computer science

Gør din indgang virkelig tæller som en postgraduate studerende i Institut for Computer Science og Engineering . Traditionelle alt = "computer science forskning dækker hardware og software af edb-systemer og deres applikationer. Computer science programmer på HKUST understrege en integreret tilgang til undersøgelsen af ​​computere og computermetoder til at indsamle, behandle, analysere og transmittere information til at understøtte relevant og nyttig applikationer i det moderne liv.

Computervidenskab er stadig et ungt felt. Verden er kun lige begyndt at realisere potentialet i informationsteknologi. Instituttet og dets programmer forbereder de studerende på at imødekomme de spændende udfordringer, der afventer og generere nye fremskridt inden for computing, der vil fremskynde fremtidige fremskridt.

Ph.d.- uddannelsen sigter på at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at identificere forskningsproblemer i forbindelse med en praktisk anvendelse, at formulere en originalforskningsplan, der omhandler nogle af disse spørgsmål, og til selvstændigt at skabe en computerrelateret løsning.

Research Foci

Institutets forskning involverer mange forskellige områder:

Kunstig intelligens

Maskinindlæring, data mining og mønstergenkendelse, vidensrepræsentation og argumentation, robotik og sensorbaseret aktivitetsgenkendelse, multi-agent og spilteori samt tale- og sprogbehandling.

Data, viden og informationsstyring

Storskala datastyring, modellering og distribution, der omfatter web forespørgselsbehandling, hentning af information og websøgning, dataudvinding, virksomhedssystemer, højtydende datastyringssystemer på moderne computere og databasestøtte til videnskabelige applikationer.

Human-Computer Interaction

Augmented reality, multi-touch interaktion, crowdsourcing, multimodal kommunikation, effektiv computer, visuel analyse af store data, intelligent interface til robotter, e-learning, sundhedspleje og e-handel.

Netværk og computersystemer

Pervasive computing- og sensornetværk, peer-to-peer computing, grid computing, højtydende switche og routere, video levering og multicasting, multimedie netværk, MAC protokoller for ad hoc netværk, web cache management, DDOS detektion og forsvar og ressource ledelse og allokering i optiske netværk.

Software teknologi og applikationer

Software engineering, data mining til software analyse og debugging, computer musik, kryptografi og sikkerhed, internet computing.

Teoretisk datalogi

Kombinatorisk optimering, præstationsanalyse teknikker, beregningsgeometri, formelle sprog og maskiner, grafalgoritmer og algoritmisk kombinatorisk spilteori.

Vision og grafik

Computersyn, computergrafik, medicinsk billedanalyse, biometriske systemer og videobehandling.

students

Energiteknologi Koncentration

Energi er blevet betragtet som et centralt forskningsområde inden for de bredt baserede discipliner inden for miljøvidenskab og teknologi. Det er en af ​​de mest fremtrædende nye discipliner blandt mange inden for teknik, videnskab og samfundsvidenskab. Energiteknologiforskning dækker mange områder, herunder bæredygtig teknologi, konventionel teknologi og energieffektivitet og bevarelse. Det tværfaglige forskningsprogram inden for energiteknologi i Ingeniørhøjskolen ved The Hong Kong University of Science and Technology yder langsigtet støtte til vores igangværende uddannelsestræning og hurtigudviklende forskning inden for teknologi generelt.

På grund af den tværfaglige karakter af energiteknologi er forskning og træning på området integreret med forskellige discipliner, således at alt = "studerende kan udstyres med den nødvendige viden og erfaring.

students

Programinformation for 2020/21 er nu klar kl

Adgangskrav

jeg. Generelle adgangskrav

Ansøgere, der søger adgang til et ph.d.-studium, skal have:

  • opnåede en bachelorgrad med en dokumenteret fortegnelse over fremragende resultater fra en anerkendt institution eller fremlagt bevis for tilfredsstillende arbejde på ph.d.-niveau på fuldtidsbasis i mindst et år eller på deltidsbasis i mindst to år.

ii. Engelsk Sprog Adgangskrav

Du skal opfylde engelsksprogskrav med en af ​​følgende færdigheder *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • TOEFL-revideret revideret papirleveret test 60 (total score for afsnit om læsning, lytte og skrivning)
  • IELTS (Akademisk modul) Samlet bedømmelse: 6,5 og Alle delresultater: 5.5

* Hvis dit modersmål er engelsk, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation er tildelt af en institution, hvor undervisningsmediet var engelsk, vil du blive frafaldet fra at opfylde ovenstående engelsksprogskrav.

# refererer til den samlede score i et enkelt forsøg

Ansøgningsfrister

Vær sød at henvise til

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 41 flere kurser fra The Hong Kong University of Science and Technology »

Senest opdateret August 25, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
42,100 HKD
Per år
Deadline
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date