Ph.d. i Fysisk Kemi

Generelt

Program beskrivelse

Fysisk kemi

Forkortelse: DPAP_FCH_4

Kursusniveau: Doktorale

Fakultet: Fakultet for Kemi

Studieår: 2020/2021

En titel tildelt: Ph.D.

Kvalifikation tildelt: Ph.D. i feltet "Fysisk kemi"

Kvalifikationsniveau: Doktorand (3. cyklus)

Specifikke adgangskrav

Optagelsen til Det Kemiske Fakultet er betinget af gennemførelsen af kandidatuddannelsen i det samme eller et beslægtet felt. De grundlæggende forudsætninger for optagelse er: interesse og egnethed til videnskabeligt arbejde, kendskab til det engelske sprog og en meget god studieprotokol opnået i kandidatuddannelsen (gennemsnitskarakter for alle beståede prøver overstiger normalt ikke 2,0).

Nøgle læringsresultater

Efteruddannelsen i Ph.D. studieprogram Fysisk kemi er i stand til uafhængigt at formulere det videnskabelige problem, designe hypotesen til løsningen og udføre eksperimentelt og teoretisk arbejde til bekræftelse heraf. Samtidig er han i stand til kritisk evaluering af offentliggjorte videnskabelige informationer og også til at præsentere eksperimentelle resultater på engelsk.

Erhvervserfaring

Erhvervserfaring er ikke en del af standard studieplan.

Afsluttende statseksamen

Den studerende forventes at demonstrere dyb teoretisk viden inden for sin afhandling og viden og ekspertise inden for studieretningen, herunder metodologiske fundamenter for videnskabeligt arbejde. Dets indhold er hovedsageligt baseret på emnet for doktorgradsprogrammet og den individuelle studieplan for doktoranden; fysisk kemi gør et obligatorisk emne. Baseret på anbefaling fra vejlederen vælger den studerende to andre emner; indholdet og omfanget af den statslige doktorgradseksamen godkendes af institutstyret (bestemmelser i studien og eksamensbestemmelserne for MEN).
Diskussionen om afhandlingsemnet baseret på det papir, der er forelagt af doktoranden, udgør en integreret del af den statlige doktorgradseksamen. Denne artikel skal indeholde en kritisk evaluering af resultaterne vedrørende afhandlingens emne, definition af forventede mål for afhandlingen og karakteristika ved de valgte metoder.

Studieforløb

I løbet af 1., 2. og 3. år har Sudden fra Ph.D. studieprogram Fysisk kemi tage mindst 3 prøver fra fag, som blev godkendt af videnskabeligt bestyrelse for ph.d. program. Disse prøver er involveret i en individuel studieplan efter konsultationen med rådgiveren. I særlige tilfælde kan den studerende tage eksamen fra fag fra anden ph.d. programmer, der er akkrediteret ved Fakultet for kemi, Fakulteterne ved Tekniske Universitet i Brno eller andre universiteter. Emnet Fremskridt i fysisk kemi er obligatorisk for alle studerende i ph.d. studieprogram Fysisk kemi. I løbet af 1., 2. og 3. år udfører de studerende også det eksperimentelle arbejde forbundet med ph.d. afhandling. Efter udgangen af det 3. år, efter at have aflagt alle foreskrevne prøver, gennemgår de studerende den statlige eksamen. 4. år er afsat til afslutningen af eksperimentelt arbejde, evaluering af opnåede resultater og skrivning af ph.d. afhandling. Ved udgangen af 4. år ph.d. studerende indsender ph.d. speciale til forsvaret.

Erhvervs profiler af kandidater med eksempler

Specialiseringen uddanner fagfolk, der vil være i stand til at deltage i højt kvalificerede videnskabelige og forskningsaktiviteter, der er baseret på fysisk-kemiske processer, nemlig i universitetsafdelinger, afdelingerne ved Det Akademi for Videnskaber, forskningsinstitutter, men også i industrielle forskningscentre. Kandidaterne er forberedt på uafhængigt kreativt arbejde inden for fysisk kemi. På grund af en bred vifte af praktiske anvendelser af fysisk kemi kan kandidaterne finde beskæftigelser ikke kun inden for fysisk og kemisk forskning, men praktisk talt i alle kemiske eller kemiske relaterede specialiseringer.

Adgang til yderligere studier

ingen

Eksamensbestemmelser, bedømmelse og bedømmelse

Afgangskrav

endelig tilstandseksamen, doktorafhandling

Studieform

fuldtidsstudie, kombineret undersøgelse

Programleder

ECTS afdelingskoordinator

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and re ... Læs mere

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and research universities in central Europe. For more information you can contact directly our international student ambassadors - https://www.vutbr.cz/en/study-options/degree-studies-en/ambassadors Minimer