Læs den officielle beskrivelse

OPKALD

til optagelse af studerende til ph.d.-studieprogrammer for erhvervelse af den akademiske grad af ph.d.-doktor inden for teknikvidenskab i akademisk år 2018/19:

I emnet Elektroteknologi til modulerne

  • Elektroniske og informationssystemer
  • Elektriske styresystemer og nye teknologier

Antallet af studerende accepteret: 10.

Ved at vælge kurser med vejledning fra hans eller hendes vejledende kan hver studerende tilpasse programmet til hans eller hendes forskningsinteresser.

Ph.d.-uddannelser accepterer ansøgere med følgende grader: Graduate Engineer, Master of Engineering, eller Master of Engineering Sciences (inden for Elektroteknologi). Programmet er også åbent for ansøgere med en grad på beslægtede områder, i hvilket tilfælde de måske skal bestå eksamen i supplerende kurser. Ansøgere skal have afsluttet et universitetsuddannelsesprogram med 300 ECTS-point, herunder en bachelor-del af programmet eller et universitets bacheloruddannelse på mindst 4 år. Ansøgere, der har opnået en uddannelse fra en udenlandsk uddannelsesinstitution, skal vedlægge en afgørelse fra en kompetent myndighed om anerkendelse af den udenlandske uddannelse. Yderligere oplysninger om dette kan fås ved henvendelse til Det Tekniske Fakultet.

Ansøgninger om optagelse skal indleveres til universitetet i Rijeka fakultet for ingeniørvidenskab, Vukovarska ulica 58, 51000 Rijeka, Kroatien, fra 3. til 7. september 2018. Ved ansøgning, vil ansøgerne blive indkaldt til et interview med et udvalg udpeget af fakultetet Rådet (planlagt til midten af ​​september). Adgang til programmet godkendes af fakultetets råd.

Registreringen udføres fra 1. til 5. oktober 2018. Klasserne starter den 15. oktober 2018.

Ansøgere skal indsende følgende med ansøgningsskema PDS-1:

  • afsluttet Curriculum Vitae Form PDS-2
  • certificeret kopi af graden fra det tidligere afsluttede program med et officielt dokument med karakterer modtaget på eksamen og afgangsopgaven og et gennemsnitstal
  • to anbefalinger i anbefaling form PDS-3
  • tilsyn godkendelse fra en potentiel vejleder og vejlederens curriculum vitae og en liste over publikationer
  • fødselsattest og bevis for statsborgerskab
  • notat fra den juridiske enhed, hvor ansøgeren er ansat, idet han siger, at den dækker ansøgerens studieafgift eller en erklæring fra ansøgeren om, at han eller hun vil dække gebyrerne.

For at få godkendelse af tilsyn må ansøgerne først tale med modulets leder og den potentielle vejleder, der skal opfylde betingelserne for tilsynsførende i overensstemmelse med artikel 18 i Det Tekniske Fakultet for Ph.d.-studieprogrammer.

Ph.d.-studiet varer seks semestre. Undervisningsgebyret pr. Semester er 500 EUR i HRK-ækvivalent til den kroatiske nationalbanks midtkurs på betalingsdagen med yderligere udgifter (2500 EUR i HRK) vedrørende afhandling af speciale og afhandling af afhandlingen i overensstemmelse med den særlige beslutning om størrelsen af ​​den økonomiske kompensation.

Alle øvrige oplysninger vedrørende opkaldet, ph.d.-studieprogrammer, forskrifter om ph.d.-studieprogrammer , formularer mm kan rekvireres hos Studieafdelingen personligt eller telefonisk ved at ringe til 385 51 651 520 eller på websiden http://www.riteh.uniri.hr/en/education/postgraduate-doctoral-study/.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra University of Rijeka, Faculty of Engineering »

This course is Online og campus kombineret
Start Date
Okt 2019
Duration
5 år
Fuldtid
Price
5,500 EUR
pr. semester.
Deadline
Sep 6, 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Okt 2024
Ansøgningsfrist
Sep 6, 2019

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
Sep 6, 2019
End Date
Okt 2024