Læs den officielle beskrivelse

Målet med graduate arbejde i fysik er at forberede den studerende på fortsat faglig og videnskabelig udvikling som fysiker. Fysik Master of Science Degree Programmer er designet til at give den studerende avanceret træning i alle grundlæggende fysiske områder gennem formelle kurser og mulighederne for en vis grad af specialisering eller deltagelse i den oprindelige forskning i en af ​​en række projekter rettet af fakultetet. Filosofen i Fysik og Anvendt Fysik Program kombinerer de traditionelle elementer i et naturvidenskabeligt ph.d.-program med kurser i specifikt anvendte emner og praktik i et teknologisk miljø. Det er designet til at producere højtuddannede fagfolk med et bredt perspektiv af emnet, som kan forberede dem lige så godt til karriere i akademiske eller offentlige eller industrielle laboratorier.

Nuværende forskning i afdelingen foregår inden for områderne kondenseret materiel fysik og materialevidenskab, nano-biofysik, astrofysik og rumfysik, højfysikfysik, optik og fysikuddannelse.


Adgangskrav

For ubetinget optagelse til Doctor of Philosophy-programmet skal en kandidat have en kandidatgrad eller 30 semester timer af kandidatkredit i fysik eller et beslægtet felt og opfylde universitetets generelle adgangskrav, herunder en minimum graduate coursework GPA på 3,0 på en 4,0 skala, som beregnet ved Graduate Admissions og favorable anbefalingsbrev fra enkeltpersoner i stand til at vurdere ansøgerens potentiale for succes i en ph.d. program. Desuden skal ansøgeren have en minimal GRE-score på 143 i Verbal og 151 i Quantitative.

Ansøgere, der ikke opfylder mini- mumskravene til instituttet eller universitetet for et af disse programmer, kan stadig betragtes som ubetinget accept, hvis andre oplysninger i deres ansøgning indikerer en rimelig sandsynlighed for succes i kandidatuddannelser i fysik.

Probationær optagelse

Hvis en ansøger ikke opfylder et flertal af de normer for ubetinget optagelse, der er skitseret ovenfor, kan de betragtes som prøvetilladelse efter omhyggelig undersøgelse af deres ansøgningsmateriale. Probationær optagelse kræver, at ansøgeren modtager en B eller bedre i deres første 12 timers kandidatuddannelser på UT Arlington.

Udskudt og foreløbig optagelse

En udskudt ansøgningsbeslutning kan indrømmes, når en fil er ufuldstændig, eller når en afvist afgørelse ikke er relevant. En ansøger ikke i stand til at levere al den krævede dokumentation inden optagelsesfristen, men som ellers synes at opfylde adgangskrav, kan få foreløbig optagelse.

Denial of Admission

En kandidat kan nægtes adgang, hvis han eller hun har mindre end tilfredsstillende præstationer på de ovenfor beskrevne adgangskriterier.


Stipendier og stipendier

Studerende, der er optaget, vil være berettiget til ledige stipendier og / eller stipendier. Uddeling af stipendier eller stipendier vil blive baseret på overvejelse af de samme kriterier, der anvendes i optagelsesbeslutninger. For at være berettiget skal kandidater være nye studerende, der kommer til UT Arlington i efterårssemesteret, skal have en GPA på 3,0 i deres sidste 60 bacheloruddannelsestimer plus eventuelle graduate credit timer som beregnet af Graduate School og skal indskrevet i et minimum af 6 timers kurser i begge lange semestre for at bevare deres stipendier.


Gradskrav

Hver kandidat skal opfylde følgende programkrav:

1. Demonstration af kompetence på minimum 39 kredit timer af kerne kurser udvalgt under vejledning fra tilsynsudvalget fra følgende (eller fra kurser, der er godkendt på forhånd af Graduate Studies Committee):

Traditionelle kernekurser

 • PHYS 5306 Klassisk Mekanik
 • PHYS 5307 Quantum Mechanics I
 • PHYS 5308 Quantum Mechanics II
 • PHYS 5309 Elektromagnetisk teori I
 • PHYS 5313 Elektromagnetisk Teori II
 • PHYS 5310 Statistisk Mekanik
 • PHYS 5311 Matematiske metoder i fysik I
 • PHYS 5312 Matematiske metoder i fysik II
 • PHYS 5315 Solid State I
 • PHYS 5316 Solid State II

Anvendte Fysik Kernekurser

 • PHYS 5314 Avanceret Optik
 • PHYS 5319 Matematiske metoder i fysik III
 • PHYS 6301 Anvendte fysikmetoder I - Elektronik
 • PHYS 6302 Anvendte fysikmetoder II - Computere i fysik
 • PHYS 6303 Anvendte fysiske metoder III - Spektroskopi
 • Computer Science som krævet af tilsynsudvalget

2. Dissertation og yderligere forskning og valgfag er valgt under vejledning fra tilsynsudvalget.


Undervisning og gebyrer

Efterår 2018 Graduate Nonresident Undervisning og gebyrer

Efterår 2018 Graduate Resident Undervisning og gebyrer


Internationale studerende vil gerne indsende finansielle dokumenter / udsagn, da de også indsender ansøgningsmaterialer til optagelse.

International finansieringsoversigt


Vores ansøgning prioriterede datoer er:

Efterår: 15. marts
Forår: 15. oktober
Sommer: 1. april


Ansøgninger accepteres efter den offentliggjorte prioritetsdato for hvert udtryk, men for garanteret overvejelse af optagelse skal du indsende ansøgningen og tilhørende materialer efter prioritetsdatoen. Det er dog vigtigt at anvende i god tid forud for din forventede startdato for at være berettiget til programspecifikke finansieringsmuligheder som assistentskibe og stipendier. Husk, at afdelingsbehandlingstider varierer meget, og nogle programmer kræver applikationer op til et år i forvejen.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra University of Texas Arlington »

Senest opdateret August 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
4 år
Fuldtid
Price
10,126 USD
$ 10.126 pr. Semester for ikke-residenter (tager 9 timer pr. Semester). $ 4.577 pr. Semester for ikke-residenter (tager 9 timer pr. Semester).
Deadline
Kontakt skolen
application priority deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Maj 10, 2019
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
application priority deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Dec. 12, 2019
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
application priority deadline

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
application priority deadline
End Date
Maj 10, 2019

Jan. 2020

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
application priority deadline
End Date
Dec. 12, 2019

Welcome Back!

India Study Abroad - Kunal Parashar

India Study Aboad - Siddharth Shah

Indian Study Abroad - Manaswini Kumar

Indian Study Abroad - Shruti Agrawal