Læs den officielle beskrivelse

Krakow University of Economics tilbyder innovativ deltid Ph.D. Studier i økonomi, finans og Management (EFM). Disse undersøgelser, udelukkende foregår på engelsk, er designet til kandidater interesseret i akademisk forskning, er villige til at udforske tværfaglige forskningsmuligheder givet på CUE. Formålet med programmet er at uddanne fremtidens forskere, undervisere og fagfolk, og at bidrage til udvikling og anvendelse af videnskabelig viden på internationalt niveau.

 • Programmet varer i 3 år (6 semestre);
 • Ph.d.-studerende mødes fire gange om året (2 gange per semester). Hvert møde varer i tre dage (fredag-søndag);
 • Undersøgelse program er designet specielt til udenlandske studerende, der er involveret i den erhvervsmæssige karriere - takket være fleksibel tidsplan, de kan arbejde og leve i deres bopæl i hele perioden undersøgelser;
 • Med udgangspunkt i den første semester ph.d.-studerende deltager i ph.d. seminarer - individuelle møder med udvalgte Ph.D. tilsynsførende;
 • I første og andet år Ph.D. studerende følger metodologi fag, centrale kurser og lære at skrive en god forskningsartikel;
 • I løbet af tredje år Ph.D. studerende følger kurser gøre dem bekendt med aktuelle forskningsspørgsmål (i økonomi, finansiering eller ledelse) samt med detaljerede forskningsmetoder i valgte områder;
 • Derudover studerende deltage i organisering af akademiske klasser;
 • Krav: mester eksamensbevis eller tilsvarende og godt kendskab til engelsk (bekræftet af et)

Deltidsansatte ph.d.-program karakteristika

 • Ph.d.-uddannelsen fører til opnåelse af ph.d.-graden. Hovedformålet med programmet er at skrive og forsvare afhandlingen. Specialet skal være en innovativ og originalt stykke arbejde, som viser studerendes bidrag til et givet felt.
 • For at forberede ph.d. specialestuderende bør undersøge: forberede og gennemføre deres eget forskningsprojekt. Eleverne kan bruge CUE bibliotekets ressourcer online, hvilket gør dem i stand til at udføre forskning i hjemmet, på deres bopæl. Forskning kan delvis udføres på studerendes arbejde. Studerende, der opholder sig permanent i Krakow og er ikke involveret i professionelle karriere opfordres til at deltage i forskningsprojekter udført på CUE.
 • Ph.d.-studerende er forpligtet til at deltage og komplette kurser. For at fuldføre kurser studerende skal: tage en eksamen / forberede et essay eller projekt / løse en øvelse udarbejdet af lektor. Klasser er afholdt fra tidlige morgentimer (8/9 AM) indtil sidst på eftermiddagen timer (6/7 pm)
 • Under første halvår af ph.d.-studiet studerende vælger deres ph.d. vejleder. Ph.d. vejleder skal være en CUE akademisk. Hver elev skriver hans / hendes ph.d.-afhandling under vejleders vejledning. Eleverne skal arbejde intensivt med deres vejledere og møde dem så ofte som muligt.
 • Under ph.d.-studiet er påkrævet studerende at publicere artikler. Mindst en artikel skal skrives ved udgangen af ​​det første år og offentliggjort ved udgangen af ​​det andet år. En anden skal skrives ved udgangen af ​​det andet år og offentliggjort ved udgangen af ​​tredje år. Studerende forbereder artikler under ph.d. vejleder vejledning. Artikler kan offentliggøres på en af ​​CUE journaler. Studerende kan vælge, dog en anden journal (polsk eller international) at offentliggøre deres artikel.
Program undervist i:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
3 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt. 2019