Ph.d. i Bioengineering

The Hong Kong University of Science and Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i Bioengineering

The Hong Kong University of Science and Technology

Det tværfaglige Bioengineering Program giver eleverne mulighed for at anvende værktøjerne ingeniørvidenskab, datalogi og fysik til deres studier af biologiske processer. Det omhandler flere store forskningsfoci og understøttes af state-of-the-art forskningsfaciliteter.

Research Foci

Biologisk Information

Engineering Undersøger problemer forbundet med nye beregningskoncepter og værktøjer involveret i medicinsk billedbehandling. Forskningen kan også udvides til andre data-drevne områder, såsom sundhedsanalyse, bioinformatik, prædiktionspræparater, lægemiddeldesign og systembiologi.

Bioprocessing og BioProduct Design

Teknologien for bioprocessing, regulering, sikkerhed og etiske spørgsmål involveret i bioteknologi og den systematiske udvikling af produktionsprocesser, der anvender produktegenskaber til at hjælpe med "produktorienteret" procesdesign.

Biomaterialer og BioMEMS

Konstruktion af fysiske og biologiske egenskaber af syntetiske polymerer, metaller, keramik og andre materialer og deres interaktion med blod, blødt og hårdt væv; og anvendelse af biologiske og bioanalytiske metoder til mikro elektriske og mekaniske systemer, såsom genkæder.

Kvantitativ neurovidenskab og neuroteknologi

Mekanisk forståelse af neurovidenskab fra molekylært niveau (inde i en enkelt neuroncelle) til fortolkning på mobilniveau, hvor interaktioner mellem signal- og transportmolekyler vil blive kortlagt; systemniveau forståelse af hvordan neurale systemer reagerer på miljøstimulus; og hvordan beregninger udføres af neurale systemer.

Faciliteter

School of Engineering's Bioengineering Laboratory tilbyder verdensklasse faciliteter til forskning. Avanceret udstyr er tilgængeligt for bakteriel og cellekultur, centrifugationsseparation, protein- og DNA-manipulation, genforstærkning, mikroskopisk analyse, digital billeddannelse og mikroarray fremstilling og analyse. Laboratoriet støtter projekter vedrørende mikrochipanalyse, diagnostisk enhed, vævsteknik, nanobioteknologi, bioproduktbehandling og bioproduktionsudvinding. Relevante centrale faciliteter omfatter Materiale Karakterisering og forberedelse Facility, og Nanoelectronics Fabrication Facility.

Adgangskrav

jeg. Generelle adgangskrav

 • Ansøgere, der søger optagelse til en kandidatgrad, skal have: erhvervet en bachelorgrad fra en anerkendt institution eller en godkendt tilsvarende kvalifikation
 • Ansøgere, der søger optagelse til et ph.d.-uddannelsesprogram, bør have fået en bachelorgrad med dokumenteret rekord af fremragende præstationer fra en anerkendt institution; eller fremlagt bevis for tilfredsstillende arbejde på postgraduate niveau på fuld tid i mindst et år eller deltid i mindst to år.

ii. Engelsk Sprog Adgangskrav

Du skal opfylde engelsksprogskrav med en af ​​følgende færdigheder *:

 • TOEFL-iBT 80
 • TOEFL-pBT 550
 • TOEFL-revideret papirleveret test 60 (samlede scoringer for læsning, lytning og skrivning)
 • IELTS (akademisk modul)
  • Til 2019/20 optagelser: Samlet score: 6.5 og Alle underpoints: 5.5
  • Til 2018/19 optagelser: Samlet score: 6,0 og Alle underpoints: 5,5

* Hvis dit modersmål er engelsk, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation er tildelt af en institution, hvor undervisningsmediet var engelsk, vil du blive frafaldet fra at opfylde ovenstående engelsksprogskrav.

Ansøgningsfrist:

For 2019/20 Efterårsperiode Indtagelse:

Ikke-lokale ansøgere *
Heltid: 1. juni 2019
Deltid: 1. juni 2019

Lokale ansøgere
Heltid: 15. juli 2019
Deltid: 15. juli 2019

* Ansøgere, der har brug for en visum / indrejsetilladelse til at studere i Hong Kong, betragtes som ikke-lokale studerende. For detaljer om student visum / indrejsetilladelse krav, venligst klik her .

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret September 14, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
42,100 HKD
Per år
Information
Deadline
Locations
Hongkong - Hong Kong
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Juni 1, 2019
Please visit here for details.
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Hongkong - Hong Kong
Ansøgningsfrist Juni 1, 2019
Please visit here for details.
Slutdato Kontakt skolen