Generelt
Program beskrivelse
Oversigt

Hovedformålet med ph.d.-uddannelsen er at forberede kandidater med evnen til selvstændigt kreativt arbejde og dyb viden inden for fødevareteknologi og andre beslægtede emner. Undersøgelsen er fokuseret på det videnskabelige og forskningsarbejde inden for teknologiske processer og er baseret på omfattende kendskab til de kemiske, biologiske, tekniske og økonomiske discipliner samt kendskabet til løsningen af de specifikke komplekse problemer i udvalgte fødevareafdelinger (korn, bager og sukker teknologi, mejeri og fedt teknologi, kød og kødprodukter teknologi, teknologi af frugt og grøntsager, teknologi af overfladeaktive stoffer og vaskemidler og kosmetik).
Karriere

Kandidater er i stand til at arbejde inden for videnskab og forskning eller direkte i fødevareindustrien samt på de relaterede områder som kosmetik og kemisk industri, herunder behandling af affald og miljøbeskyttelse. De kan have ledelsesstillinger i udvikling, produktion, kontrol og projektion i kommercielle firmaer eller statsinstitutioner. På grund af det brede koncept af ekspertise er de kandidater ikke kun klar til professionel indsats i deres specialisering, men også til tilpasning til mulig anvendelse på andre tekniske og videnskabelige områder.
Udvælgelse af nyere afhandlinger
- Strukturel analyse af polysaccharider af medicinske træbeskadigede svampe
- Enzymatisk fremstilling af galactooligosaccharider Funktionelle egenskaber af valleproteiner
Keystone-stipendium
Om skolen
The University of Chemistry and Technology, Prague (UCT Prague) is the largest educational institution of its kind in Central Europe with a tradition spanning almost two centuries. With progressive fi ... Læs mere