Ph.d. i Fødevareteknologi

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Hovedformålet med ph.d.-uddannelsen er at forberede kandidater med evnen til selvstændigt kreativt arbejde og dyb viden inden for fødevareteknologi og andre beslægtede emner. Undersøgelsen er fokuseret på det videnskabelige og forskningsarbejde inden for teknologiske processer og er baseret på omfattende kendskab til de kemiske, biologiske, tekniske og økonomiske discipliner samt kendskabet til løsningen af de specifikke komplekse problemer i udvalgte fødevareafdelinger (korn, bager og sukker teknologi, mejeri og fedt teknologi, kød og kødprodukter teknologi, teknologi af frugt og grøntsager, teknologi af overfladeaktive stoffer og vaskemidler og kosmetik).

Karriere

Kandidater er i stand til at arbejde inden for videnskab og forskning eller direkte i fødevareindustrien samt på de relaterede områder som kosmetik og kemisk industri, herunder behandling af affald og miljøbeskyttelse. De kan have ledelsesstillinger i udvikling, produktion, kontrol og projektion i kommercielle firmaer eller statsinstitutioner. På grund af det brede koncept af ekspertise er de kandidater ikke kun klar til professionel indsats i deres specialisering, men også til tilpasning til mulig anvendelse på andre tekniske og videnskabelige områder.

Udvælgelse af nyere afhandlinger

  • Strukturel analyse af polysaccharider af medicinske træbeskadigede svampe
  • Enzymatisk fremstilling af galactooligosaccharider Funktionelle egenskaber af valleproteiner
Vurdering af ægthed af eddike og dåseprodukter, der indeholder eddike
Anvendelse af nye separationsprocesser i sukkerindustrien
Udvikling i fødevareemballage: Emballage med antimikrobiel aktivitet og hygiejniske aspekter ved anvendelse af blødgørere baseret på epoxideret sojaolie
Radikale og pericykliske reaktioner i fedtstoffer og olier under høje temperaturer
Fremstilling og karakterisering af sorbenter baseret på modificerede polysaccharider
Fremstilling af polysaccharidderivater med applikationsbetydning
Metoder bestemmelse for ægthed af kosttilskud
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The University of Chemistry and Technology, Prague (UCT Prague) is the largest educational institution of its kind in Central Europe with a tradition spanning almost two centuries. With progressive fi ... Læs mere

The University of Chemistry and Technology, Prague (UCT Prague) is the largest educational institution of its kind in Central Europe with a tradition spanning almost two centuries. With progressive fields of study and a prestigious international reputation, UCT Prague provides every student with an education in advanced technologies and excellent preparation for lucrative careers worldwide. Minimer