Det tværfaglige Bioengineering Program giver eleverne mulighed for at anvende værktøjerne ingeniørvidenskab, datalogi og fysik til deres studier af biologiske processer. Det omhandler flere store forskningsfoci og understøttes af state-of-the-art forskningsfaciliteter.

Research Foci

Biologisk Information

Engineering Undersøger problemer forbundet med nye beregningskoncepter og værktøjer involveret i medicinsk billedbehandling. Forskningen kan også udvides til andre data-drevne områder, såsom sundhedsanalyse, bioinformatik, prædiktionspræparater, lægemiddeldesign og systembiologi.

Bioprocessing og BioProduct Design

Teknologien for bioprocessing, regulering, sikkerhed og etiske spørgsmål involveret i bioteknologi og den systematiske udvikling af produktionsprocesser, der anvender produktegenskaber til at hjælpe med "produktorienteret" procesdesign.

Biomaterialer og BioMEMS

Konstruktion af fysiske og biologiske egenskaber af syntetiske polymerer, metaller, keramik og andre materialer og deres interaktion med blod, blødt og hårdt væv; og anvendelse af biologiske og bioanalytiske metoder til mikro elektriske og mekaniske systemer, såsom genchips.

Kvantitativ neurovidenskab og neuroteknologi

Mekanisk forståelse af neurovidenskab fra molekylært niveau (inde i en enkelt neuroncelle) til fortolkning på mobilniveau, hvor interaktioner mellem signal- og transportmolekyler vil blive kortlagt; en systemniveau forståelse af hvordan neurale systemer reagerer på en miljømæssige stimulus; og hvordan beregninger udføres af neurale systemer.

Faciliteter

School of Engineering's Bioengineering Laboratory tilbyder verdensklasse faciliteter til forskning. Avanceret udstyr er tilgængeligt for bakteriel og cellekultur, centrifugationsseparation, protein- og DNA-manipulation, genforstærkning, mikroskopisk analyse, digital billeddannelse og mikroarray fremstilling og analyse. Laboratoriet støtter projekter vedrørende mikrochipanalyse, diagnostisk enhed, vævsteknik, nanobioteknologi, bioproduktbehandling og bioproduktionsudvinding. Relevante centrale faciliteter omfatter Materiale Karakterisering og forberedelse Facility, og Nanoelectronics Fabrication Facility.

Adgangskrav

jeg. Generelle adgangskrav

  • Ansøgere, der søger optagelse til en kandidatgrad, skal have: erhvervet en bachelorgrad fra en anerkendt institution eller en godkendt tilsvarende kvalifikation
  • Ansøgere, der søger optagelse til et ph.d.-uddannelsesprogram, bør have fået en bachelorgrad med dokumenteret rekord af fremragende præstationer fra en anerkendt institution; eller fremlagt bevis for tilfredsstillende arbejde på postgraduate niveau på fuld tid i mindst et år eller deltid i mindst to år.

ii. Engelsk Sprog Adgangskrav

Du skal opfylde engelsksprogskrav med en af ​​følgende færdigheder *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-revideret papirleveret test 60 (samlede scoringer for læsning, lytning og skrivning)
  • IELTS (akademisk modul) Samlet score: 6.5

* Hvis dit modersmål er engelsk, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation er tildelt af en institution, hvor undervisningsmediet var engelsk, vil du blive frafaldet fra at opfylde ovenstående engelsksprogskrav.


Ansøgningsfrist

Se venligst http://pg.ust.hk/programs ("Application") for detaljer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 36 flere kurser fra The Hong Kong University of Science and Technology »

Senest opdateret February 5, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
42,100 HKD
Per år
Deadline
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date