Read the Official Description

statskundskab

Uanset om du ønsker at udforske problemer, som de offentlige embedsmænd, der caucus i bygninger kun blokke fra campus, eller mester internationale forbindelser, statskundskab studerende får bred eksponering til den disciplin, samtidig med at få en forståelse om, hvordan politik, regeringen og governance form verden og dens kvaliteten af ​​statsborgerskab.

Hvad kan du forvente

Som politisk videnskab major, vil du være at vælge kurser fra områder som amerikansk politik, sammenlignende politik, internationale forbindelser, den offentlige forvaltning og politik, og den politiske teori, samtidig med at udvikle et eller to individuelle områder af interesse.

Du vil lære at forske svarene på vigtige spørgsmål i relation til politik, politiske værdier og den offentlige orden. Du vil nyde godt af en bred vifte af kursustilbud og har mulighed for at gennemføre en offentlig tjeneste praktikplads at få hands-on erfaring.

graduate Grader

Ph.D. I statsvidenskab

Den College of Arts and Sciences tilbyder en Ph.D. i statskundskab. Den ph.d.-program har produceret mange fremtrædende akademikere og offentlige ledere, både nationalt og i udlandet.

Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date