Ph.d. i økonomi, netværk og business Analytics

Generelt

Program beskrivelse

Lucca

2019/20 Ph.d.-programmer på IMT-skolen for avancerede studier alt = "Lucca

Ansøgningsfrist - 10. juli 2020 kl. 12.00 CEST

Ansøgninger accepteres nu til 2020/21 ph.d.-programmer ved IMT-skolen for avancerede studier alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), en af de seks skoler for fremragende karakter i Italien og en af de højest rangerede kandidatskoler i Europa ifølge den seneste U-Multirank-undersøgelse.

Højt motiverede kandidater fra alle discipliner opfordres til at ansøge om et af de 33 fuldt finansierede stipendier inden for to ph.d.-programmer, der integrerer videnskabelige kompetencer inden for økonomi, ingeniørvidenskab, datalogi, neurovidenskab og adfærdspsykologi, fysik, anvendt matematik, statistik, historie og videnskaber af kulturarv.

Økonomi, Netværk og Business Analytics er et af de fire feltspecifikke spor, der tilbydes og er under "Systems Science" Ph.d.-programmet. Dette spor giver deltagerne et solidt kendskab til moderne analytiske metoder inden for økonomi og ledelse. Med sin tværfaglige tilgang er sporet unikt i dets udbredelse af stærk integration af koncepter, analytiske fonde og praktisk ekspertise til at uddanne den nye generation af økonomer, forskere og praktikere med særprægede evner til at analysere, tolke og styre komplekse socioøkonomiske systemer.

Kandidater vil blive uddannet til at blive forskere og beslutningstagere i den akademiske verden, politik og industri ved at integrere viden på grænsen for økonomi, statistiske fysik, computer og samfundsvidenskab med det samlende sprog i matematik og statistik. Nære samlinger med et udvalg af selskaber og institutioner giver mulighed for at analysere relevante problemer og motivere nye analytiske teknikker fra praktisk problemløsning. Studerende er involveret i analysen af virkelige verdens høje dimensionsdata i samarbejde med virksomheder og institutioner. Under deres ph.d.-studier opfordres de studerende til at udføre deres forskning med skolens forskningsenheder.

ENBA-studerende har også mulighed for at gennemføre deres afhandlinger under det fælles tilsyn (Dobbeltgrad) med KU Leuven eller Universitetet i Alicante.

Kurser ledes af verdensberømte forskere og giver eleverne alle de teoretiske færdigheder og avancerede værktøjer, der kræves for nøje at tackle en lang række analyse-, design- og managementproblemer inden for rammerne af systemanalyse på økonomiske, sociale, fysiske, teknologiske og kulturelle områder. . Specialiseret fakultet og personale opretter et netværk, der giver nøglevejledning og støtte gennem hele ph.d.-programmet. I tæt samarbejde med fakultetet, både i klasseværelset og i udviklingen af forskning, opnår de studerende det højeste niveau af videnskabelig præstation.

IMT School ph.d.-kandidater vil kunne bruge de færdigheder, de erhvervede under deres studier for at genkende og løse komplekse problemer, vælge den mest hensigtsmæssige metode eller instrument til at udnytte, når de nærmer sig disse problemer, selv i discipliner uden for deres primære forskningsområde.

Alle eleverne er baseret i det nyligt restaurerede San Francesco-kompleks, en fuldt integreret campus i det historiske centrum af den smukke toscanske by Alt = "Lucca. Campusen omfatter fornyede boliger, en kantine på kontoret, studere og stuer, en state-of-the-art bibliotek og udendørs rekreative rum, der fremmer et unikt kulturelt, fagligt og socialt miljø for vores ph.d.-program. Støtteberettigede studerende ud over gratis plads og bestyrelse vil også modtage et stipendium på ca. 15.300 pr. År. Stipendierne er fuldt finansierede i op til fire år med mulighed for eksamen efter det tredje år.

Ph.d.-programmerne på IMT-skolen tiltrækker studerende fra hele verden og giver et virkelig internationalt miljø. Engelsk er skolens officielle sprog. Desuden vil alle studerende have mulighed for at bruge perioder i udlandet på forskningsinstitutter, laboratorier eller universiteter, både inden for Erasmus-rammerne og gennem ad hoc-mobilitetsaftaler.

De fleste IMT School ph.d.-kandidater har nået fremtrædende roller i akademikere, offentlige institutioner, offentlige og private virksomheder eller erhverv over hele kloden.

For at finde ud af mere om skolen, adgangskravene og hvordan du ansøger, se https://www.imtlucca.it/da

Ansøgningsfrist - 10. juli 2020 kl. 12.00 CEST

Senest opdateret Apr. 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems.

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems. Minimer