Ph.d. I statsvidenskab

International Accelerator

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. I statsvidenskab

International Accelerator

statskundskab

Uanset om du ønsker at udforske problemer, som de offentlige embedsmænd, der caucus i bygninger kun blokke fra campus, eller mester internationale forbindelser, statskundskab studerende får bred eksponering til den disciplin, samtidig med at få en forståelse om, hvordan politik, regeringen og governance form verden og dens kvaliteten af ​​statsborgerskab.

Hvad kan du forvente

Som politisk videnskab major, vil du være at vælge kurser fra områder som amerikansk politik, sammenlignende politik, internationale forbindelser, den offentlige forvaltning og politik, og den politiske teori, samtidig med at udvikle et eller to individuelle områder af interesse.

Du vil lære at forske svarene på vigtige spørgsmål i relation til politik, politiske værdier og den offentlige orden. Du vil nyde godt af en bred vifte af kursustilbud og har mulighed for at gennemføre en offentlig tjeneste praktikplads at få hands-on erfaring.

graduate Grader

Ph.D. I statsvidenskab

Den College of Arts and Sciences tilbyder en Ph.D. i statskundskab. Den ph.d.-program har produceret mange fremtrædende akademikere og offentlige ledere, både nationalt og i udlandet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Boston, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen