Fysisk kemi

Forkortelse: DPAP_FCH_4

Kursusniveau: Doktorale

Fakultet: Fakultet for Kemi

Akademisk år: 2018/2019

En titel tildelt: Ph.D.

Kvalifikation tildelt: Ph.D. i feltet "Fysisk kemi"

Kvalifikationsniveau: Doktorand (3. cyklus)

Specifikke adgangskrav:

Adgang til fakultetet konditioneres af færdiggørelsen af ​​kandidatuddannelsen i samme eller et beslægtet felt. De grundlæggende forudsætninger for optagelse er interesse og egnethed til videnskabeligt arbejde, kendskab til engelsksprog og en meget god studieoptagelse opnået i kandidatuddannelsen (klassepunktgennemsnittet af alle beståede eksamener overstiger normalt ikke 2,0).

Profil af programmet

Professionelt orienteret.

Hovedformålet med undersøgelsen er at uddanne de højt kvalificerede fagfolk, der vil være forberedt på uafhængige, kreative, videnskabelige og forskningsaktiviteter inden for fysisk kemi. Studerende er uddannet til selvstændigt at formulere et videnskabeligt problem, foreslå hypoteser og procedurer, der fører til løsning og forsøg på bekræftelse på eksperimentelt eller teoretisk niveau.

Kritisk evaluering af offentliggjort videnskabelig information og evnen til at kommunikere på engelsk - både mundtligt og skriftligt - udgør en integreret del af studiet.

Nøgle læringsresultater

Postdoktor i Ph.D. Fysisk kemi er i stand til selvstændigt at formulere det videnskabelige problem, udforme hypotesen for løsningen og udføre eksperimentelt og teoretisk arbejde til bekræftelse. Samtidig er han i stand til kritisk evaluering af offentliggjorte videnskabelige oplysninger og af præsentation af eksperimentelle resultater på engelsk også.

Erhvervs profiler af kandidater med eksempler

Specialisationen uddanner fagfolk, som vil kunne deltage i højt kvalificerede videnskabelige og forskningsaktiviteter baseret på fysisk-kemiske processer, nemlig i universitetsafdelinger, institutterne for videnskabsakademiet, forskningsinstitutter, men også i industrielle forskningscentre.

De kandidater er forberedt på selvstændigt kreativt arbejde inden for fysisk kemi. På grund af en bred vifte af praktiske anvendelser af fysisk kemi kan de kandidater finde beskæftigelse ikke kun i fysisk og kemisk forskning, men stort set inden for alle kemiske eller kemiske specialer.

Afgangskrav: afsluttende statsprøve, ph.d.-afhandling Studieform: fuldtidsstudie

Programleder: prof. Ing. Miloslav Pekař, CSc.

ECTS afdelings koordinator: prof. Ing. Oldřich Zmeškal, CSc.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 13 flere kurser fra Brno University of Technology »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
2,000 EUR
pr. akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date