Ph.d. Sociologi og socialpolitik

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. Sociologi og socialpolitik

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Ph.d. Sociologi og socialpolitik

En ph.d. er den mest avancerede form for postgraduate studier. Den uddeles på den vellykkede afslutning af et program for overvåget forskning og bedømmes ved en mundtlig eksamen og afsluttende afhandling.

Skolen tilbyder ph.d. i:

 • kriminologi
 • den offentlige orden
 • sociologi
 • socialpolitik og administration
 • socialt arbejde
 • videnskab, teknologi og samfund

Skolen har en stærk og levende fællesskab af postgraduate forskerstuderende. Vi er stolte af at være et sted for kreativitet og innovation i og på tværs af vores forskningsområder ekspertise og er dedikeret til at udvikle vores elevers forskning færdigheder, ekspertise og karriere i et støttende og kollegialt miljø.

Vores forskning studerende opfordres til at deltage i skolens akademiske liv og til at arbejde med de forskningscentre, der afspejler deres forskningsområde. Skolen understøtter også postgraduate tidsskrift og konference Forhør.

Dette program kombinerer avanceret forskning uddannelse, overvågning af høj kvalitet og feedback, og en levende og aktivt forskningsmiljø. En ph.d. er en mulighed for dig at foretage en omfattende, originalt stykke forskning efter eget valg, med feedback og støtte fra to faglige vejledere.

Skolens faglige personale har en bred vifte af forsknings interesser og ekspertise inden for og uden for disciplinerne sociologi, socialpolitik og administration, socialt arbejde, kriminologi, videnskab og teknologi og den offentlige orden. Mange af vores elever foretage tværfaglige forskningsprojekter.

Vores ph.d.-program er anerkendt af Forskningsrådet Økonomiske og Sociale (ESRC) gennem ph.d. Training Centre, der tilbyder både en-plus-tre grader og tre år grader. For én-plus-tre rute, de studerende foretage en indledende års Research Methods uddannelse, der fører til en MA, før forløber at udvikle deres vigtigste forskning fokus.

Faciliteter

Skole faciliteter

Skolen giver ph.d.-studerende med veludstyrede arbejde baser, med adgang til telefon, fax, e-mail og online bibliografiske faciliteter sammen med adgang til opdateret computerfaciliteter.

Bibliotek faciliteter

Det Hallward Bibliotek et stort antal sociologi og socialpolitiske publikationer og tidsskrifter. Vores biblioteksfaciliteter åbne lange timer og omfatter områder til gruppearbejde, individuelt og tavse undersøgelse.

Ph.d.-skolen

Ph.d.-skolen er et unikt anlæg, der fokuserer på postgraduate uddannelse og repræsenterer de behov, ph.d.-studerende inden for universitetet. Det giver en verdensklasse forskeruddannelse og udviklingsmiljø for kandidater og tidlige karriere forskere.

Samfundsvidenskab og Arts Graduate Center er udelukkende et rum for ph.d.-studerende og forskere i fakulteter for Arts and Social Sciences. Det tilbyder netværksbaserede computer stationer og trådløs internetadgang til bærbare computere, en undersøgelse område, et socialt område med komfortable sæder, en stille undersøgelse zone, og køkkenfaciliteter.

Midlands Graduate School

Nottingham er en del af Midlands Graduate School ESRC Doctoral Training partnerskab, som tilbyder finansieringsmuligheder for ph.d.-studerende hvert år. For mere information, besøg Midlands ph.d.-skolens hjemmeside.

Forskning Support

Student Services

Studenterservice give en række støtteordninger, information og specialiserede tjenester for at forbedre din studerende erfaring og indgår i et omfattende netværk af tjenester på universitetet designet til at støtte dig hele dine studier, inklusive akademisk og handicap støtte, rådgivning, økonomisk støtte, og børnepasning tjenesteydelser.

Internationale Kontor

Vores internationale kontor er dedikeret til de behov, vores internationale og EU-studerende. Det Internationale Kontor vil sikre at du har alle de oplysninger, du har brug for at bo og studere på Nottingham og tilbyder en velkommen program lige før starten af ​​det akademiske år.

Center for English Language Education

Universitetets Center for English Language Education (CELE) giver forberedelse af høj kvalitet og engelsk support før og under dine studier, samt give et socialt program for sine elever.

Studerendes Union

De Studerendes Union er en vigtig kilde til støtte med deres egen Student Advice Centre.

Forsker Udviklingsprogram

I tæt samarbejde med akademiske skoler, ph.d.-skolens dedikerede træning hold bidrager til fakultetet specifikke og ph.d. uddannelsesprogrammer. De leverer også grundlæggende uddannelse i overensstemmelse med de standarder, der er fastsat af Storbritanniens store forskningsprojekter finansieringskilderne gennem deres Forsker udviklingsprogram. Det betyder, at så godt som hjælper dig med at udvikle dine forskning færdigheder, vil du have muligheder spænder kommunikationsevner, karriere, tidsstyring og iværksætteri - og mulighed for at mødes og arbejde sammen med forskere fra andre discipliner.

Karriere

Gennemsnitlig startlønnen og karriereforløb

I 2015 havde 100% af kandidater i School of Sociology socialpolitik og der var til rådighed for arbejdsmarkedet sikret arbejde eller videre studier inden for seks måneder efter eksamen. Den gennemsnitlige startløn var £ 27.031 med den højeste bliver £ 40.800. * Nyuddannede har haft succes med at sikre en bred vifte af erhverv i både den offentlige og private sektor. Disse omfatter boliger, forskning, markedsføring, støtte arbejde, menneskelige ressourcer, og journalistik.

 • Kendte omgivelser fuld tid hjem højere grad kandidater 2014/15. Løn beregnes baseret på dem på fuld tid lønnet beskæftigelse i Det Forenede Kongerige.

Karrieremuligheder og beskæftigelsesegnethed

Vores prisvindende Karriere og beskæftigelsesegnethed service vil hjælpe dig med at planlægge din karriere i hele din tid på universitetet og videre. Tjenester til rådighed, omfatter:

 • præsentationer og drop-in sessioner med arbejdsgivere
 • en-til-en karriere vejledning og CV sessioner med vores rådgivere
 • Karriere Events afholdes hvert akademiske år
 • en specialist karriere rådgiver for forskning kandidater

Når du er studerende med os, og selv efter du opgraderer, vil du have adgang til vores service for livet.

Fleksible betalte placeringer

Postgraduate Placeringer Nottingham tilbyder fleksible betalte placeringer med en række arbejdsgivere fra små lokale virksomheder til multinationale organisationer. Disse placeringer er åbne for alle kandidater og er designet til at passe ind med dine studier og giver dig mulighed for at lære overførbare færdigheder, forbedre dit CV og forbedre dine beskæftigelsesmuligheder i løbet af din ph.d.-studier.

The University of Nottingham er den bedste universitet i England for graduate beskæftigelse, ifølge The Times og Sunday Times God University Guide 2017.

adgangskrav

 • Kandidatgrad med et karaktergennemsnit på 60% eller derover, plus en 2: 1 (eller international tilsvarende) inden for et fag
 • IELTS: 7,0 (ikke mindre end 6,0 i ethvert element); hvis disse kvaliteter ikke er opfyldt, engelske forberedende kurser er tilgængelige
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
4,300 GBP
Internationale gebyrer: 15,570 GBP (HEU gebyrer: 4183 GBP)
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates