Ph.d. i Kognitive, Computational and Social Neurosciences

Generelt

Program beskrivelse

2019/20 Ph.d.-programmer på IMT School for Advanced Studies Lucca

Ansøgningsfrist - 10. januar 2020 kl. 12.00 CEST

Ansøgninger accepteres nu til 2020/21 ph.d.-programmerIMT School for Advanced Studies Lucca ( www.imtlucca.it), en af de seks skoler for fremragende karakter i Italien og en af de højest bedømte kandidatskoler i Europa ifølge seneste U-Multirank-undersøgelse. Højmotiverede kandidater fra alle discipliner opfordres til at ansøge om et af de 33 fuldt finansierede stipendier inden for to doktorgradsprogrammer, der integrerer videnskabelige kompetencer inden for økonomi, ingeniørvidenskab, datalogi, neurovidenskab og adfærdspsykologi, fysik, anvendt matematik, statistik, historie og videnskaber for kulturarv.

Et af de fire feltspecifikke spor er Cognitive, Computational and Social Neurosciences , som er under "Kognitive og Kulturelle Systemer" Ph.d.-programmet. Dette forskningsbaserede tværfaglige spor fokuserer på kognitive, beregningsmæssige og sociale neurovidenskaber og integrerer grundlæggende neurovidenskabsmetoder, herunder molekylærbiologi og genetik, med traditionel eksperimentel psykologi og kognitiv neurovidenskab. Studerende vil deltage i flere kurser, herunder grundlæggende kognitiv psykologi, adfærdsmæssig og social neurovidenskab, neuropsykologi, psykofysiologi, neuroetik, neuralt grundlag for opfattelse, bevidsthedsgrundlag, videnskabsfilosofi, kritisk tænkning, strukturel og funktionel neuroimaging og grundlæggende / avancerede metoder til data analyse.

Specielt er CCSN-sporet designet til at uddanne forskere, der vil bidrage til viden inden for (multi) disciplinære områder som multisensory perception, supramodality og cross-modality; søvn og bevidsthed handling anerkendelse og motor kontrol neuroplasticitet og læring; Organisering af semantiske begreber; Neurolingvistik; social og antisocial adfærd beslutningsprocesser i økonomi og økonomi; æstetisk opfattelse. Under deres ph.d.-studier opfordres de studerende til at udføre deres forskning med skolens forskningsenheder. For at udføre deres eksperimentelle aktiviteter kan eleverne stole på både interne og outsourcingfaciliteter. IMT-skolen har et cyberfysiklaboratorium udstyret med adfærdsmæssige, psykofysiske og EEG-undersøgelser (64 og 256 kanaler). Funktionelle og strukturelle MRI-undersøgelser kan udføres på nogen af partnerne MRI scanner sites i Pisa (1,5 og 7 Tesla) og Massa (3 Tesla); EEG og fMRI-opkøb kunne kombineres.

Kurser ledes af verdensberømte forskere og giver eleverne alle de teoretiske færdigheder og avancerede værktøjer, der kræves for nøje at tackle en lang række analyse-, design- og ledelsesproblemer inden for rammerne af systemanalyse på økonomiske, sociale, videnskabelige, teknologiske og kulturelle områder. . Specialiseret fakultet og personale opretter et netværk, der giver nøglevejledning og støtte gennem hele ph.d.-programmet. I tæt samarbejde med fakultetet, både i klasseværelset og i udviklingen af forskning, opnår de studerende det højeste niveau af videnskabelig præstation. IMT School ph.d.-kandidater vil kunne bruge de færdigheder, de erhvervede under deres studier for at genkende og løse komplekse problemer, vælge den mest hensigtsmæssige metode eller instrument til at udnytte, når de nærmer sig disse problemer, selv i discipliner uden for deres primære forskningsområde.

Alle elever er baseret i det nyligt restaurerede San Francesco-kompleks, en fuldt integreret campus i det historiske centrum af den smukke toscanske by Lucca. Campusen omfatter fornyede boliger, en kantine, studie- og opholdsrum, et topmoderne bibliotek og udendørs rekreative rum, der skaber et unikt kulturelt, fagligt og socialt miljø for vores ph.d.-program.

Støtteberettigede studerende vil udover gratis værelse og bestyrelse også modtage et stipendium på ca. € 15.300 pr. År . Stipendierne er fuldt finansierede i op til fire år med mulighed for at få eksamen efter det tredje år.

Ph.d.-programmerne på IMT-skolen tiltrækker studerende fra hele verden og giver et virkelig internationalt miljø. Engelsk er skolens officielle sprog. Desuden vil alle studerende have mulighed for at bruge perioder i udlandet på forskningsinstitutter, laboratorier eller universiteter, både inden for Erasmus-rammerne og gennem ad hoc-mobilitetsaftaler.

De fleste IMT School ph.d.-kandidater har nået fremtrædende roller i akademikere, offentlige institutioner, offentlige og private virksomheder eller erhverv over hele kloden.

For at finde ud af mere om skolen, adgangskravene og hvordan du ansøger, se https://www.imtlucca.it/da

Ansøgningsfrist - 10. juli 2020 kl. 12.00 CEST

Senest opdateret Apr. 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems.

IMT School for Advanced Studies Lucca is a public graduate school and research institute that focuses on the analysis of economic, societal, technological and cultural systems. Minimer