Ph.d.-arkitektur

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Kent School of Architecture tilbyder et fuldtids- og deltidsforskningsprogram, der fører til en ph.d. forskningsgrad. Skolen fremmer innovativ og tværfaglig forskning i arkitektur, urbanisme og beslægtede områder. Hovedformålet er at kombinere moderne avanceret forskning med en pædagogisk dagsorden, der forbereder kandidater til at praktisere i en global akademisk og professionel verden.

Et særligt træk ved KSA-forskningsprogrammet er det brede spektrum af undersøgelser og muligheden for at foretage forskning ved design. Ph.D. eleverne har adgang til alle University of Kent-faciliteter og et ugentligt seminar designet kun til forskningsstuderende. Hver kandidat har ret til to vejledere.

Tænk Kent videoserier

I denne tale undersøger Dr. Timothy Brittain-Catlin fra Kent School of Architecture nye metoder til at skrive og tale om bygninger og spørger om det er vigtigt at være kritisk svigt i arkitekturen.

Om Kent Arkitektskole

Forskning ved Kent School of Architecture opnår ekspertise både i arkitekturhistorie og teori og i bæredygtig by-, peri-urban og miljømæssig design. Skolepersonale har designkundskaber og specialkundskaber; De er i spidsen for de nuværende arkitektoniske spørgsmål, herunder bæredygtighed, teknologi, faglig praksis og forskning. Vores medarbejdere er aktive på akademiske og professionelle konferencer, både nationalt og internationalt, og vises og publiceres i lokale og nationale medier. Skolen fremmer innovativ og tværfaglig forskning med vægt på bæredygtigt design.

Meget af det projektarbejde, der er involveret i Kent School of Architecture, er placeret på "live" -steder i den lokale region ved hjælp af rigtige kunder og engagerende i udfordrende spørgsmål. Studerende i alle faser af skolen er blevet introduceret til virkelige bymæssige og arkitektoniske udfordringer i Lille, Margate, Folkestone, Dover, Rye, Chatham og selvfølgelig Canterbury. Meget af dette arbejde involverer forbindelser med eksterne organer, såsom arkitekter, planlæggere, råd og udviklingsgrupper.

Nationale vurderinger

I Research Excellence Framework (REF) 2014 blev forskningen fra Arkitektskolen placeret som 8. for forskningsintensitet og 8. for forskningsproduktion i Storbritannien.

Studiestøtte

KSA vejledere omfatter: Prof Gerald Adler, Dr. Timothy Brittain-Catlin, Professor Marialena Nikolopoulou, Dr. Henrik Schoenefeldt, Dr. Richard Watkins, Dr. David Haney, Dr. Luciano Cardellicchio, Dr. Manolo Guerci, Dr. Nikolaos Karydis, og Dr. Giri Renganathan.

Medarbejdere er aktive i forskning og giver papirer på konferencer nationalt og internationalt.

Postgraduate ressourcer

Arkitektskolens studios omfatter en dedikeret computersuite med en række miljøkonstruktionssoftware og en ny digital crit-studio. Der er et fuldt udstyret arkitektonisk modelleringsværksted til konstruktion af modeller og storskala prototyper.

Professionelle links

Skolen har gode kontakter med virksomheder og kultur i lokalområdet, herunder regionale organisationer som Kent Architecture Center, Royal Institute of British Architects (RIBA), Kent County Council og Kent Design Initiative. Bæredygtige Fællesskabsplanen er særlig stærk i det sydøstlige England, hvilket gør regionen til det ideelle sted at debattere innovative løsninger på arkitektoniske spørgsmål.

Kent har også gode forbindelser til arkitekturskoler i Lille, Brugge, Rom, Bauhaus-Dessau, Beijing, Venedig, Istanbul og i USA, Virginia og Californien.

Akademisk studie suppleres af en mentorordning ordnet i samarbejde med Royal Institute of British Architects (RIBA) og involverer elever i arrangementer med lokal praksis.

Dynamisk forlagskultur

Medarbejdere offentliggør regelmæssigt og bredt i tidsskrifter, konferencehandlinger og bøger. Blandt andet har de for nylig bidraget til arkitektonisk forskning kvartalsvis; Den arkitektoniske gennemgang Bygning og Miljø; Journal of Architecture; Interiørens verden; 'Journal of the Society of Antiquaries'; og 'Arkitekturhistorie'.

Forskerudviklingsprogram

Kent's Graduate School koordinerer forskerudviklingsprogrammet for forskerstuderende, der omfatter workshops med fokus på forskning, specialisering og overførbare færdigheder. Programmet er kortlagt til den nationale forskerudviklingsramme og dækker en bred vifte af emner, herunder fagspecifikke forskningsevner, forskningsstyring, personlig effektivitet, kommunikationsfærdigheder, netværk og teamarbejde og karrierestyringsfærdigheder.

Adgangskrav

Minst 2,1 æresgrad, plus en kandidatgrad eller MArch i arkitektur eller et passende emne eller tilsvarende track record og faglig erfaring i arkitektur.

Som led i din ansøgning skal du fremlægge et CV og et detaljeret forskningsforslag, som skal indeholde følgende:

  • Har en foreslået titel
  • klart skrives og demonstrerer engagement med et område i en af ​​skolens to forskningscentre
  • demonstrerer originalitet
  • den foreslåede metode
  • tidsplan (FT Ph.D. forventes at være afsluttet inden for tre år)
  • bibliografi

Hvis du har en foretrukket vejleder, bedes du venligst angive det i ansøgningen.

Alle ansøgere behandles individuelt og supplerende kvalifikationer, og faglige kvalifikationer og erfaring vil også blive taget i betragtning ved behandlingen af ​​ansøgninger.

Engelsksprogede adgangskrav

Universitetet kræver, at alle engelskspråklige engelskspesialister har en minimumsstandard for færdigheder i skriftlig og talt engelsk, inden de begynder en postgraduate. Visse emner kræver et højere niveau.

Har du brug for hjælp til engelsk?

Bemærk venligst, at hvis du skal opfylde en engelsksproglig tilstand, tilbyder vi en række præ-sessionelle kurser på engelsk til akademiske formål via Kent International Pathways .

Forskningsområder

Forskningscentre

KSA har to forskningscentre: Center for Forskning i Europæisk Arkitektur (CREAte), der fokuserer på forskning inden for arkitektoniske humaniora og design samt Center for Arkitektur og Bæredygtig Miljø (CASE), som fremmer forskning inden for bæredygtig arkitektur.

Skab

Centret fokuserer på forskning inden for arkitektur i europæisk sammenhæng. Dens vægt er på humanioraernes rolle og bidrag til arkitektur og bydesign i forbindelse med by og regional regenerering, nationalt og internationalt.

CREAte er en platform for aftenforedrag af nutidige arkitekter og lærde; hosting debatter og arrangementer, der er kernen i den arkitektoniske dagsorden i dag.

Centret bygger på sine personalespecialer, interesser og færdigheder inden for følgende områder: regionale studier, moderne arkitektoniske og byteori og design, arkitektonisk historie og teori (fra antikvitet til moderne europæiske byer), bæredygtighed, europæiske topografier (landskab, by, forstæder og storbyområder) mv. Personale deltager i aktiviteterne i AHRA - Arkitektur Humaniora Research Association og er internationalt offentliggjorte forfattere.

SAG

Centret fremmer forskning inden for bæredygtig miljø regionalt, nationalt og internationalt.

Dens forskningsfokus omfatter forskellige aspekter og skalaer af det bæredygtige byggede miljø fra den enkelte bygning til byblokken, fremme den bredere miljødagsorden og holde skolen i spidsen for forskning og udvikling på området. CASE forfølger også forskning i den historiske og kulturelle dimension af miljødesign for at skabe forbindelser mellem videnskab, kunst og humaniora. Der er stor interesse for at forstå historiske bygnings miljømæssige adfærd og de strategier, der oprindeligt blev anvendt til at forvalte det indre miljø.

Centret har allerede sikret finansiering fra forskellige kilder. Dette omfatter tre EPSRC-projekter vedrørende klimaændringsværdata for et bæredygtigt byggemiljø, bæredygtighed for lufthavnsterminaler og designinterventioner i det offentlige område for at påvirke menneskers adfærd og to TSB-finansierede projekter om bygningens effektivitetsvurdering. CASE er også involveret i det seneste EPSRC store netværk på Digital Economy Communities and Culture.

Personaleforskningsinteresser

Kent's verdensklasse akademikere giver forskerstuderende et godt tilsyn. Det akademiske personale i denne skole og deres forskningsinteresser er vist nedenfor. Du opfordres kraftigt til at kontakte skolen for at diskutere din foreslåede forskning og potentielle tilsyn forud for ansøgning. Bemærk venligst, at det er muligt for studerende at blive ledet af et akademisk medarbejder fra nogen af ​​Kents skoler, idet deres ekspertise svarer til dine forskningsinteresser. Brug vores søgning til "find a supervisor" til at søge hos medarbejderen eller søgeordet.

Professor Gerry Adler: Vicedirektør for Skolen; Programdirektør: MA Arkitektur og Urban Design (Canterbury og Paris)

Det tyvende århundredes arkitektoniske historie og teori, især i Storbritannien og Tyskland; Heinrich Tessenow; arkitektur i sine bredere kulturelle og filosofiske sammenhænge; ruinstedet i den moderne arkitektoniske fantasi.

Dr. Timothy Brittain-Catlin: Seniorlærer i kulturel sammenhæng

Nittende og begyndelsen af ​​det 20. århundrede engelsk arkitektur og især AWN Pugins arbejde.

Dr. Luciano Cardellicchio: Foredragsholder i Design og Teknologi

Forholdet mellem form og konstruktion; forbindelsen mellem tekniske detaljer, byform og byggetradition i moderne arkitektur i Europa og moderne arkitektur i Italien.

Professor Gordana Fontana-Giusti: Professor i arkitektur og byfornyelse

Moderne arkitektoniske og urbane teori, især filosofi og dets forhold til arkitektur; perspektiv og dets forhold til arkitektur og byen; repræsentation, konceptuel kunst og forholdet mellem kunst og arkitektur; regenerering, offentlige rum og bæredygtig byudformning; bylandskaber, byer og vand.

Dr. Manolo Guerci: Seniorlærer i kulturel sammenhæng og design; Direktør for Graduate Studies

Sekulær arkitektur, især indenlandsk, spænder fra tidlig-moderne europæiske paladser med vægt på forbindelser mellem Italien, Frankrig og Storbritannien i den 17., 18. og 19. århundrede til efterkrigs sociale boliger relationerne mellem europæisk modernisme og traditionel japansk arkitektur bevarelse af historiske bygninger, især bygningsteknikker fra det 17. århundrede i Rom.

Dr. David Haney: Seniorlærer i kulturel sammenhæng og design; Direktør CREAte Research Center

Forholdet mellem landskab og arkitektur betragtes både fra faglige og kulturelle perspektiver; historie af moderne arkitektur og landskab; historien om "grøn" eller økologisk design økologiske begreber i tysk modernisme.

Professor Marialena Nikolopoulou: Professor i Bæredygtig Arkitektur; Programdirektør, Arkitektur og Bæredygtige Miljøer MSc; Direktør for CASE Research Center

Komfort af komplekse miljøer; bymikroklima; beboers opfattelse og udnyttelse af rummet bæredygtigt design og rationel energiudnyttelse i det byggede miljø.

Dr. Nikolaos Karydis: Seniorlærer; Direktør for Graduate Studies (Research Cover); Programdirektør, Arkitektonisk Bevarelse MSc

Udvikling af byggeteknologi og designaspektet ved byens fremstilling, med et specifikt fokus på de europæiske traditioner; byudvikling i det tidlige moderne Rom og de måder, hvorpå specifikke byggeprojekter fra 16. og 17. århundrede konditionerede byfornyelse.

Dr. Giridharan Renganathan: Foredragsholder i Bæredygtig Arkitektur

Urban morfologi og klimatologi (miljødesign), med en særlig interesse i byens varmeøen (UHI) effekt; udendørs termisk komfort; sommertid overophedning i bygninger passive ventilationsstrategier; brug af kølige materialer.

Michael Richards: Seniorlærer i Design; Programdirektør, MArch

Designstudiepædagogik inden for etik; forskellene mellem de fysiske og fiktive relative placeringer af 'sted' i biografen; konsekvenserne for en forståelse af nutidige byer.

Dr. Richard Watkins: Deltager i Bæredygtig Arkitektur

Urban mikroklima og byvarmeøen, køling, luftbevægelse og luftkvalitet; dagslys; klima forandring; fremtidige vejrdata bygning præstationsmodellering og måling.

Gebyrer

De 2018/19 årlige studieafgifter for dette program er:

  • UK / EU: £ 4260 (fuldtids), £ 2130 (deltid)
  • Oversøiske: £ 15200 (fuldtids), £ 7600 (deltid)

For studerende, der fortsætter på dette program, forhøjes gebyrerne år for år med højst 3 pct. I hvert studieår, undtagen hvor reguleret.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Kent School of Architecture is one of the most successful schools of architecture in the UK. Innovative programmes, studio-based teaching, professional links and excellent facilities combine to create ... Læs mere

Kent School of Architecture is one of the most successful schools of architecture in the UK. Innovative programmes, studio-based teaching, professional links and excellent facilities combine to create an inspirational learning environment. Minimer