Forskning oversigt

Forpligtet til undervisning og forskningspraksis er Sociologisk og Socialpolitisk Skole et dynamisk center for samarbejde og tværfaglig ph.d.-studie.

En ph.d. er den mest avancerede form for postgraduate studie. Det tildeles efter vellykket gennemførelse af overvåget forskning, mundtlig eksamen og afsluttende afhandling.

Vi tilbyder ph.d.'er i:

  • kriminologi
  • offentlig politik
  • offentlig forvaltning
  • sociologi
  • socialpolitik
  • socialt arbejde
  • videnskab, teknologi og samfund

Dette program kombinerer avanceret forskningstræning med høj kvalitet tilsyn og feedback. Du vil studere i et levende og aktivt forskningsmiljø, og vil blive støttet af to akademiske vejledere .

Find ud af mere.

Find en vejleder

Du vil blive tildelt to vejledere, der passer til dit felt. Sørg for, at vi har en vejleder, der deler interesse i dit foreslåede forskningsområde, inden du ansøger, selvom du ikke behøver at henvende dem personligt. Oplysninger om forskningsvejleder på universitetet kan også findes på vores forskning A til Z.

Skolen tilbyder tilsyn på en bred vifte af fagområder inden for og ud over disciplinerne kriminologi, offentlig politik, sociologi, socialpolitik og administration, socialt arbejde og videnskab, teknologi og samfund.

Adgangskrav

Masters med et gennemsnit på 60% eller derover plus 2: 1 (eller international tilsvarende) i enhver disciplin

IELTS: 7,0 (ikke mindre end 6,0 ​​i et hvilket som helst element)

Karriere

Nyere kandidater har forfulgt karriere på en bred vifte af områder på tværs af den offentlige og private sektor, herunder boliger, forskning, marketing, support arbejde, menneskelige ressourcer og journalistik.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurser fra University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Senest opdateret Februar 17, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist