Read the Official Description

Ph.d.- og MRes-programmerne er tæt knyttet til vores voksende og dynamiske forskningskultur. Du vil have glæde af at engagere dig med højt kvalificeret akademisk personale, der arbejder sammen med en portefølje af dynamiske og populære masters programmer.

Akademisk tilsyn

Et medarbejder, en ekspert på det valgte område, har direkte ansvar for at lede og støtte dit forskningsprogram. Som forskningsstuderende bliver du en del af vores blomstrende akademiske samfund.

Forskningsområder

 • Civilsamfundet
 • Den frivillige sektor
 • Ngo'er, køn
 • Seksualitet
 • Race
 • Globalisering
 • Internationale forbindelser
 • Migration
 • Menneskerettigheder
 • folkedrab
 • Forbrydelser mod menneskeheden
 • Kvinders bevægelser
 • Eliter og netværk
 • Bureau
 • Udviklingsstudier
 • Ungdomskriminalitet
 • Prostitution
 • Menneskesmugling
 • Vold mod kvinder
 • Policing
 • Uddannelse for bæredygtighed
 • Politik for bæredygtighed
 • Politik og klimaændringer
 • Social videnskabsforskningsmetoder

Forskningskultur

Forskerstuderende, der studerer ved LSBU, bliver en vigtig del af vores dynamiske forskningskultur og er et af de væsentlige elementer, der gør LSBU til et spændende intellektuelt miljø.
Alle forskerstuderende er indskrevet i LSBU's postgraduate Key Skills-program. Derudover kan du gennemføre forskningsmetoder uddannelse fra relevante MA og MSc kurser, samt deltage i specialiserede begivenheder og aktiviteter, der sikrer en inklusiv og blomstrende forskningskultur.

MRes program

En MRes er adskilt fra en undervist Masters, fordi din endelige produktion vil være en udvidet afhandling (30.000 ord) i stedet for modulbaserede kursusopgaver og eksamener.

Ph.d.-program

En ph.d., pr. Definition, er et originalt bidrag til viden. En forskeruddannelse er forskellig fra et undervist kursus. Forskningsstuderende forventes at selvstyre deres læring med støtte fra et tilsynshold.

Research Excellence Framework (REF)

I 2014 blev 75% af vores forskning i socialt arbejde og socialpolitik blevet tildelt kvalitetsvurderingen på 3 * ud af 4 * for "miljø" - kvalitet, der er defineret som befordrende for at producere forskning af internationalt fremragende kvalitet, hvad angår dens vitalitet og bæredygtighed. Vi modtager en bred vifte af eksterne midler fra Det Økonomiske og Sociale Forskningsråd (ESRC), Department of International Development (DfID), Det Britiske Akademi, velgørende organisationer, offentlige myndigheder og lokale myndigheder.

Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode

beskæftigelsesegnethed

Forskning færdigheder udvikling

Alle forskerstuderende skal deltage i et Nøglefærdighedsudviklingsprogram, der tager sigte på at udvikle overførbare færdigheder ud over dem, der er beskæftiget med forskning. Uddannelse i forskningsmetoder er tilgængelig gennem hyppige forskningseminarer.

Forskningsstuderen kan om nødvendigt delvis følge de relevante masteruddannelser, der er til rådighed inden for skolen og især enheder på forskningsmetoder. I nogle tilfælde opmuntres forskerstuderende til at følge andre kurser, der er tilgængelige inden for universitetet eller eksternt har til formål at forbedre deres generelle ekspertise inden for deres udvalgte områder.

Derudover kan de opfordres til at følge sprogkurser med det formål at forbedre deres mundtlige og skriftlige færdigheder - både essentielle i deres fremtidige karriere.

Overførbare færdigheder

En forskningsgrad vil udstyre dig med mange overførbare færdigheder. Selvdisciplinen, efterspørgslen efter klar analytisk tænkning og evnen til at gøre kritik af andre til at virke ind i noget konstruktivt, er alle en unik træning for næsten enhver form for karriere. Spændingen og tilfredsheden med at finde nye fakta, en ny ide eller en ny måde at se på noget kan være meget givende.

Deltagelse i konferencer

Forskerstuderende er ofte sponsoreret til at deltage i nationale og internationale konferencer og til at møde førende forskere på deres områder og at præsentere deres forskningsresultater. Fremskridtene for alle forskerstuderende overvåges formelt af universitetets forskerudvalg.

Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for andet år i træk - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

 • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
 • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.

Adgangskrav

Når du ansøger om et kandidatuddannelsesprogram på LSBU, forventes du at have en 2.1 honnør grad, og en relevant Postgraduate kvalifikation på Masters niveau ville være gavnligt.

Hvis du har modværdien af ​​lavere 2. klasse æresbevisninger, ville du også have brug for en Postgraduate kvalifikation på Masters niveau.

Du vil også blive forpligtet til at vise bevis for alle dine kvalifikationer. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, forventes du at bevise din kompetence på engelsk, hvilket viser en IELTS-score på mindst 7,0 på postgraduate niveau.

Hvordan man ansøger

Instruktioner for hjemme- / EU-ansøgere

Mode

Hvis dit kursus har en januar start option, skal du søge gennem UCAS Postgraduate. Postgraduate studerende og forskningsstuderende, der ansøger om indrejse i en anden måned, bør bruge vores dedikerede ansøgningssystem.

I betragtning af din ansøgning

Din ansøgning vil blive sendt til en række potentielle vejledere, der vil se på dine akademiske kvalifikationer, erfaring og forskningsforslaget for at afgøre, om din forskningsinteresse er noget, der kunne overvåges hos LSBU.

Der vil også være et interview enten telefonisk eller på universitetet. Hvis du lykkes, vil du blive tilbudt et sted på et kursus og informeret om den næste tilmeldingsdato. Hele processen tager normalt mellem seks og otte uger fra modtagelse af din ansøgning til afgørelse om din ansøgning på skolen.

Forskningsforslag

Hvis du er ph.d.-ansøger, skal du vedlægge en oversigt over dit forskningsforslag (op til 1.000 ord).

Hvis du er en MRes-ansøger, bedes du give en kort erklæring på højst 500 ord, der beskriver det område af forskning, du er interesseret i at fokusere på.

Program taught in:
Engelsk

See 20 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 22, 2019
This course is Campus based, Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Apr. 2019
Sep. 2019
Duration
1 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
4,260 GBP
År 1 fuldtids UK / EU gebyr: £ 4260; År 1 på heltid Internationalt gebyr: £ 13125. År 1 deltid UK / EU gebyr: £ 2595; År 1 deltid Internationalt gebyr: £ 8268
Deadline
By locations
By date
Start Date
Apr. 2019
End Date
Juni 5, 2020
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Juni 5, 2020
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Juni 5, 2020
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Jan. 23, 2021
Application deadline
Start Date
Feb. 2020
End Date
Jan. 23, 2021
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date
Juni 5, 2020

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Juni 5, 2020

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Juni 5, 2020

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
Jan. 23, 2021

Feb. 2020

Location
Application deadline
End Date
Jan. 23, 2021