; € 22.890 International studerende årlig undervisning
Deadline
Contact school
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Contact school
Ansøgningsfrist
Contact school

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
Contact school
End Date
Contact school