Ph.d. i økonomi

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Med et fuldtids stipendium på DIW Graduate Center

Institution

Det tyske institut for økonomisk forskning (DIW Berlin) er et af de førende økonomiske forskningsinstitutter i Tyskland. Vi er et uafhængigt nonprofitinstitut, der er involveret i økonomisk forskning, service og politisk rådgivning. Ud over at arbejde tæt sammen med universiteter i Berlin og Brandenburg er vi også aktive i internationale akademiske netværk.

Position

Doktorand i økonomi

DIW Graduate Center (GC) ved det tyske institut for økonomisk forskning bifalder ansøgninger fra højt kvalificerede studerende fra hele verden om at tilmelde sig sit strukturerede ph.d.-program i økonomi.

Målet med DIW Graduate Center er at give fremragende doktorander et forskningsmiljø og en træningsstruktur, der vil udvikle deres talenter på en eksemplarisk måde. Det giver dem en dyb forståelse af økonomiske og sociale processer, samtidig med at de giver dem mulighed for at anvende deres viden inden for det professionelle forskningsmiljø hos en af de førende økonomiske tænketanke i Tyskland.

Graduate Center tilbyder et 5-årigt program med dybtgående uddannelse i økonomi, der fører til en ph.d. fra et af Berlins universiteter. Den studerende vil gennemgå en læseplan på højt niveau og modtage on-the-job træning i DIW Berlins forskningsafdelinger. Studerendes forskning skal fokusere på teoretiske og / eller anvendte emner inden for økonomi og relaterede samfundsvidenskaber. Både uddannelse og forskning på GC har en stærk empirisk komponent. Ph.D. uddannelse inkluderer også sponsorerede praktikophold ved prestigefyldte institutioner, såsom Den Internationale Valutafond, Verdensbanken og ministerier.

Efter en vellykket gennemførelse af programmet vil de studerende have afleveret et antal papirer til videnskabelige tidsskrifter. De modtager et certifikat, der bekræfter deltagelse sammen med en doktorgrad.

DIW Graduate Center tilbyder fire års finansiering og betaler et standardstipendium på 1.200 € pr. Måned. Efter det første år er doktorander tildelt instituttets forskningsafdelinger. Forskningspositioner tilbydes afhængigt af omfanget af forskningsprojekter under arbejde.

Krav

Ansøgere skal have en kandidatgrad eller et eksamensbevis i økonomi for at kunne ansøge om det økonomiske uddannelsesprogram. Grader fra andre relaterede områder (såsom civilingeniør, statistik eller kvantitativ samfundsvidenskab) kan også opfylde kravene til programmet, hvis ansøgeren har en tilstrækkelig baggrund i økonomi.

Ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, skal demonstrere engelsk sprogfærdighed, medmindre de har en grad fra et universitet i et engelsktalende land eller kan dokumentere mindst et års studier på et engelsktalende universitet. Tilstrækkelig dokumentation for en god beherskelse af engelsk er en høj score på TOEFL- eller IELTS-tests. Kendskab til tysk er ikke et nødvendigt krav for en vellykket ansøgning, men studerende opfordres til at lære og forbedre deres færdigheder.

Ansøgningsfrist: 15. februar 2021.

Ansøgningsprocedure og yderligere oplysninger: https://www.diw.de/da/diw_01.c.619412.da/graduate_center.html

Kontakt: Daniela Centemero

Ansøgningsansvarlig

DIW Graduate Center

E-mail: gradcenter@diw.de

Telefon: +49 30 89789-547

Senest opdateret Nov 2020

Om skolen

DIW Berlin conducts socially relevant research in line with international standards, engages in knowledge transfer, and supports young researchers. The institute also contributes significantly to the ... Læs mere

DIW Berlin conducts socially relevant research in line with international standards, engages in knowledge transfer, and supports young researchers. The institute also contributes significantly to the expansion of the national and international research data infrastructure in the social and economic sciences. DIW Berlin is a member of the Leibniz Association and operates exclusively for non-profit scientific purposes. Minimer