Ph.d. i Kognitive, Computational and Social Neurosciences

IMT School for Advanced Studies Lucca

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ph.d. i Kognitive, Computational and Social Neurosciences

IMT School for Advanced Studies Lucca

Lucca

2018/19 Ph.d.-programmer på IMT School for Advanced Studies Lucca

Frist for ansøgninger - 3. august 2018, kl. 12.00 CEST

Ansøgninger accepteres nu for 2018/19 ph.d.-programmerne på IMT School for Advanced Studies Lucca (www.imtlucca.it), en af ​​de seks skoler for ekspertise i Italien og en af ​​de højest bedømte kandidatskoler i Europa i henhold til seneste U-Multirank undersøgelse. Højt motiverede kandidater fra alle discipliner inviteres til at ansøge om et af de 36 fuldt finansierede stipendier inden for to ph.d.-uddannelser, der integrerer videnskabelige kompetencer inden for økonomi, ingeniørvidenskab, datalogi, neurovidenskab og adfærdsmæssige psykologi, fysik, anvendt matematik, statistik, historie og videnskab af kulturarven.

Et af de fire feltspecifikke spor er Cognitive, Computational and Social Neurosciences, som er under "Cognitive and Cultural Systems" PhD-programmet. Dette forskningsbaserede, tværfaglige doktorgradsprogram fokuserer på kognitive, beregningsmæssige og sociale neurovidenskaber. Studerende vil deltage i flere kurser, herunder grundlæggende kognitiv psykologi, adfærdsmæssig og social neurovidenskab, retsmedicinsk psykopatologi, neuropsykologi, psykofysiologi, neuralt grundlag for opfattelse, bevidsthedsgrundlag, videnskabsfilosofi, kritisk tænkning, strukturel og funktionel neuroimaging og grundlæggende / avanceret metoder til dataanalyse. Programmet er især designet til at uddanne forskere, der vil bidrage til viden inden for områder som sensation og opfattelse; søvn og bevidsthed motor system og handling; neuroplasticitet og læring; sprog og koncept repræsentation; følelser og motivation; Socialpsykologi; beslutningsprocesser neuroethics; filosofi og neurovidenskab i moralsk begrundelse; retsmedicinsk psykologi og psykopatologi. Under deres ph.d.-studier opfordres de studerende til at udføre deres forskning med skolens forskningsenheder.

Kurser ledes af verdenskendte forskere og giver eleverne alle de teoretiske færdigheder og avancerede værktøjer, der kræves for nøje at tackle en lang række analyse-, design- og managementproblemer inden for rammerne af systemanalyse på økonomiske, sociale, videnskabelige, teknologiske og kulturelle områder. . Specialiseret fakultet og personale opretter et netværk, der giver nøglevejledning og støtte gennem hele ph.d.-programmet. I tæt samarbejde med fakultetet, både i klasseværelset og i udviklingen af ​​forskning, opnår de studerende det højeste niveau af videnskabelig præstation. IMT School Ph.d.-kandidater vil kunne bruge de færdigheder, de erhvervede under deres studier for at genkende og løse komplekse problemer, vælge den mest hensigtsmæssige metode eller instrument til at udnytte, når de nærmer sig disse problemer, selv i discipliner uden for deres primære forskningsområde.

Alle elever er baseret i det nyligt restaurerede San Francesco-kompleks, en fuldt integreret campus i det historiske centrum af den smukke toscanske by Lucca. Campusen omfatter fornyede boliger, en kantine, studie- og opholdsrum, et topmoderne bibliotek og udendørs rekreative rum, der fremmer et unikt kulturelt, fagligt og socialt miljø for vores ph.d.-program. Støtteberettigede studerende udover gratis værelse og bestyrelse vil også modtage et stipendium på ca. € 15.300 pr. År. Yderligere finansiering til yderligere forskningsfaser, herunder stipendier til dækning af et eventuelt fjerde år for at afslutte ph.d.-afhandlingen, kan tildeles på konkurrencepræget grundlag.

Ph.d.-programmerne på IMT-skolen tiltrækker studerende fra hele verden og giver et virkelig internationalt miljø. Engelsk er skolens officielle sprog. Desuden vil alle studerende have mulighed for at bruge perioder i udlandet på forskningsinstitutter, laboratorier eller universiteter, både inden for Erasmus-rammerne og gennem ad hoc-mobilitetsaftaler.

De fleste IMT School Ph.d.-kandidater har nået fremtrædende roller i akademikere, statslige institutioner, offentlige og private virksomheder eller erhverv over hele kloden.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret June 3, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
- Ingen studiegebyrer (studerende udover undervisningsafgiften modtager også et stipendium - 15.300 € / år - og gratis plads og bord)
Information
Deadline
Locations
Italien - Lucca, Tuscany
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Italien - Lucca, Tuscany
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen