Ph.d. / MRes i lov

London South Bank University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. / MRes i lov

London South Bank University

Ph.D. og MRes programmer er tæt knyttet til vores voksende og dynamiske forskningskultur. Du vil have glæde af at engagere dig med højt kvalificeret akademisk personale, der arbejder sammen med en portefølje af dynamiske og populære masters programmer.


Akademisk tilsyn

Et medarbejder, en ekspert på det valgte område, har direkte ansvar for at lede og støtte dit forskningsprogram. Som forskningsstuderende bliver du en del af vores blomstrende akademiske samfund. Udforsk medarbejdere, faciliteter og mere i Juridisk Division.


7 vigtigste grunde til at studere lov her

 1. Forskningsfaciliteter:
  dedikeret ph.d. studieområder med computere udelukkende at blive brugt af forskerstuderende.


 2. Professionelt netværk:
  Forskerstuderende er ofte sponsoreret til at deltage i nationale og internationale konferencer og til at møde førende forskere på deres områder og præsentere deres forskningsresultater.


 3. Dynamisk forskningskultur:
  drage fordel af at engagere sig med højt kvalificeret akademisk personale.


 4. Gratis iPad:
  Avanceret teknologi og e-learning, en gratis iPad understøtter dine studier.


 5. Omfattende læseressourcer:
  Via vores virtuelle læringsmiljø er et personligt e-lovbibliotek til en værdi af 6.000 kr.


 6. Postgraduate seminarer:
  deltagelse på en række seminarer tilbydes.


 7. Studerende Support:
  regelmæssig kontakt med din vejleder og postgraduate forsker vejleder inden for skolen i hele programmets varighed.


Forskningsområder relateret til loven

 • Adgang til domstolene
 • Civil retssager
 • Straffelovgivning og bevismateriale
 • International strafferet
 • Terrorisme
 • Terrorbekæmpelse
 • International terrorisme
 • International lov
 • International handelsret
 • Internationale menneskerettigheder
 • ADR
 • Mægling
 • Juridisk praksis
 • Menneskerettigheder
 • Familielov
 • Offentligret


Forskningskultur

Forskerstuderende, der studerer ved LSBU, bliver en vigtig del af vores dynamiske forskningskultur og er et af de væsentlige elementer, der gør LSBU til et spændende intellektuelt miljø.

Alle forskerstuderende er indskrevet i LSBU's postgraduate Key Skills-program. Derudover kan du udføre forskningsmetoder uddannelse fra relevante MA og MSc kurser, samt deltage i særlige arrangementer og aktiviteter, der sikrer en inklusiv og blomstrende forskningskultur.


MRes program

En MRes er adskilt fra en undervist Masters, fordi din endelige produktion vil være en udvidet afhandling (30.000 ord) i stedet for modulbaserede kursusopgaver og eksamener.


Ph.D. program

En Ph.D. er pr. Definition et originalt bidrag til viden. En forskeruddannelse er forskellig fra et undervist kursus. Forskningsstuderende forventes at selvstyre deres læring med støtte fra et tilsynshold. Vores Ph.D. programmet har også anerkendelse fra ESRC 3 for ph.d.'er inden for sociologi og socialpolitik.

School of Law og samfundsvidenskabelige ph.d.-skolen giver et fokuspunkt for ledelsen og støtten af ​​vores Ph.D. og professionelle doktorgradsprogrammer.

For at finde ud af mere om, hvad der skal medtages i dit forslag, download vores lov og samfundsvidenskab Ph.d.-forslags retningslinjer (PDF-fil 97 KB) præsentation.


Research Excellence Framework (REF)

I 2014 REF blev 75% af vores forskning i socialt arbejde og socialpolitik tildelt kvalitetsvurderingen på 3 * ud af 4 * for 'miljø' - en kvalitet, der er defineret som befordrende for at producere forskning af internationalt fremragende kvalitet, i form af af dens vitalitet og bæredygtighed. Vi modtager en bred vifte af eksterne midler fra Det Økonomiske og Sociale Forskningsråd (ESRC), Department of International Development (DfID), Det Britiske Akademi, velgørenhedsorganisationer, offentlige myndigheder og lokale myndigheder.


Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode


beskæftigelsesegnethed

Udvikling af forskningskompetencer

Alle forskerstuderende skal deltage i et Nøglefærdighedsudviklingsprogram, der tager sigte på at udvikle overførbare færdigheder ud over dem, der er beskæftiget med forskning. Uddannelse i forskningsmetoder er tilgængelig gennem hyppige forskningseminarer.

Forskningsstuderen kan om nødvendigt delvis følge de relevante masteruddannelser, der er til rådighed inden for skolen og især enheder på forskningsmetoder. I nogle tilfælde opmuntres forskerstuderende til at følge andre kurser, der er tilgængelige inden for universitetet eller eksternt har til formål at forbedre deres generelle ekspertise inden for deres udvalgte områder.

Derudover kan de opfordres til at følge sprogkurser med det formål at forbedre deres mundtlige og skriftlige færdigheder - både essentielle i deres fremtidige karriere.


Overførbare færdigheder

En forskningsgrad vil udstyre dig med mange overførbare færdigheder. Selvdisciplinen, efterspørgslen efter klar analytisk tænkning og evnen til at gøre kritik af andre til at virke ind i noget konstruktivt, er alle en unik træning for næsten enhver form for karriere. Spændingen og tilfredsheden med at finde nye fakta, en ny ide eller en ny måde at se på noget kan være meget givende.


Deltagelse i konferencer

Forskerstuderende er ofte sponsoreret til at deltage i nationale og internationale konferencer og til at møde førende forskere på deres områder og at præsentere deres forskningsresultater. Fremskridtene for alle forskerstuderende overvåges formelt af universitetets forskerudvalg.

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

 • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
 • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.


Adgangskrav

Når du ansøger om et kandidatuddannelsesprogram på LSBU, forventes du at have en 2.1 honnør grad, og en relevant Postgraduate kvalifikation på Masters niveau ville være gavnligt.

Hvis du har modværdien af ​​lavere 2. klasse æresbevisninger, ville du også have brug for en Postgraduate kvalifikation på Masters niveau.

Du vil også blive forpligtet til at vise bevis for alle dine kvalifikationer. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, forventes du at bevise din kompetence på engelsk, hvilket viser en IELTS-score på mindst 7,0 på postgraduate niveau.

Alle moduler kan ændres af universitetet og kan afvige fra de moduler, du tilbydes under dine studier.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret June 11, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Feb. 2019
Duration
Varighed
1 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
4,260 GBP
År 1 fuldtids UK / EU gebyr: £ 4260; År 1 på heltid Internationalt gebyr: £ 13125. År 1 deltid UK / EU gebyr: £ 2556; År 1 deltid Internationalt gebyr: £ 7875
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Apr. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Feb. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Apr. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Okt. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen