Ph.d. i Fysik / Anvendt Fysik

Generelt

Program beskrivelse

Formålet med kandidatarbejde i fysik er at forberede den studerende til fortsat faglig og videnskabelig udvikling som fysiker. Fysik Master of Science grad programmer er designet til at give den studerende avanceret uddannelse inden for alle grundlæggende fysiske områder gennem formelle kurser og mulighederne for en vis grad af specialisering eller deltagelse i original forskning i et af en række projekter, der er instrueret af fakultetet. Doktor i filosofi i fysik og anvendt fysik-program kombinerer de traditionelle elementer i et naturvidenskabeligt ph.d.-program med kurser i specifikt anvendte emner og praktik i et teknologisk miljø. Det er designet til at producere højtuddannede fagfolk med et bredt perspektiv på emnet, som muligvis forbereder dem lige godt til karrierer i akademiske eller regerings- eller industrielle laboratorier.

Nuværende forskning i afdelingen foregår inden for områderne kondenseret materiel fysik og materialevidenskab, nano-biofysik, astrofysik og rumfysik, højfysikfysik, optik og fysikuddannelse.


Adgangskrav

Alle studerende optaget på ph.d. Programmet understøttes med en stilling i Graduate Teaching Assistant (GTA), der giver et stipendium på $ 18.000 i ni måneder (minus fradrag for sundhedsforsikring) og et stipendium, der betaler 85% af undervisningen (den resterende undervisning, ca. $ 1500 betales af den studerende ). Vi tilbyder også støtte til sommeren, selvom det nøjagtige beløb varierer. Mange studerende får mere end dette niveau af støtte gennem forskellige institutstipendier og stipendier. Studerende overgår normalt til en Graduate Research Assistant (GRA) stilling, når de begynder deres forskning. GRA udbetales af fakultetets forskningsrådgiverbevilling, og dette betaler hele undervisningen plus tillæg (det nøjagtige beløb fastsættes af professoren, men det er omtrent det samme som GTA). Studerende med god akademisk status modtager støtte i form af en GRA eller GTA, indtil de er færdige med ph.d. God akademisk status defineres som

1. Opretholdelse af et B-gennemsnit eller bedre på alle kurser - en GPA på under 3,0 er årsag til akademisk prøvetid.

2. Bestået alle fire afdelingskvalificerende eksamener inden udgangen af det andet år. Der er 4 prøver hver på tre timer, der er taget over 2 dage (Elektricitet

3. Få din fakultetsforskningsrådgiver til at bekræfte, at der er gjort tilstrækkelige fremskridt hen imod ph.d.

Vi gør vores bedste for at støtte studerende, så de kan få succes. Cirka 80% af de studerende, der har optaget, afslutter deres ph.d. grad.

Tid til grad varierer på tværs af forskningsgrupperne på instituttet, men gennemsnittet er omkring 6 år (så kort som 4 og lang som 7). Studerende, der deltager i en MS-grad, kan få nogle af de krævede kurser frafaldet, hvis de tog det tilsvarende kursus på en anden institution. Denne bestemmelse foretages af Graduate Advisor.

Ansøgere bør gennemgå afdelingswebsiden nøje for at afgøre, hvilken slags forskning der udføres for at sikre, at deres interesser svarer til det arbejde, der udføres på UT Arlington. Det anbefales også at kontakte professorer inden for områder af interesse for at finde ud af, om de forventer at have en åbning for en kandidatstuderende året efter næste. Undertiden ved professoren, om de vil eller ikke vil tilføje en studerende til gruppen. Ud over akademiske faktorer tager Fysik Graduate Admissions Committee hensyn til instituttets forskningsbehov, når de ser på studerendes ansøgninger som en del af vores bestræbelser på at have balance og mangfoldighed i vores optagelser. Den interesseerklæring, som studerende skriver som en del af ansøgningen, betragtes i denne sammenhæng.

Undervisning og overkommelighed

UTA-oplysninger om undervisning og overkommelighed

Datoer for prioritetsansøgning

Efterår | 15. marts
Forår | 15. august
Sommer | 15. februar

Ansøgninger accepteres efter den offentliggjorte prioritetsdato for hvert valgperiode, men for garanteret behandling af optagelse skal du indsende ansøgningen og tilhørende materiale inden prioritetsdatoen. Det er dog vigtigt at ansøge i god tid inden din påtænkte startdato for at være berettiget til programspecifikke finansieringsmuligheder såsom assistenter og stipendier. Husk, at behandlingsperioder for afdelingernes ansøgning varierer meget, og nogle programmer kræver ansøgninger op til et år i forvejen.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong ... Læs mere

An educational leader in the heart of the Dallas-Fort Worth, the University of Texas at Arlington nurtures minds within an environment that values excellence, ingenuity, and diversity. There is strong economic development here--Dallas-Fort Worth is one of the top ten fastest growing metros in the United States. Minimer