Ph.d. i Digital Arts

Generelt

Program beskrivelse

Der er særlig styrke i webdesign og udvikling, herunder e-handel, e-learning, e-sundhed; og gruppen har stor erfaring med interaktionsdesign (f.eks. brugbarhed og tilgængelighed), social computing (fx socialnetværk, computerformidlet kommunikation), mobilteknologi (f.eks. iPhone), virtuelle verdener (f.eks. Second Life) og videospil . Inden for tidsbaserede medier har gruppen en stor interesse for digital filmoptagelse og redigering og manipulation af fuldt animerede 3D modelleringsteknikker som brugt i spil og spillefilm.

Studiestøtte

Postgraduate ressourcer
Forskningsstuderende i Digital Media arbejder i et dedikeret, state-of-the-art-studie, udstyret med avancerede MAC'er og pc-arbejdsstationer, der kører industristandardsoftware. Der er også et fotografisk studie og et produktionsstudio med grønne skærme og motion capture faciliteter. Skolen er også udstyret med en 3D-body scanner - en af ​​kun to i Storbritannien.
Support
Som kandidatstuderende er du en del af et blomstrende forskningsmiljø og modtager støtte gennem et omfattende program for individuel overvågning, specialiserede forskningsseminarer, generelle færdighedsuddannelsesprogrammer og generel afdelingscolloquia, normalt med eksterne højttalere. Vi opfordrer dig til at deltage i og præsentere dit arbejde på større konferencer samt deltage i vores interne konference- og seminarprogrammer.

Forskningsområder

Intelligente interaktioner

Den intelligente interaktionsgruppe har interesser i alle aspekter af informationsteknologi og interaktioner mellem mennesker og maskine. Det blev dannet i 2014 ved fusionen mellem Image and Information Research Group og Digital Media Research Group.

Gruppen har et internationalt ry for sit arbejde inden for en række centrale anvendelsesområder. Disse omfatter billedbehandling og vision, mønstergenkendelse, interaktionsdesign, social, allestedsnærværende og mobil databehandling med en række applikationer inden for sikkerhed og biometri, sundhedspleje, e-learning, computerspil, digitalfilm og animation.

 • Social og Affektiv Computing
 • Assistive Robotics og Human-Robot Interaction
 • Brain-Computer Interfaces
 • Mobil, allestedsnærværende og gennemgribende computer
 • Sensor Networks og Data Analytics
 • Biometriske og retsmedicinske teknologier
 • Adfærdsmodeller for sikkerhed
 • Distributed Systems Security (Cloud Computing, Internet af Ting)
 • Advanced Pattern Recognition (medicinsk billedbehandling, dokument og håndskrift genkendelse, dyre biometri)
 • Computer Animation, Spil Design og Spil Technologies
 • Virtual og Augmented Reality
 • Digital kunst, virtuelle fortællinger.


Karriere

Vi har udviklet vores programmer med en række industrielle organisationer, hvilket betyder, at vellykkede studerende er i en stærk position for at skabe en langsigtet karriere i denne vigtige disciplin. Du udvikler de kompetencer og kapaciteter, som arbejdsgiverne søger, herunder problemløsning, uafhængig tanke, rapportskrivning, tidsstyring, ledelsesfærdigheder, teamarbejde og god kommunikation.

Kent har en fremragende rekord for postgraduate arbejde: over 96% af vores ph.d.-studerende, der blev gradueret i 2015, fandt et job eller en yderligere studie mulighed inden for seks måneder.

Med udgangspunkt i Kents succes som regionens førende institution for studerendes beskæftigelsesegnethed, tilbyder vi mange muligheder for at opnå værdifuld erfaring og udvikle de specifikke færdigheder og kvalifikationer, som arbejdsgiverne værdsætter.

Adgangskrav

En 2.2 eller honours grad eller MSc med Merit eller højere i en computer, multimedie og digital kunst eller et beslægtet design emne.

Alle ansøgere behandles individuelt og supplerende kvalifikationer, og faglige kvalifikationer og erfaring vil også blive taget i betragtning ved behandlingen af ​​ansøgninger.

Internationale studerende

Se vores International Students hjemmeside for adgangskrav efter land og andre relevante oplysninger for dit land.

Engelsksprogede adgangskrav

Universitetet kræver, at alle engelskspråklige engelskspesialister har en minimumsstandard for færdigheder i skriftlig og talt engelsk, inden de begynder en postgraduate. Visse emner kræver et højere niveau.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The School of Engineering and Digital Arts has an excellent reputation for both its teaching and research.

The School of Engineering and Digital Arts has an excellent reputation for both its teaching and research. Minimer