PhD i psykologi

For at opnå en ph.d., vil de studerende med en bachelor-grad gennemføre mindst 14 kurser (max. 6 år), mens dem med en kandidatuddannelse vil gennemføre mindst 7 kurser (max. 4 år).


Den Kognitiv Program i Psykologi giver de studerende med avanceret baggrund i kognition, undersøge mentale processer såsom læring, perception, opmærksomhed, hukommelse, beslutningstagning og sprog med mulighed for speciale i kognitiv og / eller adfærdsmæssige neurovidenskab. Forskning er central i vores graduate uddannelse i dette program. Studerende begynder forskning med det samme og har chancen for at arbejde med centrale kognitive fakultet medlemmer samt samarbejde med fakultet i relaterede programmer. Med den erhvervede bred viden i kognition og den omfattende forskning erfaringerne fra dette program, de studerende opnår de nødvendige redskaber til at udvikle deres selvstændige forskerkarriere.

Studerende, der søger til Programmet med en bachelor-grad:

Studerende optaget til programmet med en bachelor-grad skal opfylde følgende krav for at arbejde hen imod deres Ph.D. grad.

  • har deres Master 's kurser gennemført med succes (dvs. med et minimum GPA på 3,25), og
  • Held forsvare deres speciale eller tjene afdelingerne godkendelse til at fortsætte til Ph. D. niveau kurser efter udløbet af en "større forskning papir."

Studerende er forpligtet til at gennemføre en "større forsknings-papir" eller et speciale, inden du fortsætter til Ph.D. program.

Studerende, hvis GPA er under 3,25, kan ikke fortsætte med at tage kurser for at opfylde kravene i ph.d. program. Disse studerende vil få mulighed for at tjene en kandidatgrad efter succes forsvare deres speciale.

Studerende, der søger til Programmet med en masteruddannelse eller studerende, der tjente afdelingsleder Godkendelse til Fortsæt til Ph D. Program.:

Studerende optaget på ph.d. program med en kandidatuddannelse, forventes at

  • færdiggøre deres kursus arbejde med succes,
  • videregive deres omfattende undersøgelser, og
  • forsvare deres afhandling forslag.


Ph. D.-afhandling bør være en original empirisk undersøgelse, der har et betydeligt potentiale til at bidrage til den videnskabelige litteratur.

Studerende i Ph.D. Programmet skal tage 3 krævede kurser og 4 valgfag. Kursusbeskrivelser er angivet nedenfor. Det kan ikke være muligt at tilbyde alle de kurser, der er anført nedenfor. De tilgængelige kurser vil blive annonceret i begyndelsen af ​​hvert skoleår.

To ikke-kredit kurser er nødvendige for afslutningen af ​​programmet: TEACH 500 (Classroom Management og Undervisning Skills) og ENGL 500 (Academic Writing).

Kurserne med en 500 kode udbydes til studerende på både Ph.D. og kandidatuddannelser.

Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurser fra Koc University - Istanbul Turkey »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date