Read the Official Description

Ph.d. i Creative Technologies

Forskning oversigt

Skolen for kreative teknologier er centreret omkring anvendelsen af ​​nye teknologier til støtte for kreative områder. Dette omfatter spildesign og udvikling, animation, video og lyd samt andre applikationsområder, såsom sundhedspleje eller sikkerhed. Vi arbejder tæt sammen med kulturarvorganisationer verden over for at udvikle bedre metoder til beskyttelse af digitale aktiver. Vores forskning er organiseret omkring fem temaer: Virtual Reality og Advanced Interactive Technologies, Digital Bevarelse, Computerspil Design og Teknologi, High Performance Visualization, Computer Animation.

Forskningsområder

Skolen bifalder ansøgninger fra kandidater, der ønsker at forfølge en højere grad ved forskning. Vi kan tilbyde tilsyn på tværs af en række områder, herunder Virtual Reality og Advanced Interactive Technologies, Fremtidig Proof Computing, Computer Games Design og Teknologi, High Performance Visualization, Intelligent Systems og Robotics, Computer Animation og Digital Storytelling.

Finansierede ph.d.-muligheder

  • Deep learning for 3D model synthesis (ansøgningsfrist 11. februar 2018)
  • Hackrobatics! En undersøgelse af kunstige begrænsninger som spil i spiludvikling (ansøgningsfrist 11. februar 2018)
  • Højtydende visualiserings-arbejdsgange til den kreative brug af store data i miljømæssige geohazards. (ansøgningsfrist 11. februar 2018)

Graduate School

Vores dedikerede Graduate School er den første indkaldelseshavn for information til alle ph.d.-studerende og vejledere. Vi støtter, administrerer og koordinerer uddannelse til MPhil, PhD og Professional Doctorate programmer.

Som forskeruddannelsesstuderende ved University of Portsmouth du adgang til Graduate School Development Programmet, der tilbyder bredbaseret generisk færdighedstræning med over 150 workshops på en bred vifte af emner, herunder forskningsprojekter, doktorgradsproces og karriereudvikling. Disse populære og højt vurderede workshops leveres af vores ekspertvejlere fra hele universitetet og støtter vores studerende i alle faser af deres forskningsgrad.

Find en vejleder

Kontakt os for at diskutere dine forskningsideer mere detaljeret og for at sikre, at vi har den tilsynsmæssige ekspertise til rådighed for at støtte dit planlagte forskningsområde. Vi kan så sætte dig i kontakt med en potentiel vejleder.

Adgangskrav

En god første grad fra et internationalt anerkendt universitet (afhængigt af valgt kursus, minimum anden klasse eller tilsvarende) eller en kandidatgrad i et passende emne. Undtagelsesvis vil tilsvarende erhvervserfaring og / eller kvalifikationer blive overvejet.

For studerende, hvis første sprog ikke er engelsk, er en engelsksprogskompetence på et minimum af IELTS-bånd 6,5 uden komponentscore under 6,0 påkrævet.

Startdato: oktober og februar.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by University of Portsmouth »

This course is Campus based
Start Date
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Feb. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date