Read the Official Description

EFMD Equis Accredited

For up-to-date information om ph.d.-uddannelserne på Det Erhvervsøkonomiske Fakultet, se hjemmesiden .


Ph.D. Økonomi (engelsk)

Studieafdelingen Økonomi fokuserer på uddannelse af forskere og forskere, der ønsker at få eller uddybe deres eksisterende viden og færdigheder inden for makroøkonomi og mikroøkonomi. Inden for makroøkonomi er fokuset på analysemæssige spørgsmål og indflydelse fra det institutionelle miljø på beslutningstagning i makroøkonomisk ledelse i virksomheder. I mikroøkonomi er både teori om priser og konkurrence de studerendes emner, og for det andet analysen af ​​mikroøkonomiske (strukturelle) politikkers indvirkning på virksomhedssfæren.

Elevernes fagområde ud over de obligatoriske og valgfrie emner indebærer videnskabeligt og forskningsarbejde baseret på den uafhængige undersøgelse af tjekkisk og udenlandsk litteratur, der giver de mest opdaterede oplysninger på området. Derfor er den studerende forpligtet til at engagere sig i sin egen publikationsaktivitet i løbet af studiet. Undersøgelser afsluttes af statseksamen og forsvaret af doktorsafhandlingen.

Det forventes, at kandidater vil arbejde inden for videnskab og forskning, såvel som undervisning (især i universiteter). De vil også arbejde i de strategiske og analytiske afdelinger i finansielle og ikke-finansielle virksomheder.

Programmets struktur er som følger:

Blok A: Fælles for hele skolen:

  • Økonomi (mikroøkonomi-makroøkonomi)


Blok B: Branch obligatoriske fag:

  • Forskningsmetoder for ledere
  • Dynamiske modeller i økonomi
  • Statistiske metoder til videnskabelig forskning
  • Kvantitative instrumenter til økonomisk analyse


* Doktorand vælger et af de to fag på anbefaling af en vejleder og efter hans / hendes specialisering.Blok C: Valgfrie emner

Efter diskussion med hans / hendes tilsynsførende vælger doktoranden andre emner, der er nødvendige for doktorsafhandlingen.

Indstillinger kan muligvis udvides til andre kurser fra menuen gratis valgfrie kurser akkrediteret til doktorgradsstudiet ved universitetet for økonomi i Prag.

Ph.D. studerende udfører andre opgaver i overensstemmelse med studie- og eksamensbestemmelserne fra universitetet for økonomi i Prag for studier i ph.d.-uddannelser og juridiske fakulteter.

Adgang

Adgang til et ph.d.-studieprogram er betinget af en korrekt gennemførelse af studier i et kandidatuddannelsesprogram. Kandidatuddannelsen skal anerkendes i Tjekkiet.

Udenlandske studerende, der ønsker at studere i et program på et andet sprog end tjekkisk (" Program for udlændinge ") skal betale studiegebyr. Dette gebyr er € 5000 pr. År. Denne form for studie er et fjernprogram, hvilket betyder, at eleverne kommer til konsultationer på et tidspunkt aftalt med deres vejleder, men er ikke forpligtet til at deltage i foredrag og seminarer dagligt. Ikke desto mindre skal de komme til eksamen. Studerende kan studere, sit eksamener samt skrive og forsvare deres ph.d.-afhandling på et fremmedsprog. Standardlængden af ​​studiet er 3 år. Studerende har ikke ret til stipendier eller boliger.

Udenlandske studerende i uddannelserne i tjekkisk (" det tjekkiske program ") betaler ikke gebyrer og kan få stipendium i løbet af den periode, der ikke overstiger standardlængden af ​​studiet. Fakultetets dekan fastsætter det beløb, der skal tildeles stipendiet. De kan søge boligophold (underlagt sovesalens kapacitet).

Også de studerende, der har fået stipendium fra den tjekkiske regering, betaler ikke gebyrer og kan modtage boligindkvartering.

Adgang til ph.d.-uddannelsen er betinget af, at universitetet har opnået optagelsesprocedure. Den endelige afgørelse hviler hos dekan ved fakultetet for det respektive ph.d.-program med behørigt hensyntagen til succes i adgangskontrollen samt fakultetets undervisningskapacitet. Hvis en ansøger ikke er optaget på grund af den utilstrækkelige undervisningskapacitet på fakultetet, forbliver eksamensresultaterne gyldige i et år efter datoen for eksamenens afslutning.

For up-to-date information om ph.d.-uddannelserne på Det Erhvervsøkonomiske Fakultet, se hjemmesiden .

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by University of Economics Prague - Faculty of Business Administration »

Last updated December 9, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
5,000 EUR
pr. år på engelsk gratis på tjekkisk
Deadline
Maj 15, 2019
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Maj 15, 2019

Sep. 2019

Location
Application deadline
Maj 15, 2019
End Date