Ph.d. af forskning

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Ph.d. af forskning

Første i verden for udviklingsstudier (QS World University Rankings efter emne 2020) - Institute of Development Studies (IDS) transformerer den viden, handling og ledelse, der er nødvendig for en mere retfærdig og bæredygtig udvikling globalt gennem vores forskning, læring og undervisning.

Doktorgradsundersøgelse ved IDS

Doktorgradsundersøgelse er en vigtig del af IDS, hvor ca. 50 ph.d.-studerende til enhver tid udforsker en række emner i Asien, Afrika, Balkan, Latinamerika og Mellemøsten.

Som en del af vores blomstrende samfund arbejder du under opsyn af to forskningsstipendier og får adgang til forskning og undervisningsmuligheder samt en betydelig række seminarer præsenteret af førende udviklingsfolk og praktikere.

Du er tid til at IDS vil udstyre dig med den uddannelse, der er nødvendig for at starte din karriere i akademia, regeringen, civilsamfundet eller den private sektor og gøre en reel forskel i at skabe transformativ forandring.

Studieretninger

Vi glæder os over indsendelser fra forskere, der deler vores engagement i:

 • opretholdelse af klima og miljømæssig retfærdighed
 • mindske ekstreme uligheder
 • at fremme sunde og opfylde liv
 • pleje inkluderende, demokratiske og ansvarlige samfund.

Vi er især interesseret i arbejde, der viser originalitet i at adressere emner relateret til vores forskningsklynger arbejde:

 • forretning
 • byer
 • digital
 • regeringsførelse
 • sundhed
 • virkning og politik
 • deltagelse
 • strøm
 • ressourcepolitik
 • landdistrikterne futures.

Fremtidige karriere

Vi er stolte af vores ph.d.-kandidater, der definerer og løser nogle af verdens mest presserende globale udfordringer i deres arbejde som:

 • ministre i nationale regeringer og embedsmænd
 • embedsmænd på højt niveau i udviklingsorganisationer som UNDP og Verdensbanken
 • ledere af civilsamfundsorganisationer, herunder Mama Cash og Action Aid
 • højt profilerede akademikere ved universiteter over hele verden.

"At studere ved IDS kan potentielt omdanne dit syn på verden - du vokser meget ved at lære af dette meget rige og mangfoldige samfund."
Jorge Adrian-Ortiz-Moreno, IDS ph.d.-kandidat

Tilsyn og vurdering

Hver ph.d.-forsker har mindst to vejledere. Antallet af timer med formel vejledning varierer i løbet af ph.d.-studiet afhængigt af den studerende, vejleder og forskningstype. IDS offentliggør et aftalememorandum, der angiver forventninger til tilsyn.

I løbet af din ph.d. forventes du at give to seminarer til IDS-samfundet. Den første, ved udgangen af år et, kaldes Research Outline Seminar, og dette giver en oversigt over dine ph.d.-planer, inden du begynder feltarbejde. Det andet forekommer halvvejs gennem 3. år. Dette kaldes Work in Progress Seminar og det fokuserer på forskningsresultater og overordnede argumenter fremsat i afhandlingen.

Dit ph.d.-arbejde undersøges ved afhandling og viva. Din speciale må ikke være længere end 80.000 ord. Disse grænser inkluderer fodnoter og bibliografi, men ekskluderer eventuelle bilag.

Adgangskrav

Man forventes normalt at have en fortjeneste (i gennemsnit 60% samlet) i en kandidatgrad. Din kvalifikation skal være inden for et relevant samfundsvidenskabeligt emne. Under ekstraordinære omstændigheder kan du blive overvejet til graden, hvis du har en kvalifikation inden for et andet fagområde. Du skal også vise bevis for betydelig faglig arbejdserfaring i et udviklingsland eller i udviklingsrelateret arbejde.

Engelsk sprogkrav

Studerende skal være dygtige i engelsk. Minimumskravet er for eksempel en IELTS- kvalitet på 7,0 samlet og ikke mindre end 6,5 i hvert afsnit af IELTS-testen. For detaljerede oplysninger om engelsksprogede krav til internationale studerende se University of Sussex websted .

Adgangsoplysninger til ansøgere

Du skal indsende et dispositionsforskningsforslag på fire til fem sider, der angiver arten, ambitionen og det primære forskningsspørgsmål for dit forskningsprojekt. Find ud af, hvordan man skriver et forskningsforslag.

Tilstedeværelse ved IDS

Din tilstedeværelse på IDS er afgørende i den tidlige fase af din ph.d., når forskningsforslaget er forberedt (det første år) og derefter, efter feltarbejde, på tidspunktet for skrivning af forskningsresultaterne (det tredje år). Den maksimale registreringsperiode er fire år, men en ph.d. kan afsluttes på tre år.

Se hvordan svarer du til Covid-19 og sikrer, at din uddannelse hos os er sikker og tilfredsstillende.

Hvordan vi vurderer din ansøgning

Ved vurderingen af din ansøgning tager vi højde for mange faktorer, herunder: kvaliteten af dit forskningsforslag, dine akademiske kvalifikationer, passer til IDS-forskningsprioriteter, tidligere udviklingserfaring, sprogfærdigheder og tilgængelighed af egnede vejledere.

Alle ansøgninger vurderes af IDS-undervisnings- og læringsteamet med input fra potentielle vejledere. Du bliver også interviewet om dine ph.d.-forskningsplaner. Hvis din ansøgning er vellykket, vil du blive kontaktet af IDS Teaching and Learning Team, der i sidste ende er ansvarlig for at tilbyde pladser på IDS PhD-programmet.

Gebyrer og studieomkostninger

IDS kræver, at studerende tilmelder sig mindst tre år. De fleste studerende bruger tid på oversøisk feltarbejde. Under feltarbejde registreres studerende som fjernundervisning og opkræves et gebyr, der normalt er 65% af fuldtidsgebyret, men kan ændres.

Næsten alle IDS-ph.d.-forskere vælger at udføre empirisk forskning og feltarbejde til deres ph.d.er. De brede parametre for denne forskning (emne og land) afgøres normalt af den studerende og indgår i det forslag, der er forelagt som en del af ansøgningen til ph.d.-programmet. Mere detaljerede vurderinger af omfanget og omfanget af denne forskning udvikles normalt sammen med vejlederne i det første år af ph.d.-graden. Feltarbejde varer normalt mellem 8 og 12 måneder, og omkostningerne afhænger af aktivitetenes omfang og omfang. F.eks. Er deltagerobservation og kvalitative interviews, der er gennemført i dit hjemland og på et sprog, som du er bekendt med, måske ikke meget dyre, men at arbejde i et land, hvor du har brug for visa, etisk godkendelse i landet og skal ansætte oversættere , transkriptioner eller et team af tællere til en kvantitativ undersøgelse kan betyde, at omkostningerne eskalerer hurtigt. Hvor du bor, hvordan du rejser til dit feltsted, hvilken teknologi du bruger til at indsamle og analysere data og hvor længe du opholder dig vil alle påvirke omkostningerne. IDS finansierer ikke feltarbejdsomkostninger. Der er en lille konferencefond, og ph.d.-studerende kan ansøge om op til £ 450 i løbet af deres ph.d.er, hvis de præsenterer et papir på en konference.

Efter at have gjort betydelige fremskridt og afsluttet tre års registrering, kan studerende have tilladelse til at overføre til status som forudindgivelse. IDS anser betydelige fremskridt for at være færdiggørelsen af tre empiriske kapitler, tilsynsgodkendelse og et vellykket seminar under arbejdet. Hvis status som forudindgivelse ikke tildeles, gælder der stadig fuldtidsgebyrer. Pre-indsendelsesgebyret er ca. £ 500 for hvert år eller en del deraf.

Desværre kan hverken IDS eller University of Sussex tilbyde økonomisk støtte. Ansøgere, der har brug for økonomisk bistand, skal kontakte deres lokale Uddannelsesministerium eller Udenrigsministeriet og Det Britiske Råds repræsentant (c / o Den Britiske Ambassade). Besøg University of Sussex websted for de nyeste oplysninger om gebyrer, finansiering og stipendier.

Hvordan man ansøger

Ansøg via University of Sussex online ansøgning . Når du udfylder ansøgningsskemaet, skal du identificere IDS på ansøgningen; koden til dette er L1604R - Udviklingsstudier (IDS) (PHD).

At finde en vejleder

Du er ikke ansvarlig for at finde en vejleder. Du kan dog udtrykke en foretrukken vejleder på din ansøgningsformular. Ansøgere vurderes både på grundlag af deres faglige legitimationsoplysninger og om deres værks relevans for forskning i en eller flere IDS-stipendiater .

Fjernundervisning

IDS kan ikke acceptere ansøgninger om fjernundervisning. Vi mener, at det er i både ph.d.-studerendes og instituttets interesse, at størstedelen af studietiden tilbringes på IDS. Dette giver mulighed for løbende interaktion med andre IDS-medlemmer og studerende.

Dit forskningsforslag

Som en del af ansøgningsprocessen skal du indsende et dispositionsforskningsforslag på fire til fem sider, der angiver projektets art, ambitioner og primære spørgsmål. Det ville også være en fordel at medtage en artikel eller skriveeksempel, der demonstrerer din evne til at foretage forskning og skrive akademiske artikler.

Før du ansøger, skal du læse omhyggeligt vores retningslinjer for, hvordan du skriver dit dispositionsforskningsforslag . Her er et godt eksempel på et nyligt forskningsforslag fra en succesrig ansøger: Barasa PhD-forskningsforslag til IDS, 2017

Ansøgningsfrist

Vi foretrækker, at vores ph.d.-studerende starter den 21. september 2021 for at falde sammen med starten af University of Sussex efterårstermin. Denne timing maksimerer dine muligheder for at deltage i induktionssessioner og træning, både på IDS og University of Sussex.

For indrejse i september er ansøgningsfristerne:

 • 21. juni 2021 for internationale studerende
 • 21. august 2021 for studerende i England / EU.

Under ekstraordinære omstændigheder kan IDS give studerende mulighed for at starte ph.d. ved forskning i januar (for eksempel hvis visumproblemer forhindrer indrejse i september). Vi kan muligvis også tilbyde en vis fleksibilitet i startdatoer for studerende, der overfører fra en anden organisation.

Leveomkostninger

Find ud af typiske leveomkostninger for at studere ved Sussex

Find ud af om vores vilkår og betingelser

Senest opdateret Sep 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

1st in the world for Development Studies (QS World University Rankings by Subject 2020) – the Institute of Development Studies (IDS) transforms the knowledge, action and leadership needed for more equ ... Læs mere

1st in the world for Development Studies (QS World University Rankings by Subject 2020) – the Institute of Development Studies (IDS) transforms the knowledge, action and leadership needed for more equitable and sustainable development globally, through our world-class research, learning and teaching. Minimer