Læs den officielle beskrivelse

Du bliver uddannet til at blive designer inden for bæredygtig innovation og udvikle de nødvendige færdigheder til at drive kreativitet i et tværfagligt team.

Ph.d. - (3 år)

Ph.d. i design

LÆRE VED AT GØRE

På SDS udformes Design ved "doing" med en ansvarlig holdning til de store muligheder for bæredygtig udvikling. Virksomheder arbejder sammen med vores institution for at udvikle virkelige projekter af bæredygtig innovation. Projektgrupperne består af studerende fra hvert studieniveau med deres tværfaglige (arkitektur, design, teknik, markedsføring, samfundsvidenskab, ...) og multikulturelle baggrunde (internationale studerende).

NYE METODER

Designtænkning, sparsom innovation, vidensdesign, social innovation er nogle af vores pædagogiske metoder. Internationale udvekslingsperioder er også en væsentlig del af vores designuddannelse.

Tænk ved tegning

Tegning er det første værktøj af en designer. Tegning giver mulighed for at materialisere fantasi, at udvikle en tværgående dialog mellem forskellige jobprofiler, for at forbedre repræsentationen af ​​brandkulturer og af verden, ... .. det hjælper også designeren til at tænke, holde en tegnepenne i hånden om nye kreative historier for fremtiden.

BÆREDYGTIG DESIGN

Hvordan man forestiller fortidens fortællinger med et ansvarligt fokus på samfundsmæssige, miljømæssige, økonomiske og kulturelle interesser i verden (de fire søjler for bæredygtig udvikling)? Eco-design, analyse af produktlivscyklus, bio-mimetik, ... .er nye kreative metoder.

SAMFUNDSVIDENSKAB

Hvis definitionen af ​​design er "hvordan man hjælper menneskeheden med at få et bedre liv på vores planet", er kendskabet til andre den mest centrale forståelse for en designer. Bruger sociologi, antropologi, semiotik, .... er grundlæggende kendskab til alle designprocesser.

LÆRE VED AT GØRE

Hvad kan være mere attraktivt for en fremtidig professionel designer end at være en del af et team, der står over for efterspørgslen efter bæredygtig innovation for et større virksomhedsselskab lige efter det første studieår? Læring ved at gøre omfatter mødet i det virkelige professionelle liv, at opbygge et fagligt netværk for fremtidige praktikophold og jobmuligheder, at diskutere med mennesker fra forskellige generationsperspektiver ...

PROTOTYPING

I dag er fremstillingen af ​​produkter inden for rækkevidde. Mock-up og analog prototyping (med traditionelle værktøjer) og numeriske værktøjer (ved fabrikslaboratoriet i vores institution, 3D-printere, laserskærere) tillader bekræftelse af formerne af skitserede produkter. Prototyping er også mulig via elektroniske konstruktioner af interaktive objekter.

INNOVATIONSMETODER

Designtænkning, sparsom innovation, vidensdesign, bio-mimetik, social innovation, åben innovation, er nogle af de væsentlige metoder til at lære, at anvende dem på forskellige former for opfattelse. På SDS designer vi selv vores egen designmetode!

DIGITAL TOOLS

Efter den manuelle tegning overtager numerisk værktøj. CAO og DAO i 2D og 3D er grundlæggende for at repræsentere, forestille, illustrere og animere genstande inden for deres rumlige sammenhæng. Det numeriske værktøj er også vigtigt for kommunikationen mellem skabernes forskellige profiler.

ANDRE METODER

Engineering, marketing, arkitektur, sociologi, ... .udover at designe de store aktører af innovation. At forstå og tale andre profesters sprog, for at få merværdien af ​​forskellige perspektiver, at arbejde i krydsede teams på tværs og tværfaglige måder at blande de forskellige kulturer i verden ... de mange måder at øge kreativiteten på.

AKADEMISK UDVEKSLING

På SDS er det muligt at deltage i et internationalt udvekslingsprogram. Vores skole er associeret medlem af det største verdensomspændende netværk af kunst- og designskoler og universiteter (mere end 200 skoler i 48 lande): Cumulus-forening.

PRAKTIK

I Frankrig eller i udlandet åbner praktikophold nye perspektiver. Blandt de største partnerfirmaer i The Sustainable Design School kan visse foreslå praktikophold med deres internationale datterselskaber. Ligeledes søger institutioner og ngo-partnere, der er baseret på internationalt plan, jævnligt studenterstuderende til feltarbejde.

Program undervist i:
Engelsk
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019