finance

Finansministeriets mission er at producere forskning i verdensklasse, levere førsteklasses alt = "finansiel uddannelse og bidrage til den økonomiske udvikling i Hongkong, Fastlands Kina og Asien og Stillehavsområdet. Afdelingen har nu mere end 20 fuldtidsansatte regelmæssige og besøgende fakultetsmedlemmer, der aktivt beskæftiger sig med forskning og leverer undervisning i høj kvalitet. Vi tiltrækker også internationale anerkendte forskere og erfarne industripraksis til at bidrage til vores forsknings- og undervisningsaktiviteter.

Instituttet har gjort bemærkelsesværdige resultater siden starten. Det har været konsekvent rangeret nr. 1 i forskning i Asien-Stillehavsområdet, og i FMA-ASUs øverste 25 af FMA-ASU (Financial Management Association ved Arizona State University) er finansforsknings rankings. På grund af kvaliteten af ​​fakultetet har instituttet hurtigt fået et internationalt ry for sin forskning samt et lokalt ry for sin ekspertise inden for virksomhedens alt = "finans, derivater og de lokale og regionale finansmarkeder.

Ph.d.- uddannelsen i økonomi bestræber sig på at forberede eleverne til at gøre betydelige forskningsbidrag til emner som corporate alt = "finans, finansielle kontrakter og institutioner, aktivprisfastsættelse, markedsmikrostruktur, derivater og internationale finansielle markeder. med studerende til at hjælpe dem med at udvikle forskningsemner og udføre akademisk forskning på et niveau, der kan offentliggøres i de øverste akademiske tidsskrifter. Alt = "Finansfakultetet samarbejder også med studerende om fælles forskningsprojekter. Programmet sigter mod at placere sine kandidater i akademiske stillinger hos de øverste forskningsinstitutioner.

Nedenstående er en liste over institutioner hvor nyuddannede kandidater fra ph.d.-uddannelsen nu arbejder eller plejer at arbejde:

Universitetet i Toronto (Canada), University of Manchester (UK), University of Warwick (UK), Lancaster Universitet (UK), Erasmus University (Nederlandene), Stavanger Universitet (Norge), University of Melbourne (Australien), Massey University Sjælland), Nanyang Technology University (Singapore), Hongkong Polytekniske Universitet, Hongkongs byuniversitet, Hongkong Baptist University, Tsinghua University, Shanghai University of Economics and Finance og Tongji University.

Research Foci

Afdelingens hovedområder er virksomhedens alt = "finanser, finansielle kontrakter og institutioner, aktivprissætning, adfærdsmæssig alt =" finans, derivater og internationale finansielle markeder.

finance

Programinformation for 2020/21 er nu klar kl

Adgangskrav

jeg. Generelle adgangskrav

Ansøgere, der søger adgang til et ph.d.-studium, skal have:

  • opnåede en bachelorgrad med en dokumenteret fortegnelse over fremragende resultater fra en anerkendt institution eller fremlagt bevis for tilfredsstillende arbejde på ph.d.-niveau på fuldtidsbasis i mindst et år eller på deltidsbasis i mindst to år.

ii. Engelsk Sprog Adgangskrav

Du skal opfylde engelsksprogskrav med en af ​​følgende færdigheder *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • TOEFL-revideret revideret papirleveret test 60 (total score for afsnit om læsning, lytte og skrivning)
  • IELTS (Akademisk modul) Samlet bedømmelse: 6,5 og Alle delresultater: 5.5

* Hvis dit modersmål er engelsk, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation er tildelt af en institution, hvor undervisningsmediet var engelsk, vil du blive frafaldet fra at opfylde ovenstående engelsksprogskrav.

# refererer til den samlede score i et enkelt forsøg

Ansøgningsfrister

Vær sød at henvise til

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 44 flere kurser fra The Hong Kong University of Science and Technology »

Senest opdateret August 25, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
42,100 HKD
Per år
Deadline
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date