Læs den officielle beskrivelse

Du er nu overvejer at tilslutte sig Ph.d.-uddannelsen i Management på Nova SBE, En af de øverste 30 handelshøjskoler i Europa (Financial Times) og den eneste portugisiske skole skal tildeles med 5 Palmes af Eduniversal dermed modtage titlen 'Universal Business School'.

Ved at blive en del af vores skole vil du have mulighed for at være en del af et forskningscenter, der altid har været vurderet som fremragende af eksterne review-udvalg. Du vil være i stand til at dele dine ideer og indsigter med forskere fra 25 nationaliteter, der har publiceret inden for de seneste år mere end 82 papirer i internationale tidsskrifter, hvoraf 37 blev offentliggjort i top tidsskrifter, og hvis forskning har fanget opmærksomheden af ​​flere medier , såsom Harvard Business Review eller The Wall Street Journal.

Målet med vores ph.d.-program er ikke kun at give dig en solid teoretisk og metodisk grundlag til at udvikle din egen forskning, men også at give mulighed for at deltage i andre aktiviteter og udvikle din egen professionelle netværk. Ud over de klasser og de tre seminar streams (internationale gæster, Nova SBE professorer og Nova SBE ph.d.-studerende), som vores program tilbyder vi også invitere dig til at tilbringe et semester i udlandet, og at præsentere din forskning på de vigtigste konferencer i de forskellige områder af ledelsesforskning. Det forventes, at ved udgangen af ​​de ph.d.-studerende allerede har offentliggjort en del af deres forskning.

Kvaliteten af ​​vores forskningsmiljø og vores forpligtelse til at forme stærke sind er kun overgået af den skønhed, historie og gæstfrihed, du vil finde i Lissabon, hvilket gør det til det perfekte sted at gøre din forskning med et smil.

Syv forskningstemaer

kontrol management

Dette område koncentrerer sig om studiet af de økonomiske, organisatoriske, sociale og politiske aspekter af ledelse regnskabs- og kontrolsystemer praksis. Der lægges særlig vægt på undersøgelse af konsekvenserne af vedtagelsen af ​​praksis såsom Balanced Scorecard, Activity Based Costing, Time-Driven ABC, Target Costing og Kaizen Costing i private og offentlige organisationer.

Hovedretter: Management Control Systems, Applied Corporate Finance, Managerial Accounting

Innovation og Iværksætteri

Dette område har til formål at forberede eleverne til at forfølge en iværksætter karriere. Kurser fokuserer på den generelle forståelse af, hvordan at teste, om en innovativ idé, produkt eller forarbejdes, vil blive efterspurgt af kunder, hvordan man kan finansiere opstart ventures og innovationsprojekter, og hvordan man kan sælge og markedsføre nye produkter.

Hovedretter: Innovation Management, Venture Simulation, Entrepreneurship, Entrepreneurial Finance & Venture Capital

markedsføring

Marketing handler vælge målmarkeder og få, holder og voksende kunder gennem oprettelse, levering og kommunikation af fineste "kunde værdi". Det er en dynamisk felt, der kombinerer kreative evner og analytiske færdigheder.

Hovedretter: Brand Management, Integreret Marketing Kommunikation, Forbrugeradfærd, International Marketing strategi, New-Product Development

Operations Management

Dette område handler om at få tingene gjort effektivt i organisationer. Dette område vil derfor omfatte emner som business process re-engineering, kvalitetsstyring, bedre kundeservice, lagersystemer, styre produktion, supply chain management og projektledelse. Dette kræver en stærk analytisk færdighed fra vores elever.

Hovedretter: Operations Management, Quality Management, Operations Strategy

Social Enterprise

Dette område er fokuseret på at opbygge lederevner og bevidsthed til socialt ansvarlige globale ledere i både for-profit virksomheder og almennyttige organisationer, i forskellige typer af stillinger, herunder rådgivning, finansielle tjenesteydelser og forbrugerprodukter, uddannelsesmæssige og sundhedsmæssige institutioner, sociale ydelser og offentlige institutioner.

Hovedretter: Social Entrepreneurship, Forvaltning af non-profit organisationer, Corporate Social Responsibility, Economics Health & Health Care, Bæredygtig International Business

Strategi og International Business

Virksomhedsledere nødt til at give retning til deres virksomheder, og til at organisere det, for at sætte strategi på plads. At opbygge en bæredygtig konkurrencefordel, virksomheder har brug for at forstå deres kunder og konkurrenter, deres styrker og svagheder, de komplekse forretningsmæssige og institutionelle miljøer, og de eksisterende ressourcer. Det er også vigtigt, at virksomhederne ved, hvordan til at betjene kunder på de internationale markeder, og hvordan man kan internationalisere en lokal virksomhed. Dette område har fokus på den strategiske ledelse af virksomheder.

Hovedretter: International Business, forretningsstrategi og Praksis, Corporate Strategy, Ledelse & Change Management, konkurrencepolitikken

Organization Studies

Enkeltpersoner og gruppe adfærd kan påvirke en organisatorisk kontekst, på den anden side institutionelle og sociale kræfter påvirker organisationer og mennesker i dem. I takt med markedet ændrer én ting er - folk er kernen i den succes, virksomheder .Dette er udgangspunktet for dette område af undersøgelsen, end omfatter organisatorisk adfærd og menneskelige ressourcer.

Hovedretter: Organisationsteori, Global Human Resource Management, overtalelse og forhandling, Positive Organizations.

Ansøgning

Ansøgere skal holde en Masters. Din grad kan være i ethvert område (f.eks, de videnskaber, kunst og humaniora), men hvis du ikke har nogen tidligere kursusaktiviteter i erhvervslivet undersøgelser, kan din vejleder kræve yderligere kurser (på Nova SBE eller andre steder). Hvis du ikke har en master, kan du stadig blive optaget på ph.d. program betinget af efterbehandling en mestre (eller tilsvarende) undervejs.

Alle materialer skal være på engelsk

 • Curriculum Vitae (På engelsk);
 • Udskrift af registreringer af bachelor-og kandidatniveau grader med komplet liste over kurser og kvaliteter;
 • Letter of Intent, herunder følgende emner:
 • hvorfor du ønsker at gøre en Ph.D. på Nova SBE
 • hvad du gerne vil studere
 • hvem du gerne vil arbejde med - mulig vejleder (e)
 • dine karrieremål efter Ph.D.
 • dine økonomiske forhold og hvordan du håber at forsørge dig selv
 • eventuelle finansieringsbehov du måtte have
 • Prøve Forskning Forslag (op til 6000 ord);
 • Anbefaling bogstaver (minimum 2)

EKSTRA Dokumenter til at sende:

 • GRE eller GMAT score
 • Andre Research Prøve. (Dette er i tillæg til prøven Forskningsforslaget ovenfor. Det kan være en hvilken som helst teknisk / faglig rapport, som du har skrevet af dig selv eller er den ledende bidragyder (pe speciale)
 • English Language Certifikat
Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Nova School of Business and Economics »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
2 semestre
Fuldtid
Price
3,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date