Oversigt

Formålet med undersøgelsen er at uddanne specialister med en dyb viden inden for fødevarekemi, fødevare- / fødevareanalyse og menneskelig ernæring - afspejler den nuværende moderne udvikling inden for det respektive videnskabelige område og med visionen om fremtidige udviklinger / udfordringer . Eleverne får ikke kun en omfattende teoretisk viden, men også bred praktisk erfaring i laboratorier udstyret med moderne instrumentering. De kurser, der leveres til en fremtidig specialist, fokuserer på reaktion i fødevaren under transport og / eller opbevaring. De vigtigste parametre for fødevarer som næringsværdi, sensoriske egenskaber og sikkerhed er under fokus, kosttilskud er også et problem af bekymring. Der lægges særlig vægt på avancerede analytiske strategier, der kan anvendes til effektiv kontrol med kemiske forurenende stoffer / reststoffer / toksikanter. Der lægges også vægt på moderne omics-strategier, der gør det muligt at bekæmpe mad svindel og studier af biologisk aktive fødevarekomponenter. Hvad angår menneskers ernæring, er nogle kurser også bekymrede over det medicinske aspekt i forbindelse med dette område.

Karriere

Den studerende er fagligt forberedt til forskellige roller i ledende stillinger, der kræver anvendelse af omfattende viden inden for fødevarekemi, fødevareanalyse, fødevaresikkerhed, ernæring og miljøbeskyttelse. Den kandidat er forberedt til ledelsen / udfører en forskning både i den private sektor og statslige institutioner. Udover disse stillinger, gradueres takket være intensive kurser med fokus på menneskelig ernæring som rådgivere og / eller koordinatorer.

Udvælgelse af nyere afhandlinger

  • Anvendelse af massespektrometriske teknikker til kompleks kvalitet og sikkerhedsvurdering af varmebehandlede kartoffel- og kornfødevarer
Program undervist i:
Engelsk

Se 17 flere kurser fra University of Chemistry and Technology, Prague »

Senest opdateret January 8, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
2,300 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date