Institut for Økonomi lægger vægt på både undervisning og forskning og ser dem som gensidigt forstærkende. Fakultetets medlemmer opfordres til at engagere sig i vigtig forskning, der fører til offentliggørelse i førende internationale tidsskrifter. Fakultetets medlemmer opfordres også til at anvende strenge metoder til lokale økonomiske spørgsmål, der har høj akademisk værdi.

Fakultetets medlemmer i instituttet er højt anset, og deres resultater er formelt anerkendt i flere studier af produktivitet i alt = "økonomiforskning. I 2012 rangerede den akademiske rangering af verdensuniversiteter, som blev udført af Shanghai Jiaotong University, afdelingen som nr. 1 i Asien og nr. 48 i verden. Også i 2012 vurderede EDUNIVERSAL Best Masters Ranking afdelingen som nr. 1 i Fjernøsten Asien.

Center for økonomisk udvikling blev etableret i 1995 med støtte fra afdelingen. Dens mål er at støtte forskning i processen med økonomisk udvikling med vægt på økonomisk udvikling i Greater China og Asien-Stillehavsområdet. Nogle af afdelingens medlemmer er aktive i skolens tværfaglige center for eksperimentel forretningsforskning.

Ph.d.- uddannelsen er et forskningsorienteret uddannelsesprogram. Det er designet til at sætte de studerende i stand til at koncentrere sig på et specialiseret område og give dem mulighed for at lave original, grundlæggende forskning på dette område. Programmet forbereder eleverne til undervisning og / eller forskningskarriere i universiteter, forskningsinstitutioner, virksomheder og i regeringen.

Ph.d.- uddannelsen fokuserer på den oprindelige forskning af den studerende, men kræver også kursusarbejde. Doktorsstuderende fortsætter fra optagelse til programmet til kandidatur for graden, og derefter til forsvaret af afhandlingen. Hver af dem har en speciale, der fører tilsyn med den studerendes forskning. Studerende opnår kandidatur ved vellykket gennemførelse af en kvalifikationsprøve. En fuldtidsstuderende, der gør gode fremskridt, forventes at kunne afslutte ph.d.-graden om fire år. De første to år af programmet vil normalt være afsat til kursusarbejde, hvilket fører til den store feltundersøgelse og et forskningspapir. Herefter begynder den studerende at skrive afhandlingen.

Research Foci

Udover microalt = "økonomi, makroalte =" økonomi og økonometri er instituttets forskningsområder fokuseret på: økonomisk vækst og udvikling, industriel organisation, international alt = "økonomi, kinesisk økonomi, eksperimentel og adfærdsmæssig alt =" økonomi og arbejdskraft alt = "økonomi.

Adgangskrav

jeg. Generelle adgangskrav

Ansøgere, der søger optagelse til en kandidatgrad, skal have:

  • fået en bachelorgrad fra en anerkendt institution eller en godkendt tilsvarende kvalifikation

ii. Engelsk Sprog Adgangskrav

Du skal opfylde engelsksprogskrav med en af ​​følgende færdigheder *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-revideret papirleveret test 60 (samlede scoringer for læsning, lytning og skrivning)
  • IELTS (akademisk modul) Samlet score: 6.5

* Hvis dit modersmål er engelsk, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation er tildelt af en institution, hvor undervisningsmediet var engelsk, vil du blive frafaldet fra at opfylde ovenstående engelsksprogskrav.

iii. Program mig -Specifikke adgangskrav

Ansøgere skal have en tilfredsstillende score i GMAT eller GRE, oven på (i) og (ii) ovenfor


Ansøgningsfrist

Se venligst http://pg.ust.hk/programs ("Application") for detaljer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 36 flere kurser fra The Hong Kong University of Science and Technology »

Senest opdateret February 5, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
42,100 HKD
Per år
Deadline
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date