Read the Official Description

Ph.d. i Business og Management

Forskning oversigt

Spænder over en bred vifte af forretnings- og ledelsesdiscipliner, vores forskning sporer og adresserer de trusler og muligheder, der opstår som følge af et stadig mere konkurrencedygtigt globalt erhvervsklima. Medarbejdere er involveret i forskningssamarbejde med organer som Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), Higher Education Academy (HEA) og Færdigheder for Care.

Vi er aktivt engageret i forskning i en bred vifte af relevante spørgsmål vedrørende ledelse, etik, organisationsstudier, human resource management og udvikling, ansættelsesforhold, salgsstyring, reklame, operationsforskning, organisatorisk excellence og corporate branding. Medarbejdere arbejder sammen med virksomheder og beslutningstagere, der er deltagere og modtagere af vores forskning for at sikre, at vores arbejde har relevans og effekt.

Forskningsområder

Portsmouth Business School bifalder ansøgninger fra kandidater, der ønsker at forfølge en højere grad ved forskning. Vi kan tilbyde tilsyn på tværs af en række områder, herunder Beskæftigelsesrelationer og Human Resource Management, Global HR, Etisk ledelse og beslutningstagning, Marketing og salg, Digital marketing, Operations and Systems

Ledelse, Kvalitet og Projektledelse, Risikostyring, Intelligent Forretningsinformationssystemer, Strategi, Virksomhed og Innovation, Og Entreprenørskab.

Forskningsgrupper

 • Business Education Research Group
 • Beskæftigelsesforhold og Human Resource Management
 • Finansforskningsgruppen
 • Center for Operationel Forskning og Logistik
 • Sports Cluster
 • Produkt Innovation Research Group
 • Gate-to-Plate Research Group
 • Corporate Governance Research Group
 • Økonomiforskningsgruppe
 • Juridisk Forskningsgruppe

Finansierede ph.d.-muligheder

 • Teknologisk innovation i detailsektoren: En undersøgelse af nye teknologier og innovationssystemer (ansøgningsfrist 11. februar 2018)
 • Collaborative Dynamics in Social Entrepreneurs Decision Making (ansøgningsfrist 11. februar 2018)
 • Multinationale Virksomheder og Bæredygtige udviklingsmål i Afrika syd for Sahara. (ansøgningsfrist 11. februar 2018)
 • Mod en omkostningseffektiv tilgang til UK screening af lungecancer ved hjælp af simulering (ansøgningsfrist 11. februar 2018)
 • Økonomisk beslutningstagning for andre (ansøgningsfrist 11. februar 2018)
 • Den økonomiske gennemførlighed af Big Data Adoption: Indflydelsen på risikoreduktion og risikostyringskvalitet (ansøgningsfrist 11. februar 2018)

Graduate School

Vores dedikerede Graduate School er den første indkaldelseshavn for information til alle ph.d.-studerende og vejledere. Vi støtter, administrerer og koordinerer uddannelse til MPhil, PhD og Professional Doctorate programmer.

Som forskeruddannelsesstuderende ved University of Portsmouth du adgang til Graduate School Development Programmet, der tilbyder bredbaseret generisk færdighedstræning med over 150 workshops på en bred vifte af emner, herunder forskningsprojekter, doktorgradsproces og karriereudvikling. Disse populære og højt vurderede workshops leveres af vores ekspertvejlere fra hele universitetet og støtter vores studerende i alle faser af deres forskningsgrad.

Find en vejleder

Kontakt os for at diskutere dine forskningsideer mere detaljeret og for at sikre, at vi har den tilsynsmæssige ekspertise til rådighed for at støtte dit planlagte forskningsområde. Vi kan så sætte dig i kontakt med en potentiel vejleder.

Adgangskrav

En god første grad fra et internationalt anerkendt universitet (afhængigt af valgt kursus, minimum anden klasse eller tilsvarende) eller en kandidatgrad i et passende emne. Undtagelsesvis vil tilsvarende erhvervserfaring og / eller kvalifikationer blive overvejet.

For studerende, hvis første sprog ikke er engelsk, er en engelsksprogskompetence på et minimum af IELTS-bånd 6,5 uden komponentscore under 6,0 påkrævet.

Startdato: oktober og februar.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by University of Portsmouth »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date