Ph.d. i økonomi

University of Gdansk

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i økonomi

University of Gdansk

Om

Engelsk Sprog Deltid Doktorandstudier i økonomi er en treårig deltids profil for to en-ugers sessioner om året i september og juni. Online support og konsultationer med vejledere er desuden sikret.

Undervisningsgebyr for studierne er 3000 EUR pr. År for alle kandidater.

Fakultetet for økonomi ved University of Gdansk har ret til at give ph.d. og professor grader inden for økonomi og at gennemføre ph.d.-studier på dette område. Vores eksamensbeviser anerkendes bredt i alle EU-lande samt USA, Kina og andre. Deltidsstudierne på polsk er blevet afholdt på Det Økonomiske Fakultet siden år 1997. Den første udgave af den engelske sprog deltidsstudiet i økonomi begyndte i september 2011.

Professionspanelet - forskervejleder / vejledere for potentielle ph.d.-studerende - garanterer den attraktive mulighed for forberedelse af ph.d.-afhandling på engelsk i et bredt spektrum af økonomiske discipliner ud fra teoretiske aspekter af mikro- og makroøkonomi, nutidig økonomisk analyse, international økonomi og europæisk integration , internationale økonomiske relationer, finansielle markeder gennem menneskelige ressourcer, markedsføring, forvaltning af menneskelige ressourcer til moderne sektorspecifikke økonomiske spørgsmål som transport og logistik, international handel, handelspolitik, regionaløkonomi.

Doktorale ovennævnte studier skal i september og juni påbegynde en treårig deltidsprofil på to en-ugers sessioner i løbet af september, hvor der også sikres online-konsultationer med vejlederne.

Undervisningsgebyr for studierne er 3000 EUR pr. År for alle kandidater.

Hvis du ønsker at ansøge, bedes du kontakte koordinatoren ved at skrive en mail til adressen phdeconomics@ug.edu.pl

Ansøgningsfrist er 31. august 2018. Den første session i Polen er planlagt til 24-28.09.2018.

Rekruttering

Rekrutteringsprocessen består af to faser:

  • online registrering
  • online konsultationer med den person, der gennemfører et seminar.

Post-diploma Doktorale studier tilbydes for kandidater, der besidder et eksamensbevis eller andet dokument af studier eksamen i udlandet anerkendt som ved bestemmelser om nostrification af højere studier eksamen eksamensbeviser udstedt i udlandet eller underlagt international aftale som et ækvivalent af polsk second-degree studier eksamen eller ensartet kandidatuddannelsen diplom.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
University of Gdansk

Sidst opdateret April 3, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Price
Pris
3,000 EUR
Per år
Information
Deadline
Contact school
Locations
Polen - Gdańsk, Pomeranian Voivodeship
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Okt. 2018
Polen - Gdańsk, Pomeranian Voivodeship
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school