Ph.D. i finansiering

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Hvorfor VGSF?

Vi tilbyder fuldt finansieret ph.d. positioner til ambitiøse og dedikerede studerende, der er interesseret i en udfordrende og inspirerende læringserfaring inden for finansområdet. Ph.D. programmet er et 5-årigt, fuldtidsprogram, der arrangeres i fællesskab af universitetet i Wien og WU Wien.

Stefan Voigt og Christoph Scheuch

Jobmarkedskandidater 2020

At komme ind på jobmarkedet er en unik (og potentielt skræmmende) oplevelse, og vi er taknemmelige for støtten fra VGSF-fakultetet og vores kolleger!

Fem hovedårsager til, at du skal vælge VGSF

# 1 STANDARD Ph.D. FORMAT: Struktureret ph.d. program

Vores program matcher det amerikanske og internationale standardformat: De første to år involverer kurser for at udstyre dig med de nødvendige værktøjer til at udføre innovativ forskning inden for finansiering og udføre uafhængigt arbejde med forskningsprojekter.

Dette format giver dig solide fundamenter i teorien og empiriske metoder, der anvendes i finansiering til at udføre din forskning.

# 2 MENTORSKAB: Stærkt tilsyn og mentorskab

Du vil modtage kontinuerlig og omfattende støtte fra fakultetet. VGSF har en åben dørstilgang, der har til hensigt at tilskynde til dialog og hjælpe dig med at vælge din vejleder (r).

De fleste studerende vælger deres vejleder i deres andet år, efter at de har udforsket forskellige forskningsområder og været fuldt ud fortrolige med fakultetet.

# 3 EKSPERTISE: Ekspertise i forskning

VGSF-fakultetsmedlemmerne er førende eksperter inden for deres felt og samarbejder regelmæssigt med anerkendte eksperter og akademikere, der ofte inviteres til VGSF som gæsteforelæsere eller til seminarer.

Fakultetet arbejder med studerende for at opnå avanceret forskning. VGSF vil have dig til at fokusere på din forskning, derfor er der kun lidt undervisning påkrævet.

# 4 KARRIERNETværk: Top internationale placeringer

Vi har opbygget et verdensomspændende netværk med vores kandidater, der har positioner i top akademiske og industrielle institutioner som Chicago Booth, Bocconi University og mange flere. Vores studerende sikrede job på topniveau i fremragende institutioner efter eksamen, og VGSF inviterer dem regelmæssigt til seminarer, så de kan videregive deres værdifulde erfaring og viden til de nuværende studerende.

# 5 FINANSIERING: Fuldt finansieret

Du behøver ikke at finde yderligere finansiering til at subsidiere din ph.d., da du vil blive ansat på et af universiteterne. Vi tilbyder dig konkurrencedygtig finansiering, som inkluderer en månedlig løn og subsidier til at deltage i konferencer. Din løn inkluderer sundhedsforsikring, og du modtager en nettoløn, hvilket indebærer, at du ikke behøver at registrere din skat.

Bonus: årsag nr. 6: Wien - Den nyeste levende art

Glem ikke, du ville bo i Wien - den mest beboelige by i verden for det niende år i træk i henhold til Mercer's Quality of Living-undersøgelse!

Byen har meget at tilbyde, og den kan rumme alles smag: café, museer, teater, begivenheder og vinmarker lige ved døren til byen. Byen byder på et sikkert og stabilt miljø, store offentlige forsyningsselskaber og transportfaciliteter og masser af rekreative faciliteter.

Struktur

Ph.D. Programmet er et 5-årigt, fuldtidsprogram, der er struktureret i kurser og forskning. Målet med kursusarbejdet er at udstyre de studerende med de nødvendige værktøjer til at udvikle innovativ forskning inden for finansiering.

VGSF-studerende er fuldt ud finansieret, så de fuldstændigt kan fokusere på deres ph.d.

Core & valgfrie kurser

I de første tre år af deres ph.d. studier, studerende tager en række kurser, som inkluderer centrale og valgfrie kurser. Klik her for at finde ud af mere om kurser.

Forskning

I deres tredje år begynder de studerende at fokusere på forskning. Det kræves, at vores studerende skriver tre forskningsartikler, inklusive et enkeltforfatteropgave.

Valg af forskningsområde (r) og vejleder (r)

Studerende vælger normalt deres vejleder (e) i deres andet år efter at have udviklet deres forskningsinteresser. Vores fakultets forskningsområder inkluderer virksomhedsfinansiering, aktivprisfastsættelse, finansielle mellemled og markedsmikrostruktur, blandt andre områder. Klik her for at finde ud af mere om vores fakultet.

Ugentlige forskningsseminarer

Hver uge arrangerer VGSF Finance Research Seminar med vært for de bedste internationale forskere, der præsenterer deres nuværende arbejde. Denne ugentlige begivenhed introducerer vores studerende til innovative forskningsidéer og et bredt netværk af finansforskere.

Derudover kan studerende og fakulteter deltage i seminarerne, der er arrangeret af WU's Department of Finance, Accounting and Statistics og University of Wiens fakultet for erhverv, økonomi og statistik.

VGSF-konference

Denne årlige konference giver studerende mulighed for at præsentere deres forskning og fremskridt for hele VGSF-fakultetet og modtage værdifuld indsigt og feedback. Den to-dages konference inkluderer en netværksmiddag.

Rejsetilskud til konferencer

Studerende, hvis papirer er accepteret til præsentation på større konferencer er berettigede til rejsestipendier. Derudover kan studerende deltage i lokale seminarer og arrangementer arrangeret af støtteinstitutionerne.

Uddannelse på jobmarkedet

I det femte år hjælper vi studerende med at forberede sig på arbejdsmarkedet med jobmarkedsuddannelsessessioner, spotte interviews og et seminar om præsentationsevner.

Kurser

Kernekurser

 • Kvantitative metoder dækker de grundlæggende analytiske værktøjer, der kræves for at udføre forskning inden for finansiering (i det væsentlige stokastisk beregning og optimeringsmetoder).
 • Finansiel økonometrik dækker empirisk virksomhedsfinansiering og anvendt tværsnitsøkonometrik (f.eks. Endogenitet, målefejl, simuleringsestimater, estimering af dynamiske modeller).
 • Corporate Finance beskæftiger sig med finansiering af virksomheder og især bestemmelserne for valg af virksomhedernes kapitalstruktur.
 • Asset Pricing dækker det væsentlige i aktivprissætning som markedseffektivitet, statslige priser og arbitrage, CAPM og APT: teori og bevis såvel som forbrugsbaserede modeller i flere perioder.
 • Continuous-Time Finance præsenterer de grundlæggende elementer i arbitrage-teorien til prisfastsættelse af betingede fordringer i kontinuerlig tid (f.eks. Ufuldstændigt marked, martingale-metoden til arbitrage-prissætning, renteteori).
 • Finance Paper Reading beskæftiger sig med nøglitteratur inden for finansiel økonomi, der kræves for at forstå nyere artikler og for at lette processen med at gennemgå litteraturen til studerendes egen forskning.
 • Ph.D. Forskningsseminar giver en platform for studerende at præsentere deres egen forskning (forslag). Studerende skal præsentere deres papirer to gange om året og diskutere to papirer fra deres medstuderende. Seminarerne overvåges af VGSF-fakultetsmedlemmer.
 • Paper Writing fokuserer på at replikere og udvide papirer, der er offentliggjort i store tidsskrifter for økonomi eller økonomi.

Toni Whited, VGSF-tilknyttet fakultet

University of Michigan

"Jeg har undervist i anvendt økonometrik i dette program i over et årti. Hvorfor kommer jeg med at vende tilbage? De studerende er fantastiske. Læreplanen kan sammenlignes med dem, der findes i top ph.d.-programmer i verden. Vigtigst af alt er fakultetet virkelig er interesseret i programmet og er tæt involveret med de studerende. "

Valgfrie kurser

Studerende skal gennemføre mindst seks valgfrie kurser. Valgfag kan omfatte kurser som:

 • Avanceret tidsserie og finansiel økonometri - Nikolaus Hautsch fra Universitetet i Wien
 • Avanceret aktivering af priser - Jacob Sagi fra Vanderbilt University
 • Advanced Corporate Finance - Christopher Hennessy fra LSE
 • Kreditrisikostyring - David Lando fra Copenhagen Business School
 • Empirisk Corporate Finance - Rüdiger Fahlenbrach fra EPFL
 • Valg af finansiel økonometri og empirisk portefølje - Rossen Valkanov fra University of California San Diego
 • Finansiel skørhed - Itay Goldstein fra Wharton Business School
 • Finansiel formidling - Gyöngyi Loranth fra Universitetet i Wien
 • Game Theory - Larry Blume fra Cornell University
 • Interaction of Finance and Industrial Organization - Gordon Phillips fra University of Maryland
 • Priser for likviditet og aktiver - Nicolae Garleanu fra Haas School of Business, Berkeley
 • Markedsmikrostruktur - Thomas Gehrig fra Wien Universitet

Finansiering

Alle studerende finansieres fuldt ud ved optagelse i programmet. Vores studerende er ansat ved et af partneruniversiteterne og modtager et månedligt bruttotilskud på ca. € 2.000 (14 gange om året), inklusive sundhedsforsikring. Finansiering er garanteret i fem år underlagt tilfredsstillende akademiske resultater.

Løn i Østrig

Den østrigske lønordning inkluderer 12 månedlige lønudbetalinger og 2 særlige betalinger (også kendt som ”13. og 14. lønning”). Særlige betalinger betales kvartalsvis og beskattes til en lavere sats.

Indkomstskatter, socialforsikring, bidrag og andre fradrag trækkes fra din bruttoløn og tilbageholdes af arbejdsgiveren, der derefter overfører dem til de respektive institutioner. Din nettolønn, som den udbetales til dig, er din at bruge på dine personlige leveomkostninger (mad, husleje, underholdning osv.).

Adgangskrav

Vores ph.d. in Finance er et selektivt program for fremragende studerende, der ønsker at forfølge en ph.d. grad. Optagelser er meget selektive og konkurrencedygtige. Højst fire studerende kan tilmelde sig hvert år. Studerende vælges af VGSF-fakultetet i en streng og grundig proces.

Frister og udvælgelsesproces

Vi tilbyder op til fire positioner i vores ph.d. program i finans. Ansøgningstid starter i efteråret det foregående studieår. Stillinger starter normalt i efteråret (september).

Krav

Postgraduate grad

 • Succesfuld gennemførelse af et kandidatuddannelse eller et tilsvarende program ved en postgraduate institution (i henhold til § 64, stk. 4, i Universitetsloven 2002).
 • Ansøgere, der forventer at afslutte deres kandidat ved begyndelsen af ph.d. program (september) er også velkomne til at ansøge.

GRE eller GMAT

 • Kandidaterne skal indgive en GMAT-score (Graduate Management Admission Test) eller Graduate Record Examenations (GRE), der ikke er mere end fem år gammel.

Engelsk sprogfærdighed

 • Kandidater, hvis modersmål ikke er engelsk, skal demonstrere deres engelskkundskaber ved at aflevere en gyldig engelsk prøve eller ved at have en grad fra en institution, hvor engelsk er undervisningssproget.

anbefalinger

 • Kandidater forventes at indsende to anbefalingsbreve, der understøtter din ansøgning til programmet.

Motivering

 • Kandidater skal være stærkt motiverede til at forfølge en ph.d. program i finansiering. En sådan motivation vil blive vurderet af din hensigtserklæring.

Understøttende materiale

Indsend venligst alle nedenstående dokumenter. Angiv navn på dokumentet og dit eget navn, når du gemmer dokumenter, f.eks. “IELTS_John Smith.pdf. Upload filer i pdf-format, hvis det er muligt.

 1. Erklæring om formål
  • Din hensigtserklæring skal redegøre for, hvorfor du er interesseret i at afslutte en ph.d. program og bør omfatte følgende oplysninger:
  • Din motivation for at ansøge om en ph.d. -program, dine karriereplaner på længere sigt og eventuelle særlige grunde til specifikt at ansøge til VGSF. Beskriv, hvilken form du tror, at din forskning kan have, og dine interesser. Giv også detaljer om enhver forskningserfaring, du måtte have.
 2. Gradcertifikater og officielle transkripsioner
  • Giv os eksamensbeviser og udskrifter af din bachelor- og kandidatuddannelse, og sørg for, at dine dokumenter er på engelsk (eller tysk). Hvis din grad blev udstedt uden for Østrig, skal du medtage klassificeringsskalaer eller lignende oplysninger (ellers kan karakterer / udskrifter have lidt eller ingen betydning).
  • Hvis du stadig forfølger en kandidatgrad, bedes du give os et brev fra din programkoordinator, der bekræfter, at du i øjeblikket er tilmeldt programmet, og give os dit eksamensbevis og udskrifter af din bacheloruddannelse. Medtag også aktuelle transkriptioner til dit kandidatprogram. Hvis disse udskrifter blev udstedt uden for Østrig, skal du medtage klassificeringsskalaer eller lignende oplysninger.
 3. Curriculum vitae
  • Angiv en detaljeret cv.
 4. GMAT eller GRE
  • GMAT eller GRE (kodenummer 9618); resultaterne må ikke være ældre end fem år.
 5. Bevis for engelskkompetence (kun for ikke-engelsksmålende)
  • Ansøgere, der ikke er engelsktalende, skal fremlægge bevis for engelsk kompetence.
  • Engelske tests
   • Indsend enten gyldige testresultater fra en af de nedenfor angivne engelske prøver eller bevis for, at du har opnået en grad fra en institution, hvor engelsk er undervisningssproget. Testresultaterne bør ikke være ældre end to år.
   • Vi accepterer følgende engelske testresultater :
    • TOEFL (kodenummer 9618): papirbaseret mindst 600 point; computerbaseret mindst 250 point; online mindst 100 point
    • IELTS: mindst 7,0 point (intet bånd under 6)
    • CAE
    • TOEIC: mindst 800 point
    • CPE
    • BEC Højere
  • Grad fra en institution, hvor engelsk er undervisningssproget
  • Giv os et brev fra din programkoordinator, der bekræfter, at undervisningssproget var engelsk.
 6. Andre dokumenter
  • Hvis du har andre dokumenter, der beviser din engelskfærdighed, bedes du kontakte os via e-mail, inden du indsender dem (office (@) vgsf (.) Ac (.) På).
 7. Reference breve
  • Angiv mindst to anbefalingsbreve, der understøtter din ansøgning til programmet.
  • Referencebrev kan ikke uploades online, men skal e-mailes direkte til os af den person, der giver referencen. Under online-ansøgningsprocessen bliver du bedt om at angive navn og e-mail-adresse på dine referencer. Referencebrev skal være modtaget inden ansøgningsfristen.
   • Send dem til e-mailen: office (@) vgsf (.) Ac (.) Kl
   • Foretrukket bogstavsformat: .pdf
   • Størrelsesfil: ikke større end 2 MB

Ansøg nu

Kun ansøgninger indsendt ved hjælp af WU-online-applikationsværktøjet accepteres. Applikationsværktøjet er kun tilgængeligt online i ansøgningsperioden.

Bemærk venligst:

 • Al korrespondance vil ske pr. E-mail ved hjælp af den e-mail-adresse, du har angivet, når du logger på online-applikationsværktøjet
 • Alle oplysninger, der gives i online-applikationen, skal være korrekte. Hvis du skal foretage vigtige rettelser, bedes du kontakte os på office@vgsf.ac.at
 • Alle dokumenter, inklusive reference breve, skal være modtaget inden ansøgningsfristen
 • Ufuldstændige ansøgninger vil ikke blive taget i betragtning
Senest opdateret Apr. 2020

Om skolen

The Vienna Graduate School of Finance (VGSF) is a center of excellence for finance. Located in Vienna (Austria), it was founded by the Institute for Advanced Studies (IHS), the University of Vienna, a ... Læs mere

The Vienna Graduate School of Finance (VGSF) is a center of excellence for finance. Located in Vienna (Austria), it was founded by the Institute for Advanced Studies (IHS), the University of Vienna, and the WU (Vienna University of Economics and Business). These three institutions joined forces, and their expertise, to create a hub in Vienna aiming to produce internationally recognized research and provide a competitive PhD education. Minimer